rupa je ako se odlučim na godišnji , a mjenjam sliku, jel sad jasno? novi pokaz se čeka 2+tjedna
Printable View
rupa je ako se odlučim na godišnji , a mjenjam sliku, jel sad jasno? novi pokaz se čeka 2+tjedna
Ja sam kupila za 9. mjesec mjesečnu, a krajem 9. kupujem godisnju koja vrijedi od 1. 10 do 30.9 slijedeće godine.
Eto to sam mislila, ali pošto je na kraju ostala bebi Slika, to ćemo nagodinu
NanoiBeba,
Imaš poruku od mene.
Hitno je.
Tanci, imas SMS.
"Rumu" unaci imas samo jedne godine. A ti jelena za dobrobit svih nas pokusaj biti razumljivija ili zovi info telefon
Pa to sam i rekla da je rupa samo jedne godine, ili na početku ili na kraju srednjoškolskog naucavanja
što treba za produljenje pokaza?
treba potvrda od škole?
aleks, ne trebaš potvrdu škole jer imaš od prošle godine. Naša škole je povezana se ZETom. Sam odeš tam. Jedino ne znam kad će dobiti info, ali ja ću sigurno ići sljedeći tjedan, pa ti javim
Prateći suvremene modele poslovanja, a s ciljem podizanja učeničkih i studentskih standarda, za učenike od 2. rujna, a za studente od 20. kolovoza, bit će omogućeno i znatno jednostavnije produljenje postojećih Pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, koje će se moći obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kao i kioscima ugovornih partnera (Tisak i iNovine).
Tako će produljenje profila na Pretplatnim kartama, zahvaljujući informatičkoj povezanosti s elektroničkom bazom podataka učenika osnovnih i srednjih škola (e-Matica), kao i sa studentskom elektroničkom bazom (ISAK), biti omogućeno polaznicima onih obrazovnih institucija koji se nalaze u sustavima, odnosno pravovremeno ažuriraju podatke za nadolazeću školsku ili akademsku godinu i to bez prethodnog ovjeravanja Zahtjeva ZET-a u tajništvima obrazovnih institucija.
ček, to znači da će se moć tek od 02.09.?
Aleks status za učenike ti vrijedi do 30.9. Tako da ako ti prošlogodišnji godišnji pokaz ne vrijedi do 30.9. ( nama vrijedi). Možeš normalno kupiti mjesečni za 9. mjesec tu ne trebaš ništa čekati jer ti status učenika vrijedi do 30.9. I onda kupiš godišnji od 1.10 koji ti onda vrijedi do 30.9.2020.
Ajde da provjerim i ovdje.
Sin ima ZET-ovu iskaznicu još valjda od 5. ili 6. razreda, s nekom dječjom fotkom. Kako je fotka na iskaznici ionako mutna, ne vide se detalji, vidi se da je to on, ali vidi se i da je u međuvremenu nešto narastao :mrgreen: Kad je potrebno mijenjati iskaznicu zbog nove fotografije i treba li je uopće mijenjati? Ili da čekamo do studentskih dana (znam da se dečki u licu najviše promijene upravo u te četiri srednjoškolske godine)?
moja nije mjenjala
Ma neće ni moj sad mijenjati, ali zanima me tko to određuje, kad treba mijenjati iskaznicu zbog fotografije? Na ZET-ovim stranicama samo piše "pod uvjetom da fotografija odgovara fizičkom izgledu", a to je vrlo neodređeno.
koliko traje izrada nove iskaznice, odnosno te pretplatne karte (nakon što se donese potvrđeni zahtjev iz škole)?
zvala sam, rekli su da može i prije, ako je škola poslala podatke
ići će V danas provjeriti na prodajno mjesto
ako nije škola poslala podatke onda treba zahtjev ovjeriti u školi
larmama, htjela sam odmah uzeti godišnji da ne idem 2x u grad radi toga
ali ako ne bude išlo drugačije, napraviti ćemo tako
Pa još nije 1.9.
Ja kupujem godišnji i mislila sam to probat obavit (ili djeca) prije 1.9.
vanji vrijedi pokaz do 31.08.
a ona stalno zuji po gradu, treba joj
A mojima ne treba, misliš? pa 31. 8. je sljedeći petak. Za tjedan dana.
Bilo je pitanje smije li biti bebasta fotka smije.
Pitala sam vise puta
Akaj se promjena tice moji decki su razlika 9 godina ali na osobnima su skoro pa jednaki
Smije. Ak sama djeca nemaju nešto protiv.
Pa sad, na samoj stranici zeta piše da fotka treba biti primjerena uzrastu a na samom zahtjevu piše da ne starija od 6 mjeseci.
To ako se traži novi pokaz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A i mi smo trebali novi, srednjoškolski.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pise je istina
Moji veci su imali pokaz kao iskaznicu u osnovnoj
Nisu je pretjerano koristili ali su je imali.onda je lakse samo promheniti podatak dva pa i sliku kad nije frka
moja bila
nemaju jos podatke iz matice
rekli joj da dodje poslije 29.08.
Koja je procedura kad se izgubi učenički (napunjen) pokaz? Ima li razlike kad se izgubi onaj s mjesečnim punjenjem od onog s godišnjim?
:pitam za susjedovu malu:
:mrgreen:
Uzrti osobnu i otici na ljubljanicu u jutarnjim satima.traziti novu karticukoja se placa 30 kn.sve prebace sa stare na novu.
Treba potpisati tam neki papir.bilo bi dobro kad bi neko stariji to odradio
Ja sam imala kopiju osobne za velikog
Trebala bi pomoć...curka je do sad imala godišnji pokaz koji je bio besplatan jel smo imali dječji doplatak, ove godine ga nemamo pa moram platiti pokaz..
i kak se sad to radi? pretpostavljam da ne treba novi pokaz (karticu) nego samo popunimo zahtjev, ovjerimo ga u školi i odnesemo na njihovo prodajno mjesto i šta onda?
tamo se i plaća odmah?
Vecinom su sadpovezami s ematicom pa mozda ni ne treba ovjeravati u skoli
Mozesodmah i napuniti bilo mjesecmo ili godisnji vidi kaj vam vise pase
ok.hvala ti
Izrada kartica se moze predati na Prodajnim mjestima ZETa i ceka se navodno 10tak dana. Moji ce sutra biti u Ozaljskoj, pa me zanima jel se mozda tamo dobije odmah kartica? Ili ako se i tamo preda čeka se 10 dana?
Mislim da na remizi možeš odmah dobiti al nisam ziher.
Uglavnom, rekli su da će produžiti godišnje đačke pokaze zbog obustave prometa uslijed potresa. I pošaljem ja juniorku. I naravno da joj nisu htjeli jer joj pokaz vrijedi do 30. 9. pa nek ponovno dođe par dana prije isteka roka. Uz to me živo zanima za koliko će produžiti? Mi smo u centru bez tramvaja bili 3 mjeseca ili tak nekaj
Nano mi smo prvasici, pa prvi put vadi pokaz.
Zvala sam kontakt telefon, a pozivom na njega dobijes tetu u Holdingu. Pa mi nije bas znala reci jel se moze ili ne dobiti odmah. Kao ovisi koliko zahtjeva imaju. Nek sami odluce sutra hoce li ici ili ne.
Mislim da dobiješ. Jer davnih dana je moj uništio pokaz. I onda je išao na remizu po njega i nekako mi se čini da je odmah dobio karticu. Samo su jako spori i treba provjerit radno vrijeme.
S ovim drugim sam se samo nadovezala odnosno htjela požalit. Puno je lakše napravit gužvu krajem mjeseca, neg to sada obavit
To je duplikat, to navodno rade odmah.
Jasna mi je furstracija, evo ja ne mogu lako doci do podatka.