lovryy, tiki-a :heart: hvala vam na ohrabrujućim riječima......uf ovo iščekivanje je stvarno kidanje živaca
Printable View
lovryy, tiki-a :heart: hvala vam na ohrabrujućim riječima......uf ovo iščekivanje je stvarno kidanje živaca
Ma cure vi meni sve imate trudničke simptome....... Čiji got post da čitam odmah i ja imam takve simptome, pa trčim na ogledalo pipkati grudi, da vidim di je koja žila iskočila.... Te famozne valunge imam i ja, ali sam mislila da si umišljam, malo sam u bretelama, a malo u debeloj frotirskoj piđami.... :)... Strava, danas mi je 8dpt.....
Svima vam šaljem punoooo vibrica da uskoro sve ugledamo veliku betu...... :) :) :)
Joj, cure moje, čitam vaše postove i umjesto vas grizem nokte koliko je napeto! I ja jedva čekam sa vama u ponedjeljak i utorak da vidim koja će od vas imati veću betu! :cekam:
Samo se vi opustite, simptome T ne morate tražiti, oni su našli vas! :dancingfever::yes:
Što bih dala da sam sad u vašem društvu!!!:-( Ali uskoro...:yes:
Cure moje ja isto mislim da su to svima vama savršeni
trudnički simptomi i da će sve bete biti troznamenkaste!
:klap: :klap: :klap: :heart:
Drage moje ja vam samo mogu reći, na svome iskustvu,da puno ne tražite te simptome jer sve su slični simptomi i kod mjesečnice i kod trudnoće, beta je najbolji pokazatelj,a isto tako nemojte prerano raditi testove,samo se bespotrebno sekirati...... Još se sada sjetim kada sam radila test 10 dan i debeli - 12dpt uradimo betu 50,7 zovem dr. kaže on meni "PA KUDA K VRAGU RADIŠ BETU TAKO RANO JESAM REKAO 14 DAN"
Aurora* Ho-ćemo još ! Ho-ćemo još!!! jedan Happy end. :zaljubljen::zaljubljen:
Aurora* dolazim na feštu u Rijeku samo daj pozitivan test :)
8. dnt (4-dn.zam.)
Jutrošnja temperatura 36,7 :-x
Simptomi - ništa.
Malo smeđeg na aplikatoru od crinone gela :-x
Aurora* :cekam:
Snekica :kiss: ... još malo...
Samo da malo zavibram za tiki_a~~~~~~~~~~~~~~~
i malo trudničke prašine da bude plusić na testu:heart:
Cure pa jel temperatura baš toliko bitna kad je stimulirani postupak? Negdje sam čitala da se temp ne treba ni mjerit kad si tako nakljukan hormonima...... Inače, i ja ju mjerim, samo navečer bude preko 37.............
Pčelice pojela sam tvoj med za manje od tjedan dana, super je !!!!!!!!
Ma pobacajte sve te toplomjere u wc!!! Samo vas brinu! :-P
Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki_a, tibi, ZAUZETA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
9. dnt
- Sanjala sam nocas gomilu trudnickih testova, desetke njih! Svi razliciti, s rozim i s plavim testnim crticama, oni sto pokazuju pluseve i oni s dvije crtice, jednostavne testne trakice i testovi u lijepoj ambalazi, cak i neki skroz cudni i neobicni kakvi u stvarnosti ne postoje, a svi od reda pozitivni! Da bi se probudila u krutu realnos, i sva jos onako mamurna pod dojmom divnog sna, ali s losim preodsjecajem, napravila svoj danasnji test, koji je ostao vrlo jasno i nedvosmisleno negativan... :-(
- Iako je toplomjer jutros pokazo temperaturu 37, naprosto je osjecam kako pada...
- A sjetila sam se jos jednog "simptoma" od proslih par dana, i iz prosle trudnoce, vruce grudi. Koje jutros vise nisu bile tako vruce i odmah sam znala...
Zao mi je sto sam vas razocarala. Zavela sam vas s jucerasnjom prividjajucom se mi drugom crticom (koja je BTW i mene posteno zavela i koju BTW jos i danas bez prevelikog napora mogu vidjeti) i vi ste se vec poveselili. Najteze je nakon toga javiti lose vijesti. Eto, vec samo zato nije dobro raditi testove prije vremena!
Aurora, :-( isto se meni dogodilo. Ne treba raditi test prerano ako se dobije choragon nakon transfera. meni je 5.dan nakon choragona bila crtica baš kao tvoja - da nisi 100% siguran vidiš li je ili ne. 6 sati kasnije je nije više uopće bilo. Tu noć sam imala identične snove kao ti.
Osjećaj je grozan, jer se ponadaš... ali sve prođe... jednom će biti + , tada ti današnji dan neće ni pasti na pamet.
Aurora* :-(
Aurora,držim još uvijek fige,izvadi betu ona je jedini pravi pokazatelj...
ja se evo mučim sa simptomima,znam da oni nemoraju ništa značit ali je jače od mene,kad boli pitam se zašto boli a kad ne boli zašto ne
danas mi je 4dnt i ne osječam ništa,jučer cijeli dan grčići u stomaku a jutros tek tu i tamo me nešto štrecne....
Aurora :cry: :love2: :heart:
Aurora*, ti si vjerojatno jučer vidjela evaporacijsku liniju. Tako se i meni jednom dogodilo, gledala sam tako dugo dok nisam uhvatila dobar kut i bila je neka linija. Kasnije sam još puno puta vidjela takvu liniju ako sam gledala pod jakim svjetlom. S tobom se još ne predajemo, još ima nade. A ovi naši simptomi su više za razbibrigu, jednom nas bace u još loše raspoloženje (npr. temp.), drugi puta nam daju nadu. I ja sam ponovo odlučila da neću ništa pratiti do vađenja krvi, ali doooosadno mi je bez trakica, toplomjera...
kriistiina, utrići dižu temperaturu. Ali mi je ipak mjerimo jer se nadamo da će stalno biti povišena, a ne samo onda kad utrić najviše djeluje.
Evo mojih novih simptoma :mrgreen::
- temperatura maloprije i to 10 min. prije uzimanja utrića 37 :-)
- zaboljela su me leđa :lol:, hoću reči križa (pa kad toliko ljenčarim, a vani vlaaaažno...)
- radim LH trakice koje bi trebale biti pozitivne prije onih drugih jer detektiraju alfa lanac, ima druga linija, ali nije svaki dan sve tamnija, ujutro uvijek slabija, kasnije tamnija
- sve je tako mirno u maternici, osjećam da baš ničeg nema - ovo je asimptom :mrgreen:
10. dnt
- BT 37.1 :roll:
- predmenstruacijski bolovi vec drugi dan, a M jos nema na vidiku
- beta negativna
aurora :love2:
Tiki držim fige za sutra !!!! Hoćemo lijepe vijesti... :klap:
Tiki_a.. jedva čekam.... nemoj nas sutra dugo držati u muci ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
danas opet imama neke crvene tragove na wc papiru... mislim da glupa vještica samo što nije stigla...........:cry:
corina_II :love2:
jedno pitanje....
Povišena tem. poslije ET ( mislim da cijelo vrijeme do bete) je od utrogestana a ne kao znak trudnoće? Baš sam danas i jučer izmjerila par puta tem. i bila je 37 ili 37.2 a test mi je negativan 11dnt.:?::?:
9. dnt (4-dn.zam.)
- temperatura sad već pretežno niža, 36,7
- sve je skroz mirno, kao da ničeg nema
- LH se ne pojačava
- test na T negativan
- na ulošku kao da je M u začetku, ali nisam mogla precizno vidjeti jer upao mi je u wc :-P
- betu neću raditi jer imam puuuno testova i jer odjednom nemam želje putovati u zg, plaćati vađenje krvi i gledati u nulu; još ću se drogirati utrićima 3 dana ako prije ne stigne M
- nisam razočarana :mrgreen:
Aurora* :-(
mravak, temp. je zbog progesterona, odnosno utrića
Dali mi je ramo ako sutra odem vaditi betu 11 dan mi je a dr. mi je napisao 12 dan....nemogu više izdržati........kako današnji dan odmiče to mi se čini da mi ona smeđa krv polako prelazi u crvenu i da samo što nije pa vještica i zvanično stigla :cry:
corinaII može beta 11-ti dan. Mora se već nešto vidjeti. Sretno!~~~~~
tiki_a joj draga :love2: hoćeš ponavljati još koji put testić?
corina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora* :love2: :heart:
Drage moje danas mi je 11dnt, od jučer imam nešto smeđe, jakoo smeđe na papiru.. I dalje stavljam utriće... Ima li nade još ili je sve gotovo? Inače betu trebam vaditi 1.10... :(
cure pomagajte...
danas mi je 6dnt i stomak me ajme boli,ne cijeli dan počne kroz popodne i tako do kraja dana...
bila sam na FET-u u Pragu,radilo se o prirodnom ciklusu..
dali je još nekom tako bilo???
Meni! Meni!!! :-D:-D Točno tako, počelo od od 5-6 dpt - ujutro ništa, a onda svako popodne i navečer boooli i užasna nadutost... Pitala sam se što se događa, zašto samo navečer.
Rezultat znaš! Od srca ga želim i tebi! ;-)
draga Denny,hvala puno na odgovoru...
i dok ovo pišem,osječam tu bol,nije tolika da nemogu izdržat ali je osjetim...
i ja se nadam da će biti pozitivan rezultat!!!
tebi od srca čestitam i želim ugodnu i mirnu trudnoću!!!
cure imaju pravo kad kažu da si dobri duh ovog foruma
Iscitala sam sve....ama bas sve i niko ne spominje ucestalo mokrenje. Danas mi je 10 dpt i jedino od simptoma je bas to, bas precesto sam pocela da idem u wc. Hmmmm....treba sacekati jos 7 dana, jer si mi u Pragu rekli 17.dana od et da vadim betu. Od ostalih simtoma, pa ne znam....
ne znam točno kad ti je bio ET od punkcije, odnosno kakve su ti vratili embrije, 3. dan ili blastice (5. dan), ali je 17. dan od transfera stvarno vrlo, vrlo, vrlo kasno, a zašto tako kasno preporučuju.... ne znam.
Ti bi komotno danas mogla napraviti test ako ti je ET bio 5. dan od punkcije. SREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETNOOOOOOOOOOOOOOOOOO i nisam prijatelj simptoma zato što masa cura nije imala nikakve simptome i bile su trudne, druge pak su imale neke simptome i nažalost nisu bile trudne, ja sam prijatelj testova na trudnoću ili bete............. Drzim ti fige i javljaj ishod.
AkiS, jesi radila test?
Drage moje,
Vec vas duže vrijeme pratim i evo sam se odlucila i pridruziti.
Danas brojim 7. dan poslije ET koji je bio 3. dan poslije aspiracije. Inace ovo mi je drugi ICSI postupak.
Betu vadim u utorak, a od simptoma nemam nista osim klasicnog PMS-a. Grudi me bolu, ali nista previse, stoga miskim da sam ponovno 'kapitulirala'.
Imam jedmo dijete zaceto prirodnim putem i sjećam se da su me grudi tada luđački bolile,bile su nabrekle, nisam mogla spavati na prsima,a i bradavice su me iritirale, a sad nisu nabreknute samo me bole na dodir,a tako mi je i pred menzes.
Utogestam stavljam vaginalno 3x2 i ovaj put dosta odmaram.
Par sati nakon ET (vracena 2 embria) sam primjetila na wc papiru malo sukrvice i poslije nista.
Zadnji put sam dobila menzes 13 dana nakon ET iako sam bila pod utrogestanima.
Puno srece svima vama!
drage moje, evo i mene kod vas....imam jedno malo pitanjce.... punkcija je bila 13.10., transfer 15.10. vracene 3 mrvice....ciklus bio stimuliran (blaga hiper stimulacija) dec+gon+meno...sada samo 3x2 utrici..otecene grudi su jedini simptom, al to znam da je od utrica i povremene kontracije dolje, ali unazad 2-3 dana imam problema s emocijama...cesto mi se mjenja raspolozenje i ne mogu se kontorilati...buknem za sitnicu i spremna sam glave kidati, nekontrolino smijanje....da li je to mozda zakasnjela reakcija na stimulaciju, jer pod stimulacijom nisam bila takva, a ni zadnji put nisam imala neke "nus" pojave ni prije ni poslije transfera....
hvala vam...
Imale smo na isti dan transfer 15.10. vraćene 3 mrvice 2 osmostanične i 1 sedmostanična , moji simptomi 4dnt usred noći probudila me je užasna bol nepodnošljiva trajala nekih 10 min i sve se smirilo , druga dva dan bol kao menstrualna a 6dnt nit crvenog a prokrvarila nisam , danas mi je 7 dnt i sve super malo me cice bole ali ništa strašno.
sbonetic vibram da je to implatacija i šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~i da bude pozitivna beta!!!!