Ajmo cure još malo pa nestalo :-P
Subota 13.03.2010. 16 sati Premier
Za sad smo potvrdile:
lucija83, vita22, innu, Vojvođanka, Tigrical, Sara38, diabolica+2 :mrgreen:, dani82 i ja :-D
kika83 baš mi je žao da ne možeš :love2:
Printable View
Ajmo cure još malo pa nestalo :-P
Subota 13.03.2010. 16 sati Premier
Za sad smo potvrdile:
lucija83, vita22, innu, Vojvođanka, Tigrical, Sara38, diabolica+2 :mrgreen:, dani82 i ja :-D
kika83 baš mi je žao da ne možeš :love2:
kika83 jooj, a baš sam ti se veselila... Razmisli još malo... bit će puuuuno ljepše vrijeme!8-)
Stižem i ja ako B. osten zdrav do subote
Tia je deseta. Ajmo cure barem do broja kao zadnji put.
Eto i mene...na kavi
ja jos nista ne znam,imam vec zakazane neke obaveze od ranije,ako budem mogla odgodit stizem.:-)
1. cranky
2. lucija83
3. vita22
4. innu
5. vojvođanka
6. sara38
7. diabolica
8. dani82
9. tia
10. kikica1
11. tigrical
vidimo se sutra :klap:!
Cure i ja bi rado svama, ali nažalost opet radim od 08-20. svejedno želim vam dobar provod na kavici! Valjda će se i meni jednom zvjezde poklopiti pa da uspijem doći...:heart:
Hvala Gizmos, baš mi je žao što nećeš doći. Pusa!
Vidimo se curke sutra!:klap::klap:
Doći će još jedna cura, ona nije na forumu. Vidimo se!
Ja ne mogu doci ipak muž radi i nemam auta da odvedem malu mami žao mi je drugom prilikom ali popijte jednu i za mene... puse svima...
lucija83 žao mi je. Mogla si svratit s Gabrielom. Ako ne, vidimo se drugi put!
Iskreno prvo nisam bila od neke volje za druženje, pa sam odlučila ipak doć ali mm-u iskrsnuo neki posao i nažalost nemam prijevoz a 2sata se drnat u busu i još platit skupo to drndanje, pa i nebi baš. Žao mi je jako, baš sam htjela doći ali eto nisam blizu...
Želim vam ugodno druženje, popijete koji nes i za mene ;-) Pusa komadi
Curke, hvala za današnje druženje...bilo mi je opet super!
Pozzz i Kiki83...popile smo nes i za tebe. Kisss
Bilo je super! Nadam se da će nam se drugi puta još cura pridružit. Pusa svima!
Cure super ste, 3 sata su prošle za čas ... radujem se sljedećem okupljanju ;)
Svima veeeeelika :*
cure, super je bilo na kavici, stvarno je vrijeme proletilo, žao mi je da niste sve mogle doć, nadam se da se brzo dogovaramo za sljedeću!!! pozdrav svima!!!
Cure, super ste, vrijeme nam je tako brzo prošlo, moramo ponoviti!
Kika :heart:!
Super je bilo na kavici .........a tek sljedeća vani na suncu.........baš mi je bilo lipo.......puseeeeeeeee curkeeeee.......
Baš mi je drago da vam je bilo super. Samo vi uživajte na kavicama, netko i to mora;-)
hop!!!:-D
vidim da se tamo nešto šuškalo o kavici, kad vam paše???
staro mjesto?
jeste za?:yes:
Ja sam uvijek za kaficu :-D :-D
Staro mjesto, naravno (Rašota smo već pripitomile :lol: )
Kada? Za 1.svibanj?
Meni je samo bitno da nije ova subota jer imam transfer. A, 1. svibanj? Hm, možda će neki na neke izletiće? Ja ću se prilagodit.
Ha, dospio i Rašo na Rodu.
Evo posto smo sad vec velike :))) i nas 3 cure bi vam se pridruzile. Probat cu virnut da vidim sta ste dogovorile jer nisam bas previse na forumu, stisle me curke i ne daju mrdnut...
A posto su vec i ljepsa vremena kako bi bilo da se nademo negdje na zraku na nekoj od terasica???
Slazem se s tigrical vezano za 1.maj, dosta ljudi planira izletice. Vi se dogovorite pa cemo se mi probat prilagodit.
Bravo Cranky i Tigrical za kavicu, uvijek se prve sjetite. Samo, ne znam baš za 01. svibanj, da li će raditi caffe?
Šta kažete na 02.05. - nedjelja?
Joj, nedjeljom ne radi Premier.
A nedjelja 02.05. neki drugi caffe, proljeće je, mogle bi na terasu? Negdje na Korzu?
jeeee kafica, ja sam za, meni svaki datum i mjesto odgovara....
Meni isto paše svaki datum. A mjesto isto, ali treba vodit računa da ne bude gužvasto jer onda nećemo moć (ili hoćemo ali će to izazvat kojekakve reakcije) otvoreno o spermićima sisama guzicama i ..... hahahahaha
Cranky onda se najbolje separirat unutra.
Zaboravila sam na cigarete u kafiću. Moramo vani.
sara, pa ko mora vani:-), šteta što ste daleko.
Hej, Mare,
skokni k nama!
Drage moje, koje ste zainteresirane za bedževe Neplodnost boli i I ja želim zagrliti svoje dijete, možete se javiti meni, a ja ću ih osigurati i donijeti na kavicu. Prilozi za bedževe su dobrovoljni.
Jel Rašo onaj konobar što je napravio salto prošli put niz one stepenice????:lol:
Dolazim i ja bez obzira na mučnine, uredno nosim vrećice sa sobom ne brinite!!!:lol:
Samo da ne bude 1. svibanj jer planiramo neki izlet u prirodu. Moram se i ja malo maknuti iz horizontalnog položaja. Već 3 mjeseca ležim!
kava napokon javite kada ja se prilagođavam glavno da je popodne.........
Super za kavicu.Ide li koja cura iz Istre na kavicu? Ja bi rado došla ako pada vikend.