:lol:
zika, ne znam jel štorklja ima dućan u brežicama, oni su inače u Mariboru.
Ali imamo renata, ivka i ja njihove uloške, pa se možeš s nekom od nas dogovorit da ih vidiš. ;)
Printable View
:lol:
zika, ne znam jel štorklja ima dućan u brežicama, oni su inače u Mariboru.
Ali imamo renata, ivka i ja njihove uloške, pa se možeš s nekom od nas dogovorit da ih vidiš. ;)
mamazika, imaju dućane samo u Ljubljani i mariboru
http://www.storklja.si/t3/index.php?id=860
danas sam na "Vi" s velikim i malim slovom...
http://www.pleniceracman.com/hr/index.html
Ja sam se sjetila ovog kad sam razmišljala o kupovini. Izgleda da su štorkljini povoljniji, ali ako nagovorim MMa da sutra stanemo u Brežicama, neću odoliti da ne kupim 2-3 za probu. Meni više trebaju kao dnevni pa ne trebam puno, za par dana mjesečno.
ja jos cekam odgovor - koliko slojeva flanela? pliiiz...
wildflower sve ovisi o debljini flisa. Oni kanadski ulošci imaju jako debeli flis. Naš je nešto tanji a mađarski :mrgreen: još tanji. Meni ne propušta ni kad stavim jedan sloj mađarskog, ali možda ja ne curim jako. Mislim da s dva sloja našeg flisa uložak nikako ne bi smio propustiti
Sad sam se sjetila da i kod nas u dućanima ima tanki flis
hildegard hvala :), ali ja sam pitala za FLANEL, odnosno za upijajuce slojeve... a sad si mi dala misliti i za flis, dakle lako je moguce da ne bi bio dovoljan jedan sloj (ja mislila da je bar to jasno... hmm).
Meni se čini da je jedan sloj flisa sasvim dovoljan.
flis, flanel, frotir.... sve je na f. Sorry. Dva sloja flanela.
Samo 2 sloja flanela?
Ja sam za dnevne stavila 4, mislila sam da bar toliko, ako ne i više ide u ove "mjesečne".
dva je sasvim dosta, mislim daje bitnije da je flis puni
Imam 2 jakne-majice (patent samo do pola, oblači se preko glave) od flisa, ne nosim ih već ngodinama, bi li se to dalo iskoristiti?
pa bi ako nije jako isprani materijal, tj. ako ti dlačice nisu onak sljepljene i ako nije istanjeni (potrošeni) materijal
i ja sam slicno mislila i sad sam zaista iznenadjena! dakle, 2 flanela + 1 flis, i to je to...? je li tako kod svih proizvodjaca?Citiraj:
aries24 prvotno napisa
kod renee je 4Citiraj:
wildflower prvotno napisa
a-ha, a-ha, jesam vam rekla :P
ja sam o 4 sloja nasla na njenim stranicama (ja koristim full moon i sleeper, ne ove tinejderske :roll: )
marta, jesi ti koristila platnene prije trudnoce ili ih skupljas za poslije poroda?
nisam ih koristila prije, nego se spremam za buducnost.
renee=sc(Sweet Cheeks )=new moon padsCitiraj:
coccinella prvotno napisa
joj, sorry, ali ja bih jos jednom 'utvrdila gradivo' (ne da mi se traziti po njihovim stranicama :mrgreen: . dakle, pitanje je - jesu li 4 sloja u tim 'tinejdzerskima' ili u full mooni sleeper?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
u mojima, uloscima jedne zrele zene :P
hvala (nadam se samo da se sad nece javiti netko s demantijem - da ih ima jos vise :lol:).
Što je PUL?Citiraj:
coccinella prvotno napisa
PUL (kratica od 'polyurethane laminate') je poliuretanski premaz koji se nanosi na porozne tkanine kako bi se dobio podatni vodonepropusni sloj.
Ne bi mi teško i ja rasporila jedan New moon uložak. Ima DVA sloja flanela, a ne četiri.
elemental ima 4 sloja.
Hoćete da rasporim i full moon?
ja sam jucer pretrazivala gdje sam to nasla o 4 sloja - i nije u renee nego kod wewe :mrgreen:
onda su 2, mislim da su NM i FM jednako debeliCitiraj:
ivancica prvotno napisa
I ja, barem mi se pod rukom tako čini. I kad pokušam odvojiti slojeve isto. Jedino što je full moon širi.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
onda je wewa polupala loncice :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
ajme, postalo je ozbiljno, vec se paraju ulosci :lol
a kakve je debljine taj flanel ako su samo dva sloja dovoljna? recimo, u usporedbi s flanelom od kamarisovih pelena?
i (a jesam dosadna, sorry) kakvi su sad to elemental ulosci?
:lol:Citiraj:
wildflower prvotno napisa
Ma rasparala sam jedan koji mi se isprao. Ne naručujte od Renee uzorak cow spots, prvi put kad opereš ispere se kao da si ga već prije toga barem 20 puta oprala. Ostali su super, kao novi.
Eto taj sam rasparala, ali samo malo, dovoljno da vidim koliko slojeva ima. Zašit ću opet, pa nije problem izendlati 3 cm.
Elemental su ti oni skroz mali, za već pred kraj ili kao dnevni. Nemaju uzorak i čisto bijeli su.
Flanel je stvarno fini, puno mekši i deblji od kamaris pelena. Ne zam jel kod nas ima tako finog i debelog pamuka.
Da li je netko uzimao na sniženju kod Renee? Vidim da su sad full moon sniženi na 6.99, pa me zanima da li je print ne kvalitetniji od onih s redovnom cijenom, s obzirom da kod ovih sniženih ne možeš birati.
kod snizenih je stvar samo u tome da ne mozes birat dezen tj da ces vjerojatno dobiti one koji su manje popularni (ja se bojim onih princ charles medju nogama pa ne uzimam to)
:lol: :lol: :lol: da nemaju i Camillu P.B.
splitam topike jer su predugi, nastavak na http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=20165