sbonetic, draga, sve je baš onako kako treba biti...kako ste i zaslužili:heart::heart:
Printable View
sbonetic, draga, sve je baš onako kako treba biti...kako ste i zaslužili:heart::heart:
svim Kararinama,Katicama,Katama sretan imendan,i da što prije imate svoje smotuljke..:-)
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sbonetic čestitam na 2 živahna i hrabra :heart:
Kararina=Katarina:oops:
:heart:Sbonetic, kako prekrasno! Jako me razveselila ova tvoja vjest i neka ti je sa srečom!:heart:
Kiara79 i Lucija :heart:
Svim ostalim čekalicama puno puno sreće i neka nam ovaj studeni ostane zauvijek u sječanju po dugoj listi MPO trudnica...
evo i ja se pridružujem čestitkama!!! Katama,Katarinama,Katicama sretan vam imendan...Sveta Kata snijeg na vrata ( unazad par godina je tako i bilo) sijecam se prosle godine je cini mi se bilo- al zato je oko Bozica bilo full toplo i bez snijega
i ja bi voljela bit mama blizancima :-)
Kiara, draga moja, želim ti jedan jaaaaakoooo sretan ročkas...glavu gore, ne biti jako tužna...sve će se jednom posložiti na našu stranu... samo treba biti dovoljno hrabar i strpljiv.:-*
A svim Imendanušama danas želim isto tako sretan imendan !!!
i jednu posebnu :-* za našu Sbonetic i njena dva mala srčeka !!!
lucija83 žao mi je,kiara79 da sutra bude ipak bolje ~~~~~~~~~~
Katarinama sretan imendan,
sbonetic bravo za 2 srčeka!
i naravno svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bravo sbonetić!!!!!!!!
e sad ja moram malo kukat i paničarit.
jučer oko 17 sam procurila. na gaćicama je bio smeđkasti trag, negdi 6-7 kapi razbacano. već me od prekjučer stomak boli kao za menzis. nakon og smeđeg brljavljenja, ni kapi više. nisam još dobila.
jučer mi je bio 10dpt blastica, 27dc.
šta vi misite, ima li još nade za moje blastice? šta da radim?
Pinky, draga, ja sam uvjerena da je to T. Odi lijepo sutra i vadi betu, pa 12 DPT blastica je i više nego pouzdano...
~~~~~~iz petnih žila za tebe! Zaslužila si!
Pinky ~~~~~~~~~~~za sutrašnju betu (vrijeme je):heart:
Pinky ja sam od 10 dpt počela sa iscjetkom krvavim da bi se nastavilo baš krvarenje jedno tjedan dana,mislila sam da je to m,no beta od tada raste super bez obzira na krvarenje...sutra idem na prvi uzv i nadam se lijepoj i punoj GV :)
Ja sam očajavala a ipak sve nekako ide...
tako da naravno da mislim da ima velike nade za tvoje mrvice :)
Pinky ~~~~~~~~~~~za sutrašnju betu !!!!!!!!!!!! I neka ti bude pozitivna kao i meni premda sam imala smeđe krvarenje kao i ti !!!!!
Pinky, ima nade, itekako~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Pinky, naravno da ima nade...biti će to još jedna velika beta!!!!!
Sbonetic, super!
Pinky, da li je to dobro ili loše, ali ne možeš napravit baš ništa nego odčekat betu. Što bi rekao Lučinger, sve je na embriju, ne sve, nego 99,99999%, bilo što što ti napravila - ležala-neležala, sekirala se-nesekirala, nema nikakvog utjecaja na embrije. Nemoguće znati je li ovo krvarenje dobro ili loše, znači li išta ili ne. Beta će pokazat svoje i to ti je to. Vibram!
rozi, pun ti je inbox, pa ti evo ovdje šaljem veeeeeeeeeeeliki poljubac, tebi i jeleni
cure :heart:
Drage moje, nakon 10 dana čekanja i izluđivanja danas napokon na 7+1 čujemo :heart: i imamo jednu bebicu!:zaljubljen:
Kaže dr. da je sve o.k.
Nažalost hematomi su još tu, ali na mjestu na kojem ne ugrožavaju bebu.Strogo mirovanje do daljnjeg. :-(
Termin 14.7.2011.
Sve vas ljubim i šaljem pregršt dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dočekate ovo što sam ja!
sbonetic, čestitam ti na 2 :heart::heart:junačka
Pinky, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za to da nam sutra objaviš veeeeeeliku betu.
Svim Katarinama sretan imendan!!!!!
maco:-D:-D, samo miruj i mazi bušu.
Evo još malo ~~~~~~~~~~~~ da se do kraja mjeseca poveća lista trudnica bar za 5!
maca2 i sbonetic čestitam od srca na malim srčekima :-D!!!!!!!!!!!!!!!
Pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~z a sutrašnju betu i vjerujem da si T :-D!!!
POZZZ!!!!
ja sam cekalica bete, 8.12. cu znati nesto vise....
Pinky, bez toga da te 'tjesim' - ima nade, kako da ne! Ja bi na tvom mjestu (sry -nisam stigla dalje u citanju od ovog posta ako se ponavljam) danas izvadila betu svakako! Cim su blastice i transfer 2 komada - sve su opcije otvorene zasto se javilo krvarenje! Ako je beta pozitivna - svakako bi se trebala javiti doktoru da procijeni da li treba pojacati dozu progesterona (proluton/crinone gel dodatno na utrogestan ako ga primas) da zaustavi krvarenje, zato nemoj cekati sa betom!
U svakom slucaju - drzim fige i sretno, te da te malo pospem i trudnickom prasinom!
draga pinky, spoting nije rijedak na pocetku trudnoce i dok god nema prave krvi imas ogromnu sansu. Meni je u obje trudnoce bilo smedjeg, a znam i da na forumu pino cura ima te simptome na pocetku trudnoce~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
maca i sbonetic :-D :-D ČESTITAM od :heart:
Linalena sretan imendan tebi i svim Katama, Katicama, Katarinama i sličnima!!!!
A propo plodne sluzi, kod mene je bilo toga na izvoz, a danas, dan nakon punkcije sluz i dalje prisutna.
Nama su jučer izvadili 8 JS, u subotu idemo vidjeti kako se razvijaju i na dogovor oko transfera...
pinky sretno objavi nam veliku betu
sbonetik bravo za dva srčeka
svim čekalicama velike bete
mene sa odbrojavanja brišite završili smo sa biokemijskom trudnočom danas je beta to i potvrdila pozz
Sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za big party u labu! Čekamo subotu! :-D
Jo, žao mi je! :(
Sbonetic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za :heart: :heart:
Maca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za :heart:
Svima grupni... pozdrav!
sbonetic 2:heart: pa to je prekrasno čestitam od srca :-D
maca2 samo ti miruj i odmaraj imaš za to dobar razlog 8-)
marincezg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky vibr vibr za najbolji mogući scenario ~~~~~~~~~~
sumskovoce sretno u subotu
linalena odgovor na tvoje pitanjce kod mene izrazito obilna sluz za vrijeme stimulacije kao da imam ogromnu ovulaciju, druge stvarno nisam pitala pa ne znam da li je to uobičajeno
jo1974 baš mi je žao:love2:
Maco tvoj macic je srca junackoga!!!
Bravo Sbonetic na blizicima!
Ana 03,ti bi isto blizice;sudeci po tvojoj beti ovaj put mozda nece,ali ne odustaj u buducnosti!!
Pinky zato si se primila pisanja liste jer si znala da si trudna,ha?ha?
Najljepsa pusa svima,posebno nasoj Bab koja je negdje tamo vrijedna i Suzzie koja ide zasluzeno po svoj Kinder Pingui.
Tlatincice tebi milion vibrica ohrabrenja!!!!
Sneki i Pinny jedva cekam da dodje vas red!
Jos jednom pusa svima koje nisam spomenula..
Evo još jedno pitanje početnice koja otkriva sve čari MPOa: počele su me boliti grudi kao što inače bole kada je O pa kasnije, dobro ne još onako jako kako znaju, ali me čudi kako tako rano?
Tek 10dc, sutra kontrola da vidimo kaj je zraslo
Dosada sam zaključila da me ništa ne smije iznenaditi i začuditi, da je sve ovo novo i da ne tražim samo probleme, već će me oni samo naći. Ma jok, samo puno pozitive, vjerovati mojem doktoru i savjetima dragih žena sa foruma