Ma znam da, al kao manja je sansa nego inace, pa bi riskirala :D al nisam ja normalna, ne bi mi bilo zao ni da se zalomi odma drugo :mrgreen:
Printable View
mikka, stvarno?
pa bila sam anemicna u trudnoci, uzimala terapiju, al nakon poroda nista vise...
hm, sad si mi dala misliti...
Apsu :lol: sori, nisam te htjela zabrinuti
Al vidis da ima svijetlih primjera
A sto se tice snova - i mm i ja smo sanjali da smo dobili blizance :-o tj. on je sanjao da sam trudna, a ja da sam ih rodila
Ja je još nisam dobila (skoro 6mj., isključivo dojenje) i to mi je s jedne strane drago, dok me s druge kopka da nisam potiho preskočila u menopauzu :-o
Ajde Arđo, ne budali!
Budi sretna na privremenoj postedi :-)
Eto da se i ja pohvalim! Dobila sam gospodju 3 mjeseca nakon poroda uz iskljucivo dojenje od svakih pola sata na ciki po danu, i svaki sat na ciki po noci. Uz to, doslo mi je da pobijem sve one koji tvrde da menga nakon poroda nije bolna, jer, ja sam se trgala od bolova. Uz to, mojoj princezi nije odgovaralo moje menstrualno mlijeko, pa bi me grizla za vrijeme dojenja i pljuvala mlijeko van. I tako je to! Kad si pehista, tu nista ne pomaze :)
Mojoj nije odgovaralo ni moje PMS mlijeko :)
Da se prijavim, i ja dobila, skoro 5 mjeseci od poroda. I valjda nije dosta što me sve boli nego je mala i cijelu noć morala imati cicu u ustima. U ovakvim trenucima stvarno mi je muka što sam žena.
ja je još nisam dobila prošlo je 3 mj od poroda baš se i ja pitam kad će jer beba nije isključivo dojena.
Suti zeljkice i budi sretna 8-)
Ja bih je htjela, ali ona mene nikad ne želi :lol: Mislim da će prva stići kad mi ginekologica da duphastone :-x
Kak to mislis ti bi htjela??!!
Si ponorela?
Valjda jesam :lol: Sve moje gospođice traju 2 dana - to mi je uvijek bio problem kod određivanja 1.dc za postupak...pa je nekak želja ostala ista - jedna dobra m 8-)
Pridružujem se "sretnom" društvu :roll: na kvadrat! Preko 55 dana lohije, bila mirna 10 dana i evo je.. Iskljucivo dojenje.. Nebi mi bilo krivo da mi malac nije lud na cici vec tri dana, pusta, place, vristi, bori se a njom, sve valjda zbog menge a ja zivaca nemam..
Prijava :(
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ja još nisam dobila, evo malena ima 9,5 mjeseci, do 6 mj isključivo dojena. Čisto mi je dobro ovak, uopće mi ne fali :)
Al se povecava ova lista...
Gabi, ni meni ne bi falila
Jos kad se sjetim da ce mala svaki mjesec ludovati na cici zbog toga, jooooj
Bluebella pa zapravo ti mogu reci da i jest puno bolji seks nakon
Ono, skroz isto ko i prije trudnoce (samo mi fali malo kondicije :lol: )
Lakse je puno s lubrikantom
Samo polako...
Kod mene ipak nije bila menga, bila sam prokrvarila nesto malo tamnu krv i gotovo.. Evo mene bas s pregleda.. Pita me ginekologica jel puno dojim, ja reko da a ona da se vidi po stijenci, da je jako tanka i to znaci da necu tako skoro dobiti mengu :-D
Nemoj se unaprijed veseliti da će to tako i ostati na duže staze. :mrgreen:
Kod mene isti nalaz 3 mjeseca nakon poroda, da bi nakon nepunih 6 mjeseci ipak dobila, isključivom dojenju i jako revnom sisaču unatoč.
Doduše, obzirom na PCOS i neimanje menstruacije bez Duphastona prije T, mene je moja M djelomično i obradovala. :-P
Eh, da je do dojenja, ne bih ja dobila duuuuuugo niti jedan put
Stigla je danas!!!!!:cupakosu:
Meni i druga :roll:
Obilne ko nikad do sad
Evo i mene :-(, stigla 6 i pol mjeseci nakon poroda uz dojenje na zahtjev (s tim da dečko i nije baš zahtjevan zadnja dva mjeseca), nadala sam se da neće još. MM je samo komentirao: valjda će krenuti i lubrikacija :mrgreen:
vikki :lol: za tm-a
eh, meni 6 mjeseci zvuci kao blazenstvo
ja uz dojenje na zahtjev dobijem 7-8 tjedana nakon poroda
i tako svaki put :-(
Jel se vrati sa mengom lubrikacija? Ako da, ja je ipak želim :mrgreen:
Juhuuuuuu evo i meni stigla manga tri mjeseca nakon poroda..... Isto dojim bebicu.... A sad bi bilo fora da zovem Poljaka : doktore evo mi menge mogu ja u postupak :) :)
Pa ja sam stvarno rijetka sretnica, evo prošlo i vise od 10 mj a nje još nema. Kad moze najkasnije doći- godinu nakon poroda? Kad skroz prestanem dojiti?
moje isto nema... evo već 4mj al ja sam jedna od onih koja ju priželjkuje.
želja za keksom mi je nula bodova, čak sam ju nakon poroda i imala, al polako je opadala i sad je na nuli :| jadan moj dragi.
evo, prijavljujem prvi dan prve menstruacije, beba je 10 mjeseci. sa svo troje djece m je došla sa 10-11 mjeseci starosti bebe.
Kod mene još ništa, prošlo je 15mj od poroda
Meni stigla nakon 4 mjeseca, dojila sam skoro do godinu dana.
Nije tema, ali vidim da ste komentirale pa da ne otvaram novu. Žene drage, da li je samo meni sex nakon poroda koma zbog "sindroma tunel-hrenovka":oops: mislila sam kako ću se jadat da je preusko, ovak onak ali kad ono sasvim obrnut problem! da li se ikad stanje vrati na staro, da napomenem prošlo je 5,5 mjeseci?
Evo došla i meni, nakon nešto vise od 11 mjeseci od poroda. Nije bas trebala danas kad idem na svadbu:( ja i dalje dojim, ništa nismo smanjili dojenje ali eto, odlučila je doći. A bilo je bas lijepo bez nje