tamaris, ma tko bi tog naseg FeFea skuzio? bitno je da su tebi oba dana "pokrivena" :lol: , a ostalo je manje bitno.
zakon si 8)
Printable View
tamaris, ma tko bi tog naseg FeFea skuzio? bitno je da su tebi oba dana "pokrivena" :lol: , a ostalo je manje bitno.
zakon si 8)
Hello cure!
Dobila od FeFe VIP na 5 dana...i gle čuda...kasni mi, napravila test i osim kontrolne crte, pojavila se i još jedna blijeda :D ...jooooj...nadam se da je T!
Citiraj:
stella bella prvotno napisa
oooo pa naravno da je T cim je druga crtica tu :D :D cestitam :D
Thanx...nećemo sad puno o tome da nas moderatorica ne zaključa!!! Jooooj, tako se nadam....Pusa Tamaris...želim ti čim prije + (debeli, debeli)!!! Ljubim :*
I ja ti čestitam Stella Bella!!!!! :D
Thanx...ponovit ću sutra test...nisam baš sigurna...u biti; kupit ću još 2 :P ...jedan za dans poslijepodne, drugi za sutra ujutro prije nek što krenem na poslovni put :evil: pa vam se javim! Puno vam hvala!!!!
hi!!
pozdrav svima!
ovako ja sam malo nova u ovome, do neki dan još nisam ni čula za BBTgrafove i slična mjerenja.
e sad izgelda da od sljedećeg mjeseca počinjemo radit na četvrtom članu naše obitelji pa ako mi netko u osnovnim crtama može obijasnit od kad bi trebala mjerit temperaturu i sl. što je važno.
trudila sam se sama saznat i čitam, čitam, čitam, al ima vas posvuda, pa ako netko ima malooo volje da mi u par crta napiše, znam da nisam prva nova, i da to stoti put ponavljate pa..
uglavnom ova mejsečnica me preskočila (kao i prije 4 mj. kad su me dvije preskočila), sam ih dobivala, ne baš uredno al ne s prevelikim odstupanjima.
e sad zadnja je bila 23-24-04. i odonda ništa. sad imam neki iscjedak ( možda ovulacija ) i dobila sam duphastone( 10 dana da pijem) i onda bi ih trebala dobit. i sad bi htjela nakon tih izazvanih stvari bit sigurnija kad mi je ovulacija pa da mi malo pojasnite.
( iako je moguće da sad imam O, nisam htjela ništa pokušavat, jer moram počet pit duph. i onda ni sama ne znam di sam, pa sam odlučila pričekat stvari )
unaprijed hvala svima!!!
Pokusat cu odgovoriti na neka tvoja pitanja :)
Kazes da trenutno imas neki iscjedak, da li je onako kao bjelanjak?
ako je, to ti je plodna sluz i dio mjeseca za akciju 8)
s obzirom da uzimas tablete, na tvom mjestu bih pricekala
da M stigne i od tada pocela mjerit BT
pokusaj se do tada registrirati na FF
kada krenes mjeriti temperature (prije ustajanja, jela, pila i sveg ostaloga) slobodno pitaj ako nesto nece biti jasno, tu smo :)
zelim ti da sto prije stignes do svog cilja :heart:
puno hvala na odgovoru.
samo hmm...upisala se ja na FF, ali ništa ne kužim, izgleda da ću se morat bavit aktivnostima cijeli mjesec :lol:
ima li tko link, gdje je opisano detaljno korištenje FF
dobrodošla točkalica....
i ja sam se teže snalazila u početku.
Sada je puno lakše.
Kad se registriraš na FeFe poslat će ti na mail turtorial u kojem će iz dana u dan obješnjavati neke osnovne stvari.
Bolje po malo nego sve informacije odjednom.
....a možda ćeš i prije isteka svih lekcija dobiti plusić!!! ;)
tamaris draga, pogledala sam malo tvoj graf i čini mi se skroz neobičan za tebe...u usporedbi sa prethodnim mjesecom gdje su ti temp. dosta jednostavne bez velikih uspona i padova a ovaj mjesec mi se čini baš specifičan!!! prvo radi velikog pada (za što se nadam da je implatacijsko :heart: ), a drugo spoting koji mi se čini da nije uobičajen za tebe :? šta misliš???
i naravno puuuuunoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je TO TO :love:
hvala ti na vibricama :*
ne znam sta da ti kazem, i ja sam sasvim zbunjena
ovaj mjesec i sa temp. i ovaj spoting danas :?
za razliku nego inace jos me ne drma PMS
sto mi je skoro najcudnije jer on kod mene
inace krene jako rano
jos par dana i znat cu na cemu sam :)
i meni se svidja tvoj graf, tamaris :* bas je obecavajuci (pogotovo jer su ti oni dani bili pokriveni ;) )
nadam se da je to - to i da ces uskoro otvorit nekaj- bocu sampanjca i novo odbrojavanje. :D
pa u to ime: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Franny :*
ma zapravo uopce ne znam jesam li trebala
biljezit taj spoting, trajalo je nekih 2 sata
ispocetka malo roskasto a kasnije smeckasto
a sve u jako malim kolicinama
od onda nista vise
a ako je onaj pad temp. 19-ti DC bila kojim
slucajem implantacija, jel moguce da se ovaj spoting pojavio tek nakon 2 dana, pod uvjetom da je implantacijski?
hm, hm...sve je moguce.
meni se kod prve T dogodio taj neki spotting 4. dan nakon sto sam kakti trebala dobit M. sve me dolje rostalo, kao da cu dobit, ja se opskrbila s uloscima kao da cu iskrvarit :mrgreen: , a kad tamo isto je bilo par tockica necega i fajrunt 8)
i kod impalntacijskog krvarenja, odmah ti prvo krene roskasto, osim ako nije u jako, jako malim kolicinama pa ga evidentiramo odmah na pocetku vec kao smeckasto jer je krv vec pocela oksidirati, mijenjati boju i susiti se.
zelim ti impalntacijsko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!! :*
Tamaris,
a zakaj ne bi bacila koji testić na sunce? Trebao bi ti već pokazati nešto. Imak nemaš bilo kakve testove. 8)
Hajde, hajde, već nam je dosta starih Odbrojavanja....
uf, ne bih jos, nekak se ne osjecam trudno :/
osim toga pocelo poznato zatezanje u krizima
pa mi se cini da nis od svega toga
tamaris, samo se ti lipo opusti...neka prođe vikend a onda ćemo vidit u pon. šta se događa
neka ih se nađe još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
evo da se i ja javim...idemo ispočetka...
http://www.fertilityfriend.com/home/241f19
kakav lijepi školski graf ;)Citiraj:
OCUDITE prvotno napisa
...hello!!! I ja sam bila 100% sigurna da ću dobiti...križa i mene uvijek bole... i ovaj put također...ništa nije bilo drukčije nego pred M!!!! Sve potpuno isto, ali vrag mi nije dao mira pa se odlučila na test :DCitiraj:
tamaris prvotno napisa
Šaljem ti vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pusa
Ako sam neki dan kada mi je FF pomaknuo O sa 13-tog
na 11-ti dan bila zbunjena, onda sam danas ko guska
u magli. Nakon unosa jutrosnje temp. pomaknuo O
na 14-ti dan. Nema veze ni sa opk, ni sa iscjedkom i
zato je valjda i stavio isprekidanu crtu.
Onda sam stavila za danasnju temp. 36,6 cisto da
vidim sto ce biti i ostavio je O na 11-tom danu.
Znaci opet mu je problem u visoj temp.
Zasto cure??? :?
fakat ne znam :? da ti je danas bila 36,6 mozda bi mu to bilo OK jer bi mislio da ti je to implantacijski pad?
tko zna kak je taj program slozen i programiran...
ak su ti i ti dani pokriveni, nema beda, makar on seljakao O s dana na dan 8)
p.s. evo sad sam jos malo studirala tvoj graf i cini mi se da ti je O oznacio 14 dc jer su ti prije toga temp. bile nestabilne i sarale, malo gore, malo dolje, a nakon 14.dc je ipak vidljiva neka konstanta u penjanju, nema takvih oscilacija.
Ma cudan mi je taj 14-ti jer nema veze ni sa opk ni iscjedkom
i dam ruku u vatru da nije bila tad
a ne znam, sad ocekujem :evil:
radila sam test prekjucer popodne :roll: i uhvatila neku
sjenine sjene sjenu na odlasku, evaporacijsku vjerojatno
tako da :cekam:
Ja se slažem sa Franny i mislim da ti je po pravilima fefe-a O bila 14 ili 15 dan jer su ti iza toga baš lipo skočile temperature. Mislim da je plodna sluz u pitanju zašto ti je minjalo dan ovulacije. A daj Bože da je trudnoća!
Cure help!!! Danas izmjerila (nakon 2 pozitivna testa prošlog tjedna) temp!!! Pala mi na 36,63 :shock: ...možete vidjeti i na mom FeFeu u potpisu! Odmah otišla kupiti novi test (ovaj put onaj od 100kn)...odmah pokazao +! Ne kužim ništa, zar je normalno da mi u slučaju T tako padne BT???? Još nisam bila na pregledu, nadam se da neću dobiti M :(
stvarno se ne moraš brinutai...ti testovi su točni i objektivni!!!Citiraj:
stella bella prvotno napisa
Uživaj i opusti se, napokon ne moraš više mjeriti temperaturu.
Stella B. izvadi toplomjer iz usta i uživaj! Ja jedva čekam taj dan...
Sve ti je OK!!! Bolje da trošiš na neku lipu trudničku haljinu nego na te testove :lol:
Thanx cure moje...a ja sam vam vječni paranoik :evil: Do 1.pregleda bit ću na trncima...što je najgore u petak moram ponovo na neki poslovni put i vračam se tek u ponedjeljak...šefovima nisam još rekla i ne daj Bože da se nešt u međuvremenu loše dogodi...oki doki...još sutra mjerim BT i upisujem u FEFEu :P pa prestajem; OBEĆAJEM!!! Volim vas...pusa! :*
stella, ovoje nakej za tebe :mrgreen:
bas sam to postala na "testovima za T":
upravo sam na satelitskom programu (talijanski, mediaset) vidjela reklamu za digitalni clerarblue test, koji osim sto ti slovima napise "trudna", pokazuje i koliko si tjedana trudna ;)
to je sve blize onom mom snu o tome da treba zmislit nekaj sdo ce odmah nakon hopsanja javit jel bilo plodonosno :lol:
samo se ti opusti..ja se nakon plusa nisam uopce opterecivala temperaturama, plus je plus i tocka!
tamaris, ma sjenine, sjene sjena je isto OK 8) ja ~~~~~~~~~~ da se to pretvori u debelu pluscinu kroz par dana!!!! :love: :*
Franny, hehehehe, tražila sam ja već taj Clearblue u Trstu kad sam bila, ali nije još stigo u ljekarne :lol: Imaš pravo, k vragu mjerenje temperature (tek sam kupila i novi dig top :lol: )!!! Baš sam glupa!!! :P
Thanx Franny!!!!
odi na topic o testovima, stella, vidjet ces da tamaris ima jos nekaj bolje od ovoga :mrgreen:
Evo ja opet podižem ovu temu jer imam jedno pitanje:
Evo već dva mjeseca za redom imam 2 puta eggwhite i to baš onako
pravi jako rasteljivi i to oko 11 i onda opet 14-15 dan ciklusa, temperatura mi
poraste nakon 15 dana, i folikulometrija mi je pokazala O i progesteron mi je 22d bio ok.
E sad, kad sam to unijela u FF, njega je očito zbunio taj podatak o sluzi, pa mi
O baca negdje na 18 dan, a i pročitala samo negdje na njihovoj stranici da višekratno
dešava vrhunac sluzi da postoji neki hormonalni dizbalans. Moj ginić nije obraćao
pažnju na to dvostruko pojavljivanje sluzi, a mene još i mući to što svugdje gdje pišu
o sluzi kažu da je važan taj razvoj sluzi, a ja baš ne primjećujem da se ona kod mene razvija
samo postane od jednom rastezljiva.
Ima li tko kakvo mišljenje o navedenom?
Bokk cure :bye. Ginekolog mi je preporucio fertility friend stranicu,jer moram poceti s mjerenjem bazalne temperature. Ali pokusala sam se uclaniti ali ne ide :-( .. Pise mi da se ne registracija nije moguca ,pokusala sam na sve nacine,cak mi ni mail ne stize za prijavu .. Kako ste se vi registrirale? Ja vam molim da mi pomognete,koliko sam cula to je jedina stranica koja pruza toliko mogucnosti.. Hvala vam unaprijed ... :-)
krojachica sry tek sad vidim post... mislim da nemas razloga za brigu...
tanja201 probaj otvoriti novi mail negdej pa se s tim novim registirati, ne kuzim u cemu je problem...
tanja201 pokušavaj dok ne uspije. Mislim da FeFe nešto zeza u zadnje vrijeme, i žužy i ja smo zadnjih dana imale problema s upisivanjem podataka...
Sad sam opet pokusala i pise mi ovo -Nažalost, vaš zahtjev za članstvo ne može biti obrađen povoljno u ovom trenutku.
Ako imate prijatelja koji je već član svibanj želite zamoliti da vas pozivamo pomoću FertilityFriend.com 's referral program.
Muma hvala ti,sad cu pokusati s novim mailom. Hvala cure :-)
tanja201 posalji mail adresu pa te mogu dodati preko referral programa...
cure imam jedno pitanje oko mjerenja temperature, sorry ako je već negdje spomenuto:
što ako moram ustati na wc tijekom noći, npr. u 4,30, a inače mjerim temp u
6.30. da li to ustajanje utječe na bazalnu temperaturu?
može li se ona smatrati bazalnom? ili da možda izmjerim prije tog dizanja u noći?
inače svaki mjesec u jednom dijelu ciklusa imam ta noćna buđenja.