Možda je pitanje glupo, ali ono što me zanima je to da li je to predstava kao predstava u kojoj likovi pričaju ili je to samo klizanje likova, ako je ovo drugo mislim da će nam biti dosadno
Printable View
Možda je pitanje glupo, ali ono što me zanima je to da li je to predstava kao predstava u kojoj likovi pričaju ili je to samo klizanje likova, ako je ovo drugo mislim da će nam biti dosadno
imaš u areni za kupit boce vode po nekoj suludoj cijeni :shock:Citiraj:
ewa prvotno napisa
bolje ti je da je prošvercaš, ali fakat u grudnjaku jer uglavnom torbe provjeravaju :roll:
Ewa, ne razumem sta ti nije jasno? Vrlo je moguce da neko snimke ili fotografije iskoristi za neke druge potrebe i oni su ovim naglasili da stite svoja autorska prava.
Freja, ne verujem da ce bebacu biti dosadno, mada to zavisi od deteta tako da je najbolje da sama procenis. Moj K. je sa 18 meseci mogao da izdrzi dva sata ali njemu je bilo bitno da je oko njega guzva i da se bilo sta desava. Ono sto bi moglo biti nezgodno za bebaca je veeelikiiii krokodil i ogromna vestica (ili sta je vec :oops: ) jer su se i dosta starija deca su se uplasila.
Uzivajte sutra i za nas!
Ewa, prica se prica...
Ma skužila sam, pomislila sam da ne dozvoljavaju uopće fotkanje pa mi bilo malo glupo, thx za "priča se, priča"...javim dojmove i šverc sa vodom :lol:Citiraj:
Ewa, ne razumem sta ti nije jasno? Vrlo je moguce da neko snimke ili fotografije iskoristi za neke druge potrebe i oni su ovim naglasili da stite svoja autorska prava
nemoj se ovome čudit jer se već duže vrime ne smije unosit boce, pa ni plastične, ni na stadione ni u dvorane. nema veze što je voda za malu dicu. meni su preklani, kad je L. imala blizu 3 godine, uzeli bocu s vodom na ulazu na stadion. usred lita. i nije bilo milosti čak ni kad je L. počela plakat za bocom. uspili smo odgledat pola nogometne utakmice i skoro pa plazeći po podu od žeđi otišli sa stadiona.Citiraj:
ewa prvotno napisa
p.s. ja vam zavidim šta idete na predstavu. da sam u mogućnosti i da sam bliže bome bi se nekako skrpala za 2 karte i otišla to pogledat. prvo za svoj gušt, a onda za gušt diteta. jer ipak je miki pojam mog, a ne njenog djetinjstva :heart:
Čudim se iz razloga što je to predstava i ne vidim razloga uzimanja bočica sa vodom ili sokom, i kad idemo u kazalište ne pretresaju nas zar ne ok...kužim da se na utakmicama to ne dozvoljava radi divljanja navijača i mogućnostima bacanja na igrače, ljude..ali na ovakvim događanjima mi je totalna nebuloza...
bila tebi to nebuloza ili ne - tako ti je.Citiraj:
ewa prvotno napisa
i meni je bila nebuloza jer ni ja ni dite mi od niti 3 godine sigurno ne bi bacali boce po stadionu. usrid lita. na skoro 40 stupnjeva. ali smo ostali bez boce. :evil:
jbg....izgleda da ću ja biti ta koja će cijelu predstavu trčati po vodu i voditi klince na pišanje :lol: , ali bumo vidli :)
A sto ako ponesemo sokic na slamcicu? Ili mlijeko? Hoće li nam i to uzeti?
Cicu sigurno neće! :mrgreen:
:DCitiraj:
A sto ako ponesemo sokic na slamcicu
mi idemo sa sinom od 13mj..i sigurna sam da če ga zanimati predstava..jer kad gledamo reklamu na tv za mickya sav je oduševljen...
e pa neče i valjda oduzet njegove flašice sa skokom i klopom....
ako čujete da se netko svađa...ta sam... :mrgreen:
dovoljno su ovako skupi što se tiče karata,pa još da im plačam neku vodu....a neee........... :evil:
:shock: da se nemože voda na "dječju "predstavu unjet :/Citiraj:
Freja prvotno napisa
I ja sam odma pomislila da je dobro da još cicamo :mrgreen:
Jel netko prodaje povoljnije karte za danas :?
Ima li netko friški info ko je odgledao danas u Zg, kako je bilo?
Kako je na kraju s tom vodom u boćicama za djecu?
Kako je kod ulaza, jer baš cjepidače za karte za klince, ako je 2-3 godine, a bez karte?
Evo upravo sam se vratila. Bila sam s kumom i trogodišnjim klincem.
Bilo je super. Sve skupa traje 1 i 50 min. s pauzom od kojih 10 min.
Bočicu s vodom za klinca smo bez problema unijeli ( naravno nismo ju vadili sve dok nismo sjeli na svoje mjesto) . . .
Užasno je smrdjela salama podriguša tako da si je netko i večerao :roll:
oko 30 % mjesta je bilo prazno tako da ne kužim zašto su rekli sve je rasprodano.. :?
Ovo za cjepidlačenje s kartama ne znam jer mi smo imali tri karte i bilo nas je troje.. a zapravo smo sjedile na dva mjesta jer je mali sjedio u krilu..
Dok likovi kližu puštaju pjesme tako da je jako veselo i dost zanimljivo..
Bilo je super :D mi bi još
Možete unjet ama baš šta hočete :ups:
Za karte neznam dali cjepidlače jer smo ih imali :)
Mi smo sinoć bili, bilo superrr
Kako smo dobili 2, onda smo treću kupili sinoć.
Za manjeg nismo kupovali, nosila sam ga, niti me tko šta pitao.
Imali smo ulaznice od 80 kn.
Za vrijeme pauze smo se spustili niže jer su ova mjesta po meni previsoko.
Ali bili smo i sve super.
Jedino što sam ubundala djecu a nije bilo hladno. Mislila da sam da će smrznuti od silnog betona.
A što se tiče stvari, pregledaju torbe ali se unosi piće i klopa.
Jedna teta ispred mene unijela sendviče u foliji, sa salamom naravno.
Koliko prije treba doći, jel dosta pola sata?
Parking?
Imamo 3 karte, trebali bi još jednu - da li se može kupiti na licu mjesta?
Mi smo posli pola sata prije, bas zbog te treće ulaznice i kupili je na šalteru.
A ima i švercera koji nude, al neznam cijenu.
Super, mozda onda povedemo i tatu! On inace radi u smjenama, pa nismo znali da li ce ovu subotu raditi ili ne.
Bilo je prekrasnoooo!
Curice od 2,5 god i 3 god su kada je bilo gotovo rekle:
Ne, pa gdje svi idu, mi bi još!
Uživajte. :heart:
Nama nisu pregledali torbe.
Moj se na kraju skoro rasplakao jer je mislio da će biti na ledu i izbavitelji.
A kokice u kutiji 20 kn, a kantica 40 :lol:
evo mi bili danas u 11, bilo super :)
i da, nas tri smo ušli s dvije karte, nitko ništa nije pitao za n. premda je mene uhvatila frka kad sam vidila da mame nose karte i za puno mlađu djecu od nje. i nitko nas nije pregledavao, najnormalnije smo unijeli svoju vodu :)
di je bio taj štand s kokicama?
mi kupili male kokice po trideset kuna, a velike u kantici bile 70..mislim, zbilja... :evil:
inače, prilikom ulaza u dvoranu je skoro bila situacija stampeda, govorim o predstavi danas u 11, to mi je velika zamjerka, ipak je nova dvorana, ako im se stvaraju takvi čepovi i gužve na ulazu, nešto nije kako treba
meni je predstava bila korektna..producentski je izvrsna, kostimi su super, isto tako klizačko umijeće..neke točke su sjajne, a neke su nam bile i dosadnjikave (lilo i stich, primjerice)
sve u svemu, ok
(poslije smo bili badava u MSU i ipak se malčice bolje zabavili za nula kuna, a i spustili se toboganom :mrgreen: )
I mene ovo zanima. Jel ima dosta parkinga? Jel mozda neka "zona" pa da je parkiranje vremenski ograniceno?Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Evo i naši dojmovi:
Ušli normalno, niko nas ništa nije pitao za dijete,
nisu nas pregledavali
Čep na ulazu, a vjetar brije li ga brije - to je zamjerka veeelika jer je bilo još jedno 6 onih rampi koje su mogli otvoriti, a puštali su čini mi se na samo dvije-tri.
Mana je što prije predstave i tijekom pauze prikazuju na video zidu promotivni filmić u kojem je bilo puno više drugih disney priča i mali je na kraju pitao: a gdje je ovo, a zašto nije bilo ono...? :/
Donijeli smo svoje kokice, za onu kutiju nebi dala 30kn, nema šanse, a što se ostalih stvari tiče - tu mač su skupe - figura petar pan 75kn, neki svjetleći štap 100kn i da ne nabrajam.
Što se predstave tiče složila bi se sa sofke
ocjena -4,
ali nebi htjela da se oni koji tek idu vode time, na svakog ostavlja drugačiji dojam, naravno.
Parking - mi smo parkirali kod okolnih zgrada jer je bila kolona za parking od arene i mislim da je tako najbolje, došli smo jedno pola sata prije.
Evo o čepovima na ulazu:
http://www.vecernji.hr/vijesti/djeca...l-clanak-65914
:/ ne kužim o kakvim čepovima se priča,jer mi smo nekih 6-7min do 19h
ulazili na područje arene-ja plavuša se sparkala :mrgreen: oko 19 smo bili na ulazu,našli mjesta i taman oko 19i10 je počela :)
Usput smo i pitali na štandovima za Bambi otišli piškit...i stigli na početak :P
Ok istina je da si mama danas nije stigla cipele obuči dok sam ja djete i sebe kompletno obukla i krenula iz stana ;)
bilo je super, nitko nas nije pregledavao tako da smo unijeli dosta ića i pića :D :D ...da se pohvalimo...hm.bili smo u vip loži tako da smo imali i svoj wc :)
Mi smo isto bili danas u 11. Klinci su bili oduševljeni. MM i ja isto tako. F. je sve odgledao sa širom otvorenim ustima. T. je sve vrijeme pjevala pjesme jer ih, naime, frajerica sve zna. Uglavnom drago mi je da smo išli.
Gužva je bila jedino na ulazu, ali nije bilo strašno. Parkirali smo kod zgrade preko puta i ušli i izašli iz kvarta bez ikakve frke.
Pridružujemo se oduševljenima! Jedina mi je zamjerka što nije bila nijedna princeza (osim Ariele), očekivali smo barem Pepeljugu i kočiju.
Ali inače, ja sam stvarno uživala, scenografija krasna, kostimi predivni, klizanje sjajno,... Nije lako otklizati lik Pumbe (prasac iz Kralja lavova) u onom nekom polučetveronožnom položaju. Ma, savršeno!
Mi smo bili u subotu u 15h i nije bilo gužve na ulazu.
Ali kanta kokica 70 kn, baš bezobrazno!
Mi smo isto bili jučer, malo je reči da smo svi oduševljeni, i mali i veliki, :D
Mogu reći da nisam mislila da bude tako savršeno, :D
Išli smo s oboje djece, i naš je dečkić od 20mjeseci odsjedio i odgledao cijelu predstavu od početka do kraja,
jedino smo došli oko 45 minuta ranije (jer nismo iz Zg-a) pa samo u holu potrošili hrpu love na razne igračke (štap od Zvončice 100kn, Nemo šalicu s ledom 70kn), pa smo kupili i kokice u teglici, a meni se najviše sviđa dvd Zvončica (130kn)koji smo isto kupili, uzeli smo i "Timon i Pumba" (70kn) ali taj je samo titlovan na hr pa sam malo :x ali sve u svemu prezadovoljni i nije mi žao ni kune.....
Jedino se nismo baš slikali neš pretjerao, svega nekoliko slikica, jer je bilo prezanimljivo pa smo zaboravili, :oops:
Mi smo bili jučer u 11, klincima je bilo ok. Maleni je u prvom djelu samo gledao jer nije nikad gledao niti Timona i Pumbu, niti Sirenu, pa se opustio tek u drugom dijelu. A cura mi se izgleda jako prestrašila one hobotnice i krokodila, jer cijelu noć nije spavala i to je sve proživljavala.
bili i mi,tj.mm i dete,dosli su totalno pod dojmom svega sta su vidjeli tako da iduce godine idemo svi pa kud puklo :roll:
mi nažalost nismo išli... :cry: ....i sada sam baš jako jako :evil:
zanima me dali netko zna dali če iduće godine biti opet u zagrebu??? :?
Bili su MM i L. Oduševljeni obojica... Super je što su pjesmice bile uglavnom na hrvatskom, a mi ih naravno sve znamo... :mrgreen:
Jedinu su zamjerku imali za skupe suvenire, kokice i sl. ali moj malac ih nije niti primijetio, toliko mu se show dopao... :)
imamo letak na kojem pise da ce biti iduce godine od 3.-5. prosinca 2010.
Nama je bilo super!
Predstave odlične, oduševila se ogromnim krokodilom i hobotnicom, baš je uživala!
Suveniri i nisu preskupi, mislim pa takve su cijene i po dućanima.
Jedina zamjerka na parking, ali to je sramota Arene, a ne ovog show-a.
Ulazilo se na 5,6 ulaza, ne znam o koja 2 pričaju?
zato jer oni imaju drugu predstavu-princeze-di su Pepeljuga, Trnoružica, Snjeguljica...vjerojatno će i to jednom doći kod nas.Citiraj:
laumi prvotno napisa