hvala na lijepim željama ameli :heart: !
i ja se nadam da će ovo biti "četvrta" sreća,
ako ne...vidimo se u rijeci!!!!
Printable View
hvala na lijepim željama ameli :heart: !
i ja se nadam da će ovo biti "četvrta" sreća,
ako ne...vidimo se u rijeci!!!!
Hvala svima....Znam da se nema smisla opterecivati sa doktorima,ali malo me to sve ljuti :evil: ,ali sta je tu je....Meni nije doc.rekla da vadim betu,nego da napravim test.Da li mi netko moze reci da li da napravim test 26.6 kad mi je rekla ili mogu vec prije? :) Pozdrav svima!!!!! :heart:
Ameli :heart:
Sutra zovem biologicu da vidimo da li su svi od 4 izvadjena prezivili.
Nadam se da jesu i da ce to biti dobitna kombinacija.Svim curama u postupku i koje ce to postati zelim da uskoro dobiju svog :saint: .
Srki i ja isto navijam da prežive i da se dobro oplode....I da se ulove.... :love:
Hvala Viki :love:
hvala Ameli i ja namjeram uživati u blagodati života na moru i puniti baterije još da mi je godišnji,ali dobro ne možeš sve imati.
srki ~~ za lijepe vijesti sutra a ostalim curama :love:
hvala Ameli i ja namjeram uživati u blagodati života na moru i puniti baterije još da mi je godišnji,ali dobro ne možeš sve imati.
srki ~~ za lijepe vijesti sutra a ostalim curama :love:
Ameli hvala na dobrim željama.
Srki da se sve oplode i budu kako treba.
Meni sutra beta, jučer radila test i negativan, tako da idem reda radi je vaditi jer još nikada nisam. Mislim da meni treba još dodatnih pretraga tipa imunoloških i neka dodatna terapija. Ne znam da li da pitam samo docenticu da mi napiše za te imunoolške ili ...
:* svima
Cure bok,samo da vas svih pozdravim i zaželim sreću.
Lucija83,želim ti najljepši prvi susret sa tvojim :saint: !~~~~~za lagan i brz porod!
Suzy75,želim ti sreću u daljnjim planovima!
Dobrodošlica novim curama!
Ameli :love:
srki sretno :love:
Magi~~~~~~~~~~ za lijepu betu.Pusti testiće,beta je beta!
Svima~~~~~~~~~~~ i :bye:
Mi,eto,brojimo 16. tjedan.Vrijeme leti,a bušica raste! U utorak imamo kontrolu.
i dora hvala puno * :heart: * :heart: * :heart: sretno i tebi na kontroli jel mozda znas sta nosis?? mi imamo curicu!!! pusa svim curama!!!!
Hvala ti :*
Još ne znamo,nadam se da će se bebica okrenuti na pravu stranu,pa da vidimo tko nam to dolazi! Mazi bušicu i svoju curicu! :love:
Hvala cure puno na lijepim zeljama i podrski.
Oplodila se sva 4,u srijedu mi je transfer pa cu znati vise.
Pozdrav :love:
Hvala cure puno na lijepim zeljama i podrski.
Oplodila se sva 4,u srijedu mi je transfer pa cu znati vise.
Pozdrav :love:
Upsss... dvaput poslano.Mozda budu blizanci :lol: :lol: :lol:
Eto drage moje suborke,
javljam današnju betu 17 dpt samo bijednih 5. :cry: :cry: :cry:
Magy7 zao mi je :cry:
Ali dizi glavu i hrabro naprijed. :love:
magi7 :(
žao mi je
magi7 :love: pred tobom je ljeto, uživaj u njemu, napuni baterije pa ćemo na jesen po naše bebače, sigurna sam da nas negsje čekaju
srki neka i dalje bude 100%-tni rezultat
svima :* i pozdrav
Ameli :*
Draga moja, čvrsto držim fige da slijedeći put stvarno uspije...žao mi je, ali moraš gurati naprijed, nema druge :* Sve za naše :saint:Citiraj:
magi7 prvotno napisa
Gdje ste cure? Nitko ništa ne piše...Ja sam danas trebala na inseminaciju, ali je odgođena za sura. Docentica je rekla da imam 2 lijepa folikula jednake veličine ali nije spominala veličinu... Nadam se samo da će do jutra ostati gdje jesu...
Bok Gizmos,ma mislim da se nemoras brinuti do sutra ce folikuli ostati i neka uspije!!!!Ja cekam 26.6 da idem ß izvaditi,jucer sam napravila test(10dpt)i pokazalo je da nema trudnoce...nadam se da je jos prerano....svima veliki pozdrav!!!A tebi Gizmos sretno sutra!!!! :love:
POzdrav,
ja se danas predbilježila za listopad.
POzz
GIZMOS sretno danas!
viky ma još je rano za testić, navijam da beta pokaže suprotno
srki kako je prošao transver?
svima :* i veliki pozdrav
GIZMOS držim fige za danas
meni su jučer javili iz RI da su me pribilježili i da će mi javiti u 7.mj termin,tako da sada relax viky prerano je za testić,uskoro će 26.6. i nadam se da ćemo :D
Cure da vam se javim. Bila na prvu inseminaciju! Spermiogram je bio loš, tako da nema puno nade. U srpnju ponavljam IUI, a u listopadu sam na listi za IVF,ICSI.
Pozdrav i svima šaljem puno :*
Hvala na ljepim željama! Evo danas prošlo još edna inseminacija...Imam jednu dobru i jednu manje dobru vijest. Dobra je ta da je docentica ostala šokirana spermiogramom i pitala me šta smo mi radili da se tolio popravio...(rekla sam joj da se MM šopa raznoraznim vitaminima, a ona je rekla neka samo nastavi tako jer da je očito da mu ne škode) Manje dobra vijest je ta da sam se nadala da će mi reči da inseminacije više nemaju smisla kod nas i da će me upisati za IVF. A ona je kmentirala da se sa tako dobri spermiogramo definitivno isplati pokušavati sa inseminacijama...
Ali nema veza...sve skupa je ok, zadooljna sam pa šta bude bude.
Sretno svima u postupcima, a onima koj čekaju da što prije dođu na red!!!
AMBRA jeste pokušali s bioastinom i vitaminima popraviti spermiogram? Mi smo sa 17 % pokretljivosti došli na 46% (granica je 50%). I dalje je broj malo smanjen, ali barem smo pokretljivost zasad rješili dgn je bila OLIGOASTHENOZOOSPERMIA u nekolko navrata (od 8 mjeseca 2008.)
Vrijedi pokušati bez obzira što si upisana za IVF! Ja se nekako još uvijek nadam prirodnoj trudnoči (obzirom da je jedna bila 2006.god)
Ameli transfer je prosao u redu.Sve cetiri su se oplodile.Sve cetiri blastociste.Doktor mi je savjetovao da mi vrati samo jednu,da sam "mlada"hm...i da nema pozrebe da se nesto ne zakomplicira.
Beta je 3.7.naravno pozitivna :lol:
Pozdrav :*
Gizmos hvala ti :love: . Mi nismo to još probali, ali MM ne pije,ne puši i vrlo fizički aktivan, mi jedemo skoro samo bio hranu, sve iz vrta. Loš spermiogram je zbog teške prometne nesreče, to da je to već godinama tako, bez promjene. Nažalost, ne vjerujem da bi ga mogla nagovorit da pije vitamine. Već sam sigurna da nam inseminacije neće uspjeti... ali ajde nikad se nezna.
:bye:
Žao mi je da je tako, ali treba vjerovati, probati, ne može škoditi...A što se tiče inseminacija mora netko uči u onaj mali postotak uspjeha...Vjerujem da ih nebi toliko forsirali da stvarno nemaju nimalo smisla. Evo tješim tebe a usput i sebe, nekako ne želim vjerovati u neuspjeh. Ja sutra idem na kontrolni ultrazvuk da se vidi da li je ovulacija uopče bila i da li je žuto tijelo tu, pa dabrostoni i išćekivanje...Ma neču se previše zamarat, pokušat ču uživati u ljetu, posvetiti se malo sebi...nekako sam previše život podredila ideji da postanem majka, usput izgubila sebe...sada se samo želim ponovo naći...
Pozdrav! Može mi netko objasniti jednu stvar...Neki dan mi je na folikulometriji rečeno da imam dva folikula jednake veličine i sljedeći dan je napravljena iui. Danas na kontrolnom ultrazvuku ostao je jedan folikul, a drugi je nestao. Dr. je rekla da je ovulacija bila, a meni se ipak čini da nije (bolove nisam imala kao inače, bazalna temperatura se nije povisila, plodna sluz je još uvijek tu...) Šta je sa tim folikulom što je ostao? Dr. me nije previše uvjerila, a nekako mi se činilo po njenom pogledu kao da mi ne želi reči istinu, jer bi to bio drugo od ukupno tri puta da je u potpunosti fulan termin...Znam da sam dosadna, ali da sam imala prilike bila bi otišla čaki i privatno na uzv samo da se uvjerim u nešto, bilo što....
A rekla sam da se neču zamarati više ničim---nije baš da me krenulo
GIZMOS mislim da nemaš razloga za brigu jer docentica je jako direktna osoba i ona kaže onako kako je, znači ako je rekla da je bila ovulacija znači da je a što je sa drugim folikulom, pa možda je on malo manji pa će i on puknuti uskoro. najbolje da se ne sekiraš jer ti si sada trudnica i želim ti da tako i ostane narednih 9 mjeseci.
srki baš mi je drago da je ET prošao ok, a što su sa ostalim blastocistama jesu ih zamrznuli? od srca ti želim da se mrvica čvrtso uhvati i da ne mrda narednih 9 mjeseci.
i još me nešto razveselilo to da su ti rekli da si mlada , znači da sam i ja relativno mlada :lol: iako me skorašnji rođendan lagano baca u depru.
pozdrav i :* svima
još me nešto razveselilo to da su ti rekli da si mlada , znači da sam i ja relativno mlada iako me skorašnji rođendan lagano baca u depru.
pozdrav i svima
ma kakva depra,mi sve smo još pupoljci koji će procvijetati kad stignu mali :saint:
htjela sam citirati ameli ali sam nešto zbrljavila :oops:
Ameli hvala ti na predivnim zeljama,nadam se da ce tako i biti.
A sta se tice zamrzavanja :evil: embrija-NISTA.Nema nista od zamrzavanja dok se ne vidi sta ce i kad politicari izglasati i donijeti zakon o zamrzavanju.Koja steta za nas :evil:
ne mogu vjerovati,je to tvoj zaključak ili oni to otvoreno govore,jer ako čemo po zakonu dokle god novi ne stupi na snagu radi se po starom.Citiraj:
A sta se tice zamrzavanja embrija-NISTA.Nema nista od zamrzavanja dok se ne vidi sta ce i kad politicari izglasati i donijeti zakon o zamrzavanju.Koja steta za nas
Da Pak na zalost.Na transferu je bila sa mnom cura koja je pitala doktora irekao joj je na zalost do daljnjeg nista.
Imala je 13 oplodjenih j.s.
Bok curke....Evo da se i ja malo javim....Meni vec dva se pojavljuje smedi iscjedak,nemam pojma jeli to menga ili ?Danas je 17 dpt.Najvj.je menga,ali utrogestan neda da procurim,a bas sam se nadala da ce biti nesto.Pozzzz svima i saljem vam :*
srki ovo me je ostavilo bez komentara,a nadajmo se da zakon ne prođe pa da nastave rad.
viky ne mora značiti da je menga,kada vadiš betu,jesi radila test?moje mišljenje je da treba nastaviti s utogestanom a ako mora doči će.držim fige