Citiraj:
iva77 prvotno napisa
Iva77, :D :D :D , skupit ćete novac. Drago mi je da si se javila i da kuješ planove za dalje. :* :love: :heart:
Printable View
Citiraj:
iva77 prvotno napisa
Iva77, :D :D :D , skupit ćete novac. Drago mi je da si se javila i da kuješ planove za dalje. :* :love: :heart:
Cure ja nisam imala mira ja sam jednostavno morala napravit test koji je pokazao velllllliiiiikkkkiiii minus :( stomak me i dalje boli usla sam u razdoblje PMS sinoc kad me bolio stomak ovako sam molila dragog Boga"Dragi Boze molim te ako mozes ispuni mi samo jednu zelju zivota mog da ostanem trudna pa ako simtomi i cjela trudnoca treba da bude popraceni najacim bolovima i ako trebam lezat sve cu to pretrpit samo da se andelcic rodi ziv i zdrav molim te dragi moj Boze" Mislite li da trazim puno zamislite nakon 13 godina da se u mojoj kuci osjeti plac :saint: a ne da stalno placem :cry: izvinite cure al jednostavno ne mogu prestat plakat volim vas :* :love:
Draga metkovka, ja sam mislila da sam ja nestrpljiva ali vidim da si ti daleko vise nestrpljivija od mene... 9 dan poslije transfera i ti radis test...
Jos nije sve gotovo, ali nervirajuci se i razmisljajuci negativno - ne pomazes sebi ni malo. Tuguj tek kad prodje 14 dana i kad stvarno bude razloga. Znam kako je cekati betu, ali samo je ona pravi pokazatelj i to tek nakon 14 dana. Samo ti mozes sebi pomoci.
metkovk@ rano si napravila test pa ni žene koje ostanu trudne prirodno ne rade test 9 dana nakon odnosa !!!!
Još nije kasno samo si preosjetljiva radi svega ma daj izdrži još malo,misli pozitivno, izadji iz kuće malo prošetaj razbistri glavu kad te uhvati nervoza.... :love:
metkovk@, i ja uvijek prerano radim testove, ali 9-ti dan smatram prerano, ne rastuži me minus. Ali deseti se već pomalo zabrinem. Pričekaj još malo~~~~~~~ :saint:
iva_77 :love:
cure hvala puno :* znam da sam nedisciplinirana i nedeokazana :roll: zato test vise NE ;) samo BETA :mrgreen: a nju vam javim malo mi je bolje mislim da normabeli cine svoje kao i prijatelji HVALA :zaljubljen: :*
cure hvala na zagrljaju bas mi je potreban i ja vama saljem :love:
fato saljem ti ~~~ za sve radnje u kojima si sada :* :love:
tiki_a saljem ti sve pozitivne ~~~ ovoga svemira da ti se ovaj put stvarno i ostvari tako zeljeni san ;) :*
metkovk@ ti si nasa nova azoo TRUDNICA( samo si test malo rano uradila) nemoj vise da brines nego se ti lijepo opusti i uzivaj curo zivce posalji na pasu :mrgreen: (lako je to meni kazat )ali ipak
storiatriste :D cestitam tebi i TM na na toliko zeljenoj :saint: :*
sve ostale cure :*
ici u kojoj ste vi fazi?
neznam ni sama jesmo li odustali, al zelimo bebicu sta prije a malo smo se umorili od postupaka (M malo umoran od pustih biopsija), tako da se vratili na ponovno razmisljanje o usvajanju i krenili u postupak, a za koju god (citaj koji mjesec ako se mene pita :) ) ako bog da da dodje jos jedan :saint:
Dejana76 za vizu :D
marti_sk nadam se da ces i ti svoju brzinski rijesit ~~~~~~~~~
metkovk@ glavu gore, rano je ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iva77 :love:
Sanja79 kako si nam ti nasa trudnice :*
Ma ja sam super, regi. Samo se ne volim penjati po stepenicama jer se umorim, zadisem se.
Navijam za nove azoo trudnice i tako...
mi smo ti u punom zaletu za MBCitiraj:
regina78 prvotno napisa
bliži se dan D :*
ici, ti si naša slijedeća azoo trudnica :love:
naravno, metkovka prije tebe :love:
:*Citiraj:
ivica_k prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve azoo ratnice
ici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za mb :D :heart: :love: :*
cure hvala vm baš je lipo cuti: buduca trudnica....... :heart:
metkovk@~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu da te iznenadi
Koliko ima do sada azoo trudnica?
:love: ima nas dosta :heart: :heart:
edinas milo ništa se ti ne brini sve će biti u redu.
Za metkovic vibrice :love: :love: :love:
Za metkovic vibrice
Ma ovo cekanje je najgore. Evo vec 4 mjeseca kako mm koristi tribestan, valjda ce nesto biti
cure zvala lab ß cu vadit u srijedu :roll: a rezultat znat u cetvrtak :x joj kao je grozno zivjet u malom gradu :evil: sve moramo cekat jos je to jelte ono ka preko veze inace nalazi budu gotovi za 2-3 dana :shock: ma izdrzat cu ja ja sam inace skroz smirena osoba :cekam: a pravim test 9 dan :lol: rekla sam ja da cu doci ko IZET "luda i zbunjena samo ce djete izac normalno"mali DAMIR,ja skroz prolupala :lol: odo u grad malo peglat karticu a kad dobijem MM ce peglat mene cure ljubim vas ~~~~~~~~~~~~~~~~za sve buduce i sadasnje trudnice :love: :* :heart:
lijep pozdrav curke.
drži se metkovko....šaljem tople pozdrave i lude vibre da sve dobro prođe.
i svim ostalima puno sreće...
anE sretno,i mi cekamo na iste pretrage u zgb...
pozz
metkovk@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
svim mojim curama :*
metkovk@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za betu
Sanja79 i ajvice ~~~~~~~~~~~~ vi ste svijetle točke u životu mm-a i mene, naš uzor za koji se nadamo da ćemo i mi uspjeti realizirati
i za sve 'nove' cure od kada me nije bilo ~~~~~~~~~~~~ za isti cilj, da čim prije odemo trbušaste na neke druge podforume
Ja se ponovno prijavljujem u borbu za :saint:
Sve nedaće i dijagnoze koje su se bile srušile na nas prije pola godine, na sreću uspjeli smo riješiti i sada je mm na 'terapiji' tribestanom/bioastinom/vit C pa se nadamo da će možda uroditi plodom
Iza nove godine ćemo napraviti nove nalaze i tada odlučiti šta i kako dalje.
Evo nesto novo. Neznam dali je dobro za azoo ali vrijedi probati.
FERTILITYBLEND To su vitaini sto pomazu za spermu ima isto za zene. Neznam tacno sve o tim vitaminima ali cu pokusati naci nesto vise na netu.
Beta izvadena :) sada samo :cekam: do sutra iza 12 ce mozda znati rezultate :x a inace sutra bi trebala doci i ono sto joj necu reci ime is is is :x znaci do sutra pogled uperen u wc skoljku i predivni zuti wc papir :lol: joj izvinite na izrazavanju sve vas ljubim :* i saljem OGROMNI virtualni :love:
metkovk@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
svim suborkama :heart:
metkovka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sutrašnja beta bude velika!!!!
Samo naprijed, metkovka! Drzim ti fige i salem trudnicke vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Metkovk@, ~~~~~~~~~~ da bude veeeelika beturina :heart:
XCitiraj:
fatamorgana prvotno napisa
metkovk@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za beturinu :*
:love: :love: :love: zanašu metkovic od nas dvoje :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
metkovka,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danasnje rezultate bete!
javi nam cim saznas! :*
metkovk@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
metkovk@~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~
metkovka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
Javi nam rezultate, draga! :D
:cry: :cry: :cry: 1.31 moja je ß cure puno vam hvala i puno vas volim :love: :love: :*
:cry: :love: :heart: , biće drugi put ako Bog da.
metkovk@, sutra je novi dan! :love:
metkovk@, bas mi je zao.
Uspece sledeci put. Mora!!!
metkovk@ :taps: drži se
metkovk@ :( samo hrabro dalje :heart: