:lol: pa ja znam to mjesto i tog lika... Kolko se sjećam, uvijek sam se valjala od smijeha s njim!Citiraj:
Sun prvotno napisa
Printable View
:lol: pa ja znam to mjesto i tog lika... Kolko se sjećam, uvijek sam se valjala od smijeha s njim!Citiraj:
Sun prvotno napisa
Uho je zakon :)
ima i puno fotkica na linku :)
Jeste, vidjela sam, i stranica je super, baš dobro da si stavila link. :)
Tražim nekoga tko je dobar poznavatelj hebrejske kaligrafije da bi mi mogao napisati par riječi onako hebrejskim krasopisom...
ako znate nekoga uputitte me...thx
za moju novu tatoo
A gdje se može napraviti ona kratkotrajna tetovaža, a koja ipak traje mjesec dana?
Ja sam se tetovirala kod Zeleta, a pirsala u Godini Zmaja kod Duleta jer jedini radi s anestetikom.
Citiraj:
Happy prvotno napisa
i ja bila godini zmaja..
uh, sori. tek sad stigoh malo procackati pa sam skuzila da u starom albumu imam fotku na kojoj se vidi tetovaza.
ovdje
ako ikada stignem fotkati, skinuti fotku s fotica, resajzat ju i aploudat na album stavit cu i bolju :roll: :mrgreen:
-mikka preslatka si :)
evo to sam i ja tila rec
ja sam te zamisljala skroz drugacije!!
hvala curke :oops: :*
a niko ne komentira tetovazu? :mrgreen:
di je tetovaza :?
:P
Ja nisam htjela ići OT kad sam te vidjela.
Kak su cure rekle - baš si slatka i totalno drugačija nego li sam te zamišljala.
kaj se vas dve zachatate na svakoj temi di vas nadem :P
je, je, na linku s jutarnjeg mi je kosa smeda--prestala sam se barvati u jednom trenutku, a jos je i sva masna od znoja :mrgreen:
ali tetovaze su i dalje iste boje :mrgreen: , jos moram poslikat onu macku iznad guzice (i prije objave malo doraditi (ili bolje od-raditi) u fotosopu :/ )
:saint: (sad sam tek skužila da anđelek namiguje )Citiraj:
mikka prvotno napisa
Kad već chatamo - može neki link na taj jutarnji - :pliiiz:
ma :*Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
hvala mikka :mrgreen:Citiraj:
mikka prvotno napisa
:mrgreen:
mikka hvala!
ivarice - i tebi jedan :saint:
da se vratimo on topic.
i ja imam crnu macu na istom mjestu :lol: http://www.tattoo-studio-gandalf.com...1151&offset=45Citiraj:
mikka prvotno napisa
i da, trajalo je 3 sata i bolilo je. daleko od ugodnog.
dopustila bih djetetu tetovazu, stoput radije nego piercing (ne volim ih, cak ni nausnice), samo jos ne znam u kojoj najranijoj dobi. vjerojatno bih ipak trazila da priceka do 18.-te i onda sam(a) odluci.
netko je pitao gdje ima izbor tetovaza, evo npr ovaj link http://www.tetoviranje.com/Galerije.aspx ili pak ovaj http://www.tattoo-studio-gandalf.com...ry_default.asp
felix, kaj je tebe stela tetovirala?
ona prekrasno radi :D
felix super ti je maca.!! ajde cure dajte jos slika svojih tetovaza :)
stela je umjetnica :heart:Citiraj:
josie prvotno napisa
za one koji ne znaju, gandalf se odvojio od zagreba, sada su u gundulićevoj.
dakle, stela i marin imaju svoj salon :D
Zadnja Gandalfova tetovaža kod Zeleta je MMova ;)Citiraj:
josie prvotno napisa
ja isto oduvijek osjecam potrebu da unakazim tijelo tetovazom, ali nisam to napravila dosad iz nekoliko razloga
dva mjesta koja su mi atraktivna su oba vrlo bolna, ali i vrlo vidljiva pa sam godinama razmisljala sto bi to moglo biti sto ce me definirati kroz cijeli zivot ali i sto cu samo ja znati "procitati", i onda mi je pred petnaestak godina sinulo.
otad nista nisam napravila.
zajedno cemo ivar i ja za koju godinu
buncek se sad zove gandalf?
da, stela i da, tocno!Citiraj:
josie prvotno napisa
Moram reći da sam se baš (ugodno) iznenadio kad sam vidio koliko vas ima ovdje tetoviranih!
Primjetio sam da je kod nas (a i u ostalim tzv. mediteranskim zemljama) to još uvijek dosta rijetko, dok je na sjeveru (od Njemačke pa nadalje, pogotovo u Skandinaviji ... za UK ne mogu reći, tamo nisam još bio) to vrlo čest ukras ... imam dojam da tamo valjda svaka treća osoba ima tetovažu ili piercing.
jos jedan faktor na koji treba racunati glede odabira mjesta tetovaze, je izlozenost tog mjesta suncu. htjeli ne htjeli, sunce vremenom unistava (izbljedjuje) tetovazu, i zato su bolja mjesta skrivena odjecom.
sad tek ovo vidjehCitiraj:
KATALENIĆ prvotno napisa
vaaau
pa ovdje kod mene je pocetna cijena 100€ pa onda ide na gore ,ovisi sta zelis
i to ne u boji(iako ja boju niti ne zelim)
Čuj s_a_n_d_r_a ne znam kakva je za 400 kn, al mi smo prije mjesec i pol platili jednu na nadlaktici (od ramena pa do pola nadlaktice) 2500 kn. Nije jeftino. Iako ne znam za neke malene - možda su te puno jeftinije. Baš ću škicnuti danas.
ja bi i htjela malecku
zato mi i je 100€ za uopce pocetnu cijenu malo :/
Kod Crnog plaćaš po satu. Jedan sat je 400 kn, tak je bar prije bilo. A tattoo za 400 kn nije baš mala, ne znam dal si vidjela moju. Na leđima, dosta velika.
Imam tetovažu sunce na leđima, skroz nisko na svu sreću ne viđam je često ali kad je vidim svaki put se kao iznenadim i nekako mi nabaci osmijeh na lice.
Jednostavno zaboravim da je imam.
Da mi je negdje gdje je stalno gledam, mislim da bih je do sad zamrzila.
Tako i ja ovu svoju na leđima rijetko vidim. Zato mi valjda nije ( još ) dosadila, isto ponekad zaboravim da ju imam. A ova na nozi sumnjam da će mi ikada dosaditi ili biti žao što sam ju napravila. Ipak je to ime mog djeteta. :)
Ja imam leptira na nozi i sunce na dnu leđa.
MM na podlaktici početna slova imena djece i na nozi zmaja.
Ko kaže da ne boli - laže :mrgreen:
Imam horoskopski znak riba na dnu leđa s desne strane. Dok nisam vidjela ovaj topic već sam i zaboravila na nju. Imam je već 12 godina.
evo mi utjehe :lol:Citiraj:
dolega prvotno napisa
joj sad sam gledala galeriju fotki na gandalfovim stranicama, ima svega i lijepog i grdog, ali vešmašina na nozi jedne ženske mi je vrhunac :lol: