evo me, recite koja ura?
10:30?
Printable View
evo me, recite koja ura?
10:30?
paid, 11 h, havana :)
a joj baš mi je žao što sam propustila,,,ja tek vidila.poslala sam smajlich broj moba jer tako brže do mene.bila sam slobodna ali mi internet nije bio dostupan...
šteta,nemojte me zaboraviti drugi put...šmrc
paid, i meni je zao :(
vidimo se sljedeci put, sigurno, nadam se prije termina :)
pozdrav :)
Ajmo Zadranke KAVICA!!!!!
Bebelina tebe prozivam jer znam da bez tebe nista od organizacije!!!
Ajde Zadranke zaspale ste a ima vas poprilično!
ok , evo jopet ja!
KAD? DI?
Ima li tko ideju? Sve se mislim di nam je baby friendly misto u gradu i iskreno nista mi ne pada na pamet osim Foruma , a onda bi ekipi pasao vikend pretpostavljam i naravno pod uvjetom da nam vrime bude lipo.
Kad smo zahtjevne! Meni paše i radni dan a ako bi bilo lijepo vrijeme onda možemo i negdje vani ali pošto sam ja zagrepčanka s prebivalištem na Pagu ne znam baš koja bi bila baby friendly mjesta u Zadru pa ne mogu pomoći.
I ? Sta bi s kavom? Svi zamukli?!
Hahahha, ajdmo!! kad i gdje?? :D
Ja ću sad totalno offtopic, ALI treba mi pomoć da ne lutam bezveze po Zadru; gdje ima dobrih dućana s odjećom za trudnice, pogotovo mi trebaju traperice?
Ne znam kakv je izbor , ali jedina dva ducana s trudnickom robom za koje znam su Mamin svijet na 2. katu Trgovinskog centra na Relji i u Iana na Kalelargi.
Hvala, našla traperice u Maminom svijetu! :klap:
Splicanke.... uskoro jedno druzenje i kod vas.... koliko ima zainteresiranih? :)
Evo , kopiram !
Amo redom!:-)
1. amo se prebacit na jedan topic jer ovako je jaaaako neuredno , nadimo se svi tu: http://forum.roda.hr/threads/62978-R...85#post1852385
2. Kako vas je vecina s dicom cekamo sunce , zar ne ? Onda , srijeda!
3. Jutro , oko 10,30?
4. Forum ?
1. Bebelina
2. Ivana2008
Hvala ti što si me potpisala :)
Samo da nas vrijeme ne iznevjeri.
hmm.. :( .. i ja bi rado s vama al radim u srijedu ujutro. :( a baš bi se voljela upoznat s vama...a bit će još prilika
A neeee ja već mjesec dana pozivam na druženje i sad kad smo otišli kod bake u zagreb vi dogovarate druženje...šmrc! Nadam se da do drugog neće proći godinu dana, ali kako smo krenule tko zna. A ništa lijepo se zabavite.
Na žalost i ja moram otkazati. Jutros me alarm na mobu podsjetio da sutra moram voditi dijete na cijepljenje :( Baš mi je žao
Dobro , nista strasno. :-)
Ajde, predlazite drugi termin.
Subota?Prije podne?
Ne mogu , principesa mi u subotu ima peti rodendan.:-)
hehehe, nije bed...a valjda ćemo jednom uspjet nekako dogovorit...
DUBROVNIIIIIIIIK - Kava ovu subotu? Lapad, u 16.00 sati? Tko je za?
Dolazim, dovodim i malenog.
ukasnila sam :(
jučer skoknuli do mojih i evo sad se vratili
a bit će valjda opet
ma bit ce ponovno za par tjedana :)
Odnosno, cim se skupi ekipa.... ja sam uvijek za kavice :mrgreen:
da, pa ti se samo spusiš i eto te na šetnici ;)
jedva čekam opet
a cuj ti nju :)
pa predlozite neko drugo mjesto, al gdje necu dozivjet tri srcana udara od straha da mi auto ne pokupi malenu, i ja sam za :)
ma ne treba draga
to se ja našalila na ono tvoje 'ja sam uvijek za kavice' :D
meni je isto bitno da mogu s mirom šetati i piti kavicu, a ne se sklanjati stalno autima i razmišljati hoće li me koji skupiti
SPLIT - besplatni pregled autosjedalica za dva dana!!!
Rodin besplatni pregled autosjedalica održat će se u Splitu, u subotu 9. travnja 2011 od 16 do 18 sati, uz stadion na Poljudu, između pečenjarnice „Muflon“ i lunaparka (jugozapadni ulaz).
Tijekom pregleda roditelji će moći dobiti informacije, savjete i praktičnu pomoć u vezi sa ispravnim korištenjem autosjedalice.
Pozvani su svi roditelji i budući roditelji. Roditelje koji planiraju doći molimo da ponesu upute proizvođača sjedalice, ako ih imaju, te da dovedu i svoje dijete.
Vidimo se tamo!!! :-D
Radionica o odgovornom roditeljstvu: Dubrovnik - 27.4.11.
Povodom Međunarodnog dana odgoja bez batina koji se obilježava 30. travnja udruga Roda će diljem Hrvatske organizirati radionice o odgovornom roditeljstvu.
Radionica u Dubrovniku održat će se u srijedu, 27. travnja 2011. godine, u 18 sati, u prostorijama Obiteljskog centra, Vukovarska 2 (zgrada FINE, 3. kat) u Dubrovniku
Radionica, koja je dio projekta Odgovorno roditeljstvo, je besplatna.
Zbog ograničenog broja polaznika najave su obavezne, stoga vas molimo da svoj dolazak svakako prijavite na 095 90 26 179
Veselimo se zajedničkom druženju! :-)
:klap:
svi koji imaju facebook, mozete se i tu prijaviti: https://www.facebook.com/event.php?eid=216394525039414
:-D hop, hop, dođite!