ČESTITAM od :heart:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Printable View
ČESTITAM od :heart:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Čestitam! I želim ti mirnu i bezbrižnu trudnoću!
sjajne vijesti :D :D super brojke :D :D :D
draga martina uživaj
(ajme čitav forum poskakuje, a ja cupkam po gradu)
:sing: :dancingfever: :zaljubljen: hvala vam curke!
ČESTITAM
ČESTITAM ! :sing:
Da da draga moja, martina nam je sada pravo nadahnuće. Sada je redu naša wewa i svim :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nju za njen postupak u Mariboru.Citiraj:
Jelena prvotno napisa
Aleluja! :naklon:
čestitam martina :D :D
martina123,
kakva carobna brojka :D ,od :heart: cestitke i da sve bude u najboljem redu :love:
to nam je trebalo ovih dana :D
Još jedna "stara" postaje mama... :heart:
martina, kako li si ssamo sretna, živi sada svoj san!
ČESTITAM OD :heart:
Ups they did it again (mislim na mariborsku ekipu :mrgreen: ) Martinice, jucer kada si svoju betu na forumu objavila cak se i u Grazu zemlja tresla od sretnih skakutanja. Draga pokusaj se nekako opustiti, uzivaj u trudnoci, uskoro ces imati pune ruke posla i neces vise imati toliko vremena za svrljanje po forumima ;) Cestitam i uzivajte u svojoj sreci :heart:
martina 123 ČESTITAM!!!!!! :D :D :D
Ma da znaš da stalno mislim na tebe, od kad sam vidjela ovaj topic jučer... I da samo znaš kako bih te rado sada zagrlila... a suza bi bilo više nego zadnji puta kad smo se grlile... Ajme... kako sam sretna! Konačno Happy Day! :D :heart: :*
:D :D :D ČESTITAM
predivno, predivno.
YES,YES,YES,YES,YES..... :love:
PS. A tvoja socijalna ginicka je isla na isti faks kao vrlog nam ministra Milinovica :lol:
čarobna brojčica :D :D :D
čestitam,imala ja neki osječaj da je to to :saint:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Maxime prvotno napisa
Vidjet cemo se mi, vidjet! Sva ekipa iz Petrove! ;) :love:Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Cure :love: :* :heart:
ovo je prekrasna beta!!!!! prekrasna!!!!
:*
ČESTITAM!
:D
Curke (one koje mislite da ih nosim :saint: :saint: ) mi mozete dati neki link sa beticama po danima?
Negdje citam da je to izvrsna beta za jednoplodnu trudnocu, a opet znam rezultate curki u 11dc-u poslje ET-a i rezultati su manji sto bi moglo znaciti da ih je :saint: :saint: ...
evo linka:
http://www.advancedfertility.com/earlypre.htm
:heart: :heart:
Evo ti mog slučaja - beta 10 dpt, računajući transfer kao nulti, bila je 167 i već su na to komentirali da su možda blizići, i trudnoća je bila počela kao blizanačka, ali jedan je bio blighted ovum, tj. prazna gestacijska vrećica. Računaš negdje da bi 14 dpt, računajući transfer kao nulti, blizanačka trudnoća trebala imat betu oko 1000. To su ti sve gruba pravila, može još izać i ovako i onako, ali da miriše na dvojke - miriše.
;) tnx!
I ja sam kao Ina imala početnu blizanačku T, 13 dpt beta 707, nakon 2 dana čak 1800. Dr je na prvom UZV samo rekao "I? KOliko ih vidite na ekranu? Na žalost ustanovljen je ubrzo vanishing twin, odnosno samo se jedan plod održao (drugo srčeko nije niti prokucalo).
Mislim da je najbolje da se ne opterećuješ trenutno s tim, vibram da se beta sada samo lijepo pravilno dupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~
a da ti je i ja nadovežem
moja prijateljica je 11 dan isto radila betu i bila joj je skoro 300
blizanci su
nije se odmah pravilno poduplala zbog coragona pa se ne brini ako i ne bude točno dupla kasnije joj je treća ß skočila u nebesa :D i sve je bilo ok
sad je saznala da ima i curu i dečka
samo neka se mrvice ili mrvica primi čvrsto :* :love:
Potpisujem ovo, iako znam da je teško ne opterećivati se :heart: !Citiraj:
andream prvotno napisa
Čestitam i veselim se s tobom! :D :klap: :joggler: :sing:
Ako te zanima iznos bete u blizanačkoj trudnoći, možeš pogledati i tu: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=70234
:D :D :D :D :D :D :D sad sam vidila tek čestitam martina od srca :love: :heart:
Koje veselje :D :D
Čestitam ti Martina od srca :love:
I još malo :D :sing: :dancingfever: :preskaceuze: :heart:
da ti i ovdje čestitam! :*
Evo, curke samo da nadovezem, upravo sam saznala da je jos jedna curka iz nase grupe pozitivne bete: http://www.beta.hr/forum/viewtopic.php?p=30140#30140
Cisto.... da malo pohvalim Maribor!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
martina, čestitam!! :heart:
od srca ti želim predivnu trudnoću i more veselja uz bebicu/e!! :love:
Prekrasna vijest, Maribor čuda radi :D !!Citiraj:
martina123 prvotno napisa
Za nase stanice i spermice brinuo se Doc. dr. Borut Kovačič, univ. dipl. biol., vodja laboratorija (sa tim novim medijem).
Čestitam Martina!!!!
A što se tiče bete ovdje imaš sve, ovo mi je najača stranica
www.betabase.info
:heart: