nama su rekli rezultati 15.6. - trešnjevka
Printable View
nama su rekli rezultati 15.6. - trešnjevka
kod nas nema nikakvih razgovora u Gajnicama..
samo rezultati 15 .06. pa roditeljski pa onda razgovori tek s primljenom djecom
djeca iz Sloboštine u 90% slučajeva idu u vrtić u Travno i to u objekt u B.Magovca 10 koji je Sloboštini najbliži. Tek neznatan broj djece ide u dugavski i u sopotski vrtić. prije dvije godine se otvorio područni dugavski u Sloboštini, ali to su, koliko sam vidjela, samo dvije manje grupe djece i nisu svi iz Sloboštine.Citiraj:
elin prvotno napisa
a kad pada kiša, snijeg, puše sjeverac ili je 40 u hladu , nama iz Sloboštine je svejedno jel Travno, Sopot ili Dugave ili Bijenik, u krajnjem slučaju. jednako je daleko :mrgreen:
[quote="elin"]stajala ti na kiši ujutro u 7 (by the way, kako znaš da će kišiti? ili je to zbog slike totalne depre kao i pravom hrvatskom filmu :lol: :lol: ) ili došla popodne sa suncobranom, lista će ti ostati ista. :lol: 8)Citiraj:
icyoh prvotno napisa
Ma sigurna sam da će kišiti...da mi bude kao šećer na kraju ako ne upadnemo :mrgreen:
Ovo je stvarno kao kada sam čekala rezultate prijemnog na faks.
Da mi je znati koliko će nas noćas mirno spavati :mrgreen:
Sretno nam svima sutra :love:
jel ima negdje na netu lista možda :mrgreen:
ja stalno klikam na dv jarun, prosle godine su imali, a sad nadam se da ce je zamjeniti s ovogodisnjom
http://www.vrtic-jarun.hr/
Želim sreću svima koji danas čekate rezultate i da nam nitko ostane bez mjesta!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zrin primljen! :D
rezultati će biti obješeni oko 11, ali kad je teta psihologica vidjela muža kako traži popis, izašla je van i rekla sretnu vijest.
:cry: , moje malo dijete u sustavu...
spajalica, neće, ja jutros zvala, bit će iza 10 na vratima
jel zna itko dali Sesvete ima rezultate izvjesene?
skoljkica ti si nama u kvartu? nisam znala.
jutros smo vodili BC i nije bilo, dakle oko 10, a nista vidjet cu kad pokupim BC-a, pa ipak mi je prvi dan godisnjeg, ne da mi se cekati pred vratima vrtica 8)
Primljeni smo! :D
Sin je primljen, spiska jutros nije bilo ali sam ja pitala tajnicu. Sad sam :) i :( u isto vrijeme...
mi ni u jedan od 4 vrtica nismo primljeni. i neka mi netko sad kaze da ima pravice, frendica ni muz ne rade i upali su jer ima strica u vrticu :x :x :x :x :evil:
Citiraj:
cvjetkica prvotno napisa
čestitamo.... :)
malo janje, pričaš o Dugavama? Kad su izvjesili rezultate? Jutros sam 2 puta išla provjeravati pa ih još nije bilo, a gospođa u tajništvu ne zna ništa ni o čemu :/
da za dugave pricam meni je psihologica vidla u papirima da nije primljen a frendica se isla pohvaliti da nisam u utrine izaprudje primljena a u travnom bu poslje 11 stavljen popis al nisam primljena :evil:
A oboje ste zaposleni?
Mi živimo odmah pored dugavljanskog vrtića i u Travnom i Utrinama nismo primljeni, a za Dugave nikako doznati...
Oboje radimo i mogu se lagano pakirati za ludaru ako ne upadnemo... :cry:
i mi smo primljeni :D :D Rekla mi je tajnica isto, nisu još stavili spisak. Frida, zakaj tužna faca, pa ako su ti rekli da je mali primljen, onda je primljen. ;)
NEMA TI VEZE jesu li obadva roditelja zaposlena ocito jer nezaposleni imaju s spagom upad. a mozda budete imali srece DRZIM FIGE
[quote="icyoh"]dakle, danas je prekrasan sunčan dan, jeste li upali' :lol: 8)Citiraj:
elin prvotno napisa
NITKOG NE PODCIJENJUJEM AL sam ljuuuta SORRY
ja nisam imala nikakvu vezu, kriterij je bio da su oba roditelja zaposlena i dijete je iz naselja. Dobro, ja se razvodim - još nisam samohrani roditelj, ali sam na dobrom putu :mrgreen: - možda su uzeli u obzir, ne znam, ali sam upala bez ikakve veze. Idi, porazgovaraj sa ravnateljicom, što ti je činiti, možda će ti reći kakvu pametnu, ali ono lijepo izloži problem, reci da ste oboje zaposleni i pitaj ženu/čovjeka što sad. Koji vrtić?Citiraj:
malo janje prvotno napisa
i mi smo upali. i to u kucu u kojoj je i BC. dakle kod mene sve super :D
blago vama. ici cu kod ravnateljice
budem u svaki vrtic isla i pitati kaj sad da napravim. jos sam malo ljuta proci ce me. ja se veselim svima koji posteno upadnu :D
zato što moram na posao, zato što je on moj mali dječak i još mi ga se ne ostavlja, zato što neće imati tetu B i tetu M, preprepredivne Loline tete... mater ludusCitiraj:
elin prvotno napisa
malo janje, koliko se ja sjećam ti ne radiš? ako je tako onda ipak imate jedan uvjet manje :/, a u ovoj gužvi oko upisa to nije mala stvar.
ako znaš za sve slučajeve gdje su primljena djeca koja nemaju sve uvjete uvijek možeš reagirati prema nadležnim tijelima.
dali su mi iz bivse firme da radim od 12.6 i zena je rekla da je to isto dokaz da radim. pitala sam ju par puta i rekla je da naravno da vrijedi da zene donesu potvrdu da ce poceti raditi od 5,6,7... mj
evo mi izvisili na oba mjesta, i gdje spadamo po stanovanju i tamo gdje nam seka već ide, pa sad ti vidi
i jos mi spadamo pod jakusevac i kod nas nema vrtica a oni prvo po mjestu stanovanja uzimaju naravno da ce prvo dugave uzeti pa tek nas. mene ljuti sto na svoje oci mi se smije susjeda,frendica s pricom MI SE NE UZRUJAVAMO
JER IMAMO BLA BLA U VRTICU I UPAST CE JU A TI SE MUCI a ja cu doma sjediti jer mi se neda imati doma dijete
ni mi nismo upali, ispunjavamo sve zahtjeve i predali papire 2008. a susedin mali primljen, a ona nije zaposlena, i kaj da velim, radim, kom da se zalim???
znači, ti u dugavski vrtić ne spadaš niti po mjestu stanovanja (plus ovo kaj je Frida rekla). A čemu se točno čudiš? Odi kod ravnateljice i pitaj ima li šanse da ti dijete povuče Travno (dobila info da neupisanu djecu iz Dugava vuče Travno, a ako u Travnom nema mjesta onda Utrine). Vidjet ćeš idućih dana i prestani razmišljati na ovaj način na koji ti razmišljaš: te ova veza, te ona veza. Ja nisam imala nikavu. Također, moguće je da će netko odustati. U svakom slučaju, gledaj da sve središ u roku za žalbu, da još i to ne fulaš. Idi ženo, okolo, raspituj se, kucaj, pitaj, prestani se zamarati kaj ti ljudi vele da su imali vezu (nekada ljudi i lažu :mrgreen: , a ti od toga, u konačnici, nemaš ništa).
da skratimo, nisi se prijavila u 2009. za vrtić/jaslice, prema tome nisi niti bila u razmatranju.Citiraj:
mihim prvotno napisa
i to sto kazes. budem se smirila pa sutra u akciju jer danas bi mogla reci i kaj ne misli ;)
ja sam shvatila kako je mihim predala i prošle i ove godine, kao "za svaki slučaj" :/Citiraj:
elin prvotno napisa
ako nije ove... onda stvarno nema mjesta čuđenju; neče vrtić voditi evidenciju bi li nekome eventualno... možda... mogao trebati vrtić.
joj cure, pa nisam blesav, normalno da sam predala i ove godine....
mi upali, čudom se čudim, skrušeno priznajem
zadovoljavamo sve uvjete, ali vidimo da to i nije da je baš presudno :/
zanima me kako je moguće da dijete rođeno 01/2009 upadne a dijete rođeno 12/2008 ne upadne :?
s time da oboje zadovoljavaju sve uvjete
po kojem to principu ide?
Mi izvisili u dv Izvor, iako moram priznati da me začudilo.
Zašto je vrtiću problem uzeti dijete od ožujka slijedeće godine i to samo na 4 sata dnevno?! :/
Uostalom, tako mi i treba, naivnoj budali, kad nisam htjela vezu. :P sama sebi. Sad ćemo plaćat pvt.