čekam,pratim...
Printable View
čekam,pratim...
Evo, mnoge čekaju i prate, hehe
Cure, ajde, pohvalite, pokudite, preporučite nam kišobran kolica!
Quinny Zapp je do 15 kg. Lagana su, stisnu se stvarno na maleno, imaju torbu za spremiti ih i mogu na rame.
No, nema položaja za spavanje, samo je taj jedan položaj. Imaju i kupolu.
Prenatal, model so holiday. Ima 5 polozaja ukljucujuci i spavajuci, kupola, produzenje za noge, svoju futrolu, kisnu navlaku, kupolu, mrezu za shoping. Cijena 68 eura. Rijecanke i Istrijanke u Trstu, ostalima neznam sto savjetovati
Ispricavam se, cijena je 79 eura. Nekako i se cini da sam ih platila 68. Mozda je bio kakav popust tada. Enivej evo ih ovdje:
http://www.prenatal.it/shop/Passeggi...00000000388346
Ja ih imam i super su! Ipak ne koštaju preko 1000kn kao neka razvikana, a i nisu jeftina da bi se raspala. Starijeg sam vozila jako puno u njima i na more i po gradu i vukli se po vlaku s njima, vukli vrećice u njima i po njima, jako zadovoljna.
Sada su spremljene dok drugi bebač malo naraste. Kao nova su. Jedini jedini minus je što ima 8 ili 10 čini mi se šarafa koje treba odšarafiti da bi se skinuo materijal i oprao :-/
Mamas & papas trek, 800 kn. Do 15 kg su. Možda su mi dizajnom i najljepša, a čitam i da su dosta kvalitetna, mada kod nas nisu još razvikana.
Da, a idu dobro i po stepenicama bez da ih imalo dignem! Kad se cijena pretvori u kune to je oko 600 kuna i sasvim solidna su i u odnosu na skuplje. Ja za glavna kolica imam peg perego 3 u 1 primo viaggio tri fix sto i ova mi e zaostaju puno za njima. U nekim stvarima su mi cak i bolja u glavni plus mi je bio sto unutra djete moze spavati skroz polegnuto i bez da mu noge vise jer ima duboko sjedanje
meni treba preporuka za kišobran kolica koja podnose opterećenje iznad 15 kg...t ima 15 mjeseci i 14,5 kg-što znači da ćemo do proljeća premašiti tu famoznu granicu od 15 kg za kišobran kolica! premalen ja da samo hoda, umara se brzo...tim više što je veiki i teški! dakle-kolica za djecu koja sa 15 mjeseci prelaze 15 kg? itko? išta?
Cybex Topaz
do 22, 5 kg kako navodi proizvođač.
http://cybex-online.com/uk/pushchairs/topaz.html
Identicnu tezinu i dob je imao moj sin. Ja sam ga prestala voziti u kolicima s godinu i pol. Ali smo zato s 14 mjeseci jako cesto setali, dakle on na noge. Hodanjem je razvio potrebnu misicnu masu i na koncu lako podnosio setnje cak i po mjeri odraslog. I tako veliko dijete mi je nekako ruzno i tuzno vidjeti u kolicima. Pedijatrica me hvalila stalno zbog tog ne koristenja kolica.
Ljudi iz svakojakih razloga koriste kolica, moja sogorica trpa trogodisnjaka u kolica jer "ne zna kako bi drukcije s njim izisla na kraj". Al se zali da ne spava....pa kako da spava kad se stalno voza, di da se stigne umoriti!
Pozdrav cure, trebam vasu pomoc. Zna li neka da li su bolja Cybex Onyx ili Maclaren Triumph?
Sutra trebam kupiti nova a ne znam koja bih :)
mi smo Cybex kolica kupili u Lesnini prije 4-5 mjeseci
I kako se pokazuju? Koji model?
Vidjeh da su u slo beba centru snižena kišobran kolica ABC Giro (crno-plava) sa 120 na 72 eura, pa rekoh ako su nekome bila u planu ili postanu dio plana. :-)
Koga zanimaju dječja kišobran kolica, da su lagana, izdržljiva i kvalitetna- preporućam chiccov model. Nećete požaliti :)
Evo kupih danas Cybex Onyx. Ok su, samo me nervira sto mi bride sake kada ih guram, jer se mnogo tresu nesto -_-..
Kad bih kupovala uzela bih mamas & papas tour ili trek (ova imaju nulti), no moj sin na kraju neće u nijedna kolica.
Ma nece ni moj. Ne znam ni sto sam ih uzimala, bolje da sam mu kupila Smart Trike Zoo, ali opet kada se umori ne moze leci i td, nego bi kukao da ga nosim... Kako god da okrenem moram imati kolica... Ali to jos sad ovo leto i dosta, taman ce tada imati 2,5god.
Mi imamo trek i nemaju nulti položaj. Ali nama nije ni potreban jer malena ima preko godinu dana i nikad nije spavala u kolicima.
A reci mi jel ti bride sake dok ih guras, ova Onyx se toliko nesto tresu dok ih vozim, pa mi sve sake bride... Kao da nemaju amortizere -_-... ne znam da li da ih menjam, da li ce hteti da mi daju zamenu za neka druga...
Pitanje za mame koje imaju Chicco lite way - kupola se dodatno za sunce može spustiti ili?
Molim za savjet, osvrt ili sugestiju. Ipak ćemo kupiti neki kišobranac za gurati torbu i staviti malca kad zaspi u marami (možda ih jednom i zavoli).
Recimo neka od 1000 kn, okvirno. Ova su nam nekakao bila u užem krugu. Bitno nam je da imaju nulti i veću, od čvrtstog materijala kupolu zbog sunca. Da, sebična mater bi htjela onaj prozorčić na kupoli da uvijek gleda čedo. I da kupola nema neke otvore zbog riječke bure. Bilo bi lijepo da su podstavljenija.
- chicco liteway (nemaju u našem gradu pa otpadaju)
- cam flipo (čekamo da dođu u trgovinu)
- peg perego pliko mini (čekamo da dođu u trgovinu)
- mamas & papas tour (lijepa su nam za sada)
Kupola se moze spustiti s jednog kraja (gornjeg) do drugog (skroz dolje).
Zelis li vidjeti chicco liteway kolica u zivo, mogu ti ih ja pokazati. Kao sto je to pokazala i meni jedna forumasica, sto je na kraju bilo odlucujuce da ih kupim...
A kupiti ih mozes putem interneta, kao sto smo i mi kupili. Tako da, ako je to sto ih nema za kupiti u nasem gradu jedini problem, ne treba biti i jedini razlog da od njih odustanes...
E super za kupolu! Cijena i ono što nude čini mi se dosta ok. Lijepa jesu. No, jesu li uska, je li kupola čvrsta (naša high t. imaju jako tanku i nekvalitetnu kupolu)? Može li se vidjeti beba za vrijeme vožnje? - zatvorio se Tintilinić, a drugi ne drže chicco. Mislila sam pogledati kakva su ova druga a ideja da vidim i ta je odlična. Baš si draga i puno ti hvala! :-)
Kupola se meni cini dovoljno cvrsta. Medjutim na kupoli nema prozorcica za gledanje bebe. Ali beba se ipak moze vidjeti kada se kupola pomakne prema dolje ili ako se naslon kolica spusti. Otvor koji tu nastane moze se zatvoriti pripadajucim platnom koje se stavlja i skida patentom. Pa ako ti je bitnije vidjeti bebu ne moras to platno stavljati. Ni ja ga jos nisam koristila do sada... Vjerojatno ti nece biti bas jasno o cemu govorim pa je najbolje da vidis. :) Javi se slobodno na pp u vezi toga ako te zanima. ;)
Jesu li kolica uska to vjerojatno ovisi od bebe. Nasa beba je sitna i njoj su kolica skroz komotna.
Tik prije Nove godine kada sam trazila ta kolica imali su ih u Chicco trgovini u Rijeci (u centru grada). Jesi gledala tamo?
Z asada se sve čini dobro, hvala! Ni ne znam da zaj dućan postoji. :škartoc:
Postoji, postoji. U blizini Gradske knjiznice, u ulici Matije Gupca.
Chicco u Rijeci nema nikakva kolica, možda neće ni imati. Zaboravila sam spomenuti hvaljena Inglesina zippy - ni njih ne drže u Rijeci, a čine mi se i povoljna i dobra, vidjeh ih nedavno uživo kod nekih ljudi. U slo su sada na popustu 100 eura (samo zelena).
Nama preostaju M&P tour, Cam flip ili PP pliko mini za odabrati.
Maclaren su mi puno, previše. Za kišobran kolica.
Pa možeš kupiti preko tintilinića. Ovdje
http://www.tintilinic.hr/hr/katalog/...la/chicco-25/2
Dostava besplatna.
Nama su liteway zakon, nebi ih mjenjala za ni jedna druga!:)
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
i imamo ova i prezadovoljni smo, 600 kn smo ih platili http://www.google.hr/imgres?um=1&hl=...22&tx=87&ty=77
inače da opet rodim kupila bi chicco liteway jer ova prenatal nemaju nulti položaj, al nama nije ni trebao
Mislila sam na inglesina swift ne zippy, kojih također nema u Rijeci. Morala bih za koji dan, kad im dođu po dućanima, sva pogledati, uključujući i liteway. Na slikama sve izgleda puno ljepše. Hvala. :-)