Bony, nestat će i ta točkica jednog dana :love: :heart:
Printable View
Bony, nestat će i ta točkica jednog dana :love: :heart:
bony žao mi je... :( :( :(Citiraj:
bony prvotno napisa
takođe vam to želim-bile smo zajedno na transferu i javite mi molim vas kako su završile vaše ostale stanice,jer meni ništa nije išlo na zamrzavanje od 13 j.s :shock: ili doc možda nema to registrirano u komp.pa mi je tako rekao-opet se ja tješim.Citiraj:
andream prvotno napisa
bony žao mi je.... :love2:
a :D j :D m :D o b :D e :D t :D e :D :D :D :D :D
:cry: :heart:Citiraj:
sbonetic prvotno napisa
Nažalost i ja nastavljam ovaj tužni niz, beta =0 :( :cry:
bony :love2: isto kao i ti, ni jedne stanice smrznuto, a i od drugih cura sam čula da nemaju ništa smrznuto! Stvarno ne znam što da mislim, ali već mi se javljaju određene sumnje...pre, pre čudno da nitko baš ništa nema... :?
Natalina, :( :love2:
Natalina.... žao mi je :cry: :cry: :cry:
Natalina-dali ti je rekao da dođeš u 9 mj,nakon njihovog godišnjeg?meni je.
meni je sve to jaakoo čudno.
a joj , pa drage moje, pa šta se ovo događa ovaj mjesec :cry: :cry: :cry: :cry: .... :love2:
cure, žao mi je zbog niza negativnih beta. A da ipak idete provjeriti s biologicom da li je i zašto nije ako nije zamrznuto? ja sam išla direktno kod nje, na dan kad sam došla za FET dr nije imao isto ništa zapisano u kompu. Ja bih svakako otišla na razgovor.
bony, Natalina :( :(
Natalina :love2:
Cure, bas mi je zao :(
bony
natalina :( :(
svim cekalicama puuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prijavljujem udomljavanje 2 embrija od 2js :) 100%tni ucinak veseli, beta 15.6.
Ajoj baš me tužne vijesti dočekale :(
Cure šaljem vam jedan veliki virtualni :love:
Kažu da poslije oluje uvijek zasjaji sunce :mrgreen:
Da vam idući postupci budu i više nego uspješni :heart:
enya22 draga moja još samo malo i dolazi tvoj mirišljavi smotuljak :D
Jedva čekam :heart:
Neka ti je sa srećom, želim ti ovog puta T :love: :heart:Citiraj:
nokia prvotno napisa
Bony, Natalina cure moje, jako mi je žao :cry: :evil:
Danas sam tak ljuta zbog ovog novog sr...nja od zakona da uopće ne znam dal tu više itko gleda našu dobrobit ili samo gledaju svoje gu....ice.
Sorry, al baš me to raspalilo.
Cure drž'te se :* :love:
Natalina :love:
Žao mi je :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pa šta se to događa :? :? :?
bony, Natalina :( :love2: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeći put bude uspješno!
nokia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 100% učinak 15. 6.
ja sam toliko bjesna da mi se riga :evil: :evil:
Natalina :( :heart:
I ja isto već dva dana pucam od bijesa i jada.
Hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure koje su u očekivanju da bude dobitno jer bojim se šta će biti za par mjeseci? Kako je krenulo u Hrvatskoj više neće ni biti MPO
išla bi rado,ali ja kao ni ostale cure u mojoj grupi biologicu nisam ni vidjela,niti nas je ko informiro o broju oplođenih st,kvaliteti,vracanju,a nekima nisu ni rekli koliko su im vratili na dan transfera,i sve to zbog gužve.Pa kako da idem na razgovor kad mi najosnovnije nije imala vremena reciCitiraj:
andream prvotno napisa
i dalje ja njih cijenim i poštujem sve sa vv i divim im se ali malo mi je krivo što sam bila zakinuta,a toliko sam se napatila na toj punkciji.
nažalost, nastavljam niz...
moja beta 0,78 ..... :cry:
šaljem hrpu kolektivnih vibrica svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za drugo nemam snage, nakon povratka iz predivnog tunisa samo tuga i očaj (hvala vam ministre što znate kad počinje život) :evil: :cry:
:cry: :heart:Citiraj:
nina1 prvotno napisa
nina1 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
adriana_d puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh u Zagrebu :heart:
bony dr. mi je rekao da dođem na jesen, ali kao ništa ne obečava jer nema pojma što i kako će biti jer su pritisci hzzo prejaki...
I još kad mi je odgovarao za smrzliće full je bio čudan, jer je rekao: To je zbog gužve...e sad da li je mislio na more negativnih beta u zadnje vrijeme kao posljedica gužve ili nisu ništa smrznuli zbog gužve...ali na jedno od toga se sigurno odnosilo...
:* hvala vam cure na podršci dobrim željama i svim vibricama! :love:
Trenutno je moju tugu nadjačao bijes zbog ovog što nam spremaju ovi naši mudraci, ali to nije razlog da ne pošaljem hrpu pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas :heart:
Evo nažalost nastavljam ovaj niz moj prvi IVF je prošao neuspješno !!! :cry:
Svima s negativnim betama šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se brzo oporave ostalim čekalicama bete želim puno, puno sreće i trocifrene bete!
Ja ne znam dal je ovaj mjesec uklet ali kad ne ide ne ide!
:love: :
ines :cry: :love: ...
baš uklet mjesec.....
ines31, bony, natalina, nina1 cure :( i :love:
Pepita, Laura je pravi bombončić :zaljubljen:
Ne znam vise sta bih rekla...Citiraj:
thaia28 prvotno napisa
:cry:
natalina, bony,ines 31,nina :cry: ,jako mi je žao,ovo postaje kao grozna nočna mora iz koje se ne budimo
Za sve cure koje su kao i ja danas ugledale negativan nalaz bete šaljem puno :* i :love: i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam što prije dođe dan kad ćemo ugledati pozitivne rezultate. Marta26, Zuzu, Capka, nakon one punkcije možemo reći da smo dovoljno jake da prebrodimo sve nedaće i jade. Moram priznati da je ovaj put mom suprugu teže pao neuspjeh nego meni, ja sam se jučer isplakala, pa sam danas puno prisebnija. Svima :love: .
dim :love2: ,žao mi je ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše eskimiće
Cure žao mi je zbog negativnih beta :cry: :cry: :cry: :cry: . držite se bićete vi Mamice uskoro. :love: :love: :love:Citiraj:
thaia28 prvotno napisa
Joj šta se samo događa ovaj mjesec, toliko čekalice bete, a toliko neuspjeha. Bože dragi, šta se događa. Tužna sam.
nokia~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dvije mrvice da se lijepo smjeste kod mamice i za lijepu betu 15.06. :* :*