uh rado bi ga uzela ali planiram u postupak u 7 mjesecu... Ne znam jel 1-2 mjeseca puno od isteka!? :D ako netko zna...
Printable View
uh rado bi ga uzela ali planiram u postupak u 7 mjesecu... Ne znam jel 1-2 mjeseca puno od isteka!? :D ako netko zna...
Evo samo da javim, od soc.gin normalno sam bez problema dobila Femaru na recept. Kopirali su si moju povijest bolesti i karton sa protokolom, te prošli neuspjeli protokol, i to je bilo to.
Drago mi da ima tako razumnih dr, i nadam se da će takvih biti sve više
bravo drago mi je da si sve uspjela rješiti! Ja idem sutra hematologu pa budemo culi kaj mene ceka vezano za terapiju!
Cure,da li je netko kupovao Puregon 900IU u Mađarskoj?
Jel ga tamo uopće ima?
I koja je cijena..jer ga u Slo nema...
Puregon:
U Ormožu nemaju.
U Brežicama 300 int.jedinica košta 170 eura , a 900 i.j. 207 €
ja osobno zvala prije mjesec dana!
Zato sam pitala za Mađarsku i ima li tko ikakvih saznanja:mrgreen:
a bregana ? za mađarsku ne znam!
Koliko sam shvatila,Puregona nema-ne moze se narucit.Jedino ako ima koja ljekarna koja ga ima na lageru..mislim da takvih bas nema.Jedino mozda neke ljekarne u Mariboru..i to mi je palo na pamet.U meduvremenu sam nazicala da mi se raspitaju za Mađarsku i Austriju.
Samo sam cula da je jedino u Slo po tako povoljnoj cijeni-mislim na zemlje u nasem krugu.
Zna li netko cijenu Gonala...ovdje kod mene nemaju u ljekarnama i kao ne znaju cijenu :/
Ja sam lijekove većinom kupila u Brežicama i to samo sa isprintanim protokolom iz Praga. Ovdje sam pročitala da su cure tražile povrat poreza na lijekove pa smo odlučili i mi. I moram priznati da smo imali velikih problema na granici ,ali nam je na kraju carinik ipak išao na ruku i ovaj put nas pustio. Rekao je da taj iznos lijekova (900 eura) ne možemo nositi preko granice i da slijedeći put ništa ne prijavljujemo za merver nego ih samo prošvercamo. Kao taj iznos lijekova smije samo preko distributera itd..a da nam on to mora zaplijeniti..drugim riječima skoro nam je uzeo sve i naplatio kaznu. Tako da cure moje bolje ništa ne prijavljivati nego zbog tih 50-tak eura povrata riskirati veće probleme. Još sam ja rekla da znam za primjere istih kupovina i da im nitko na granici nije ništa rekao ,ali carinik kaže da je to očito bila sreća. Evo takvo je bilo moje iskustvo.
Ajde de, bar se njima nije povisila cijena.....hvala tetadoktor :).. i za tu ljekarnu imam riječi pohvale....poslali su sve što sam trebala iz Zg njihovom dostavom u ljekarnu u Slavoniju...bez riječi ili nagovaranja....stvarno profesionalno i to mi puno znači da ne moram žicati svoje da po Zg letaju i kupuju lijekove....
kako to ja juce zvala ljekarnu filipovic posto sam u potrazi za gonalima i meni rekli preko telefona da je gonal 245,70 kuna,
boss, evo sad sam opet zvala da provjerim cijenu gonala. za kes 198 kuna, za kartice 208 kuna. ova ljekarna se nalazi na Zagorskoj 42.
naime, u Zagrebu postoje dva razlicita vlasnika i razlicite ljekarne Filipovic, pa si ocito "ubola" krive :-)
nisam znala da imaju dvije ljekarne ja nasla broj telefona i nazvala i tako mi rekli , e jesam baksuz ni pravu ljekarnu neznam ubosti.
tetadoktor bili mi mogla poslati broj telefona od te druge ljekarne.
donosim vam friške informacije
ja sam danas kupila u ljekarni u Zagorskoj
evo cijene sa računa:
gonal f = 199,50 kn
ovitrelle= 279,65 kn
cetrotide= 323,65 kn
ovo su cijene za gotovinu ,a za kartice vam je +5% na gore navedene cijene
...i ako koga zanima , test trudnoće gravignost cijena 14,34 kn koji će nadam se biti pozitivan :fige:
pozz svima i nadam se da sam pomogla
neznam jel moja racunica dobra ili je skuplji gonal u ampulama od pena, po ovoj cijeni od 199 kn za 6 dana ili 12 ampula izadje 314 evra , a gonal pen od 900 tj za 6 dana u ljubljani gledala 300 evra , izadje gonal pen jeftiniji od ampula a nije mi nikako logicno. neznam jesam li ja gdje pogresno sracunala il je pen isplativiji.
Mislim da ampule i jesu skuplje
čitam ove postove pa se pitam, je li ikad netko provjerio cijenu u italiji jer koliko sam ja skužila gonale proizvode talijani?
ja trebam gonale i cetrotide,prvi put pa me boss malo zbunila u zadnjem postu sa tim jedinicam i količinama po danima....ja sam shvatila da je min jedinica gonala 75- pa je npr gonal pen 900=12 jedinica od 75....jesam ja to dobro skužila??
i na kraju, u sloveniji dakle najisplativije kupovati lijekove? ili?
Pozdrav,
Ja sam iz Sarajeva, doktor iz Belgije koji me vodi dao mi je protokol sa Suprefact nasal sprey-em. Ovaj lijek ne postoji u BiH. Zna li netko da li postoji u Hrvatskoj???
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
zana daj se javi ginger na pp pa je pitaj gdje ga je kupovala?(ima ga u Hrv)
Bokić cure kam se isplati ići po decapeptyle u Zg ili Slo?Hvala
Bok cure,
trebam pomoć oko Dostinexa (za smanjenje prolaktina). Možda koja zna gdje bi se vani mogao kupiti jeftinije. Kod nas je 8 tbl 700,00 kn. Prije sam znala kupiti preko oglasnika na crno, ali više nema.
Hvala, pozz
Kod nas je 8 tbl oko 550 kn (uz recept, čeka se 2-3 tjedna), a 2 tbl oko 170 kn, i čeka se dan-dva.
Hvala Martina,
velika je razlika između vž i zg i nisam znala da se mogu kupiti 2 tbl.
Nije razlika u gradovima, nego u dobavljačima (8 tbl može biti i preko 700 kn, od drugog uvoznika). Ako ti trebaju detalji, javi mi se na pp.
Ako nekoga zanima ja sam sad sad zvala Puregon Pen 900 IU u Brezicama kosta 210 €.
Meni je u protokolu jos Orgulatran 0.25 mg i Brevactid 5000 IU , rekla je da ju nazovem za sat vremena da ce provjeriti jel misli da nemaju pod tim imenom.
Evo da i ja osvježim informacije o Menopuru. U ljekarni Mandis Pharm kod Bundeka (imaju više lokacija) je 156 kn.
Pozdrav
jel mi moze netko od vas pomoci u vezi lijekova u sloveniji....radi se o gonalu f u penu...dal su tamo jeftiniji i gdje ih narucujete????
Ja sam Puregon 900 i.j. naručila telefonski u ljekarni u Ljubljani. Ampula + iglice za pen košta 317 EUR.
Ista cijena je i u ljekarni u sklopu bolnice Rebro ali kod nas se trenutno u cijeloh RH može nabaviti Puregon koji traje do 30.06.2014. a 23.06.2014. će tek pustiti novu seriju. Zbog toga sam nabavila u Ljubljani.
Ja sam Gonal injekcije, istu dozu, kupila u Zagrebu za 214 kn, što je oko 3 kn skuplje neg u Sloveniji.
Cure, nova sam na forumu..
Ako neka od vas ima volje da mi (može PP) pošalje
cijene ljekova/injekcija za MPO..
MM i ja se spremamo na jesen u postupak privatno, pa da barem otprilike
znamo kolko novaca će nam trebati... Iako ne znam kolko će
mi trebati i kojih ljekova, al etoo..
Sretno svima :-*