Čestitam! :D
Printable View
Čestitam! :D
...čestitke roditeljima i velika :* maloj bebici
čestitam :D
ČESTITAM OD :heart:
čestitam draga susjeda :heart: ,princezi želim mirno i bezbrižno djetinjstvo... :heart:
Draga Laky najljepse cestitke tebi i TM
A maloj princezi velika dobrodoslica
:D :D :D :D
čestitke od srca!!!! :heart: :love: :*
Cestitam od :heart: na maloj princezici........Napokon.... :D :D :D
:D :D :D cestitam sretnim roditeljima a maloj princezi zelim srdacnu dobrodoslicu i sretno i bezbrizno djetinstvo. Uzivajte draga u troje :love:
ČESTITKE od :heart:
čestitam :heart: :love:
ČESTITAM :D :D :D
Kako su naše cure?
Čestitke od srca :D :D :D
Cure su super, bila sam u posjeti kod Laky, princezu nisam vidjela, jer iz prevenitnih razloga ne puštaju unutra da se vide bebice. laky je super, izgleda ok, čak mi je i sestra na porti rekla da je laky prava lafica, odmah sutradan nakon carskog reza je prošetala hodnikom. uglavnom beba jede, spava, pravo su se uštimale u dojenju. laky vas je sve pozdravila i zahvalila na čestitkama. Sutra najvjerovatnije idu doma.Citiraj:
Bebel prvotno napisa
Joj mene nigdje velikog slova na početku rečenice, baš sam smotana, kada čovjek čita pomislio bi vidi ove kako je nepismena. :roll: :roll:
:D :D :D ma znala sam ja da je naša laki prava lavica, bravo za dojenje, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije dođete kući :* :heart:
e, a kako se princezica zove, ja malo :oops: nikako da uspijem naći
:D :D za naše cure
rozi :love:
Laky je spominjala ime LU ali još ništa definitivno nije rekla.Citiraj:
Kjara prvotno napisa
Kjara šaljem ti milion ~~~~~~~~~~~~~~~~ za školski porod i naljepši susret sa malim FRANOM. :* :*
Bebel :love: :love: :*
:D za naše cure ,bravo :heart:
Čestitam :heart:
Čestitam :*
Super :D :heart: !
HVALA vam drage moje,stigli smo doma danas i presretni smo.slikice ć stavii moram smanjiti za avatar .
od prvog dana dojimo odmah nakon CR jer je princeza pokazala zelju stavljala ruke u usta i dojili prst pa smo joj ponudili cicu.istina uhodavamo se još ali ide polako.sve ću vam napisati čim uhvatim vremena.ukratko dr je u viziti pitao jesi jela sto za doručak i kad sam rekla nisam on rekao nemoj idemo na pregled da vidimo treba li anm anesteziolog.vizita bila u 9.00 u 9.10 ja u sali,9.30 princezta dosla na svijet a već u 10.3o sam bila budna i javila curama da sam rodila.
:love: :* :heart:
prekrasna je !
Hvala ,stavit ću slike i ovdje čim uspijem smanjiti :*
čestitam od :heart:
Cestitam od srca :D a princezi zelim dug i srecom ispunjen zivot :heart:
Curica je preslatka! :heart: Uživajte! :love:
ma stara ti si zvjercica, opet si to dokazala, a lu je secerak totalni :zaljubljen: :zaljubljen: :* :heart:Citiraj:
laky prvotno napisa
:zaljubljen: :zaljubljen:
bravo :zaljubljen:
Jel se zove djevojčica Lu? Preslatka je, čestitke mami i tati :heart:
:heart:
čestitke mami i tati :heart:
:heart: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
:zaljubljen: :zaljubljen:
:D čestitam od srca!!! :D
čestitam mami i tati, uživajte :zaljubljen: :D :heart:
Čestitam od :heart: !!!