tek sam sada vidjela da si napisala post prije mene....pa draga to je test bio pozitivan,,,, cestitam.... :)
Printable View
tek sam sada vidjela da si napisala post prije mene....pa draga to je test bio pozitivan,,,, cestitam.... :)
Pretpostavljam da na tom testu dvije crtice znače trudnoću. Možemo čestitati?
pa jesu dvije plave crtice ( to znaći noseća trudna)tako tamo piše. Najradije bi ga skenirala :) znači mislite da taj poklopac nema nikakve veze; i što ja nisam piškila po njemu nego sam uronila 15 sek u mokraću piše da se i tako može:)
još uvjek nisam svjesna :)
dvije crtice znaće trudna :)
čestitam!!!!!! test si uradila potpuno ispravno :-)
ja znam da ove koje su trudne nemaju vise sta radit ni odg ovde ali sta mi jadne, tuzne,umorne,pune ceznje? S kim da pricamo, podilimo nade,strahove,suze....i mi bi radije pricale o tjednima trudnoće, imenima.. Ja i dalje nisam procurila, nešto malo na ulosku lagano crveno smeđe,kad se brisem nista, ali boli trbuh kao da cu svaki cas..
Anavi čestitam. S obzirom da ti je nalaz bio pozitivan na ureaplasmu,gardnerellu i kandidu javi se ginekologu odmah, čim prije.
Ovo drugo iskreno ni neznam što je, kandidu sam i ja imala i liječila ali ureaplazma je jako opasna u trudnoći, govorim ti iz iskustva (meni je uzrokovala otvaranje u 24om tj. i porod u 35om). Zato se javi što prije ginekologu da počnete sa liječnjem ureaplazme, a i koliko se sječam svoje trudnoće ima nekih ant.koji se mogu davati ovisno o tjednima trudnoće. Eto...
anna1414 podforum je u "prije zaceca", slobodno nam se pridruzi i nadaj se s nama iz dana u dan :-)
pozdrav svima :D
ovdje sam potpuno nova i na forumu i što se tiče trudnoće :/ M mi kasni otprilike 18 dana (nemam baš točnu M, ali nikad ovoliko kasno) napravila sam test (prima) prije 4 dana (3.2) i bio je negativan s obzirom da se pojavila jako, jako blijeda roza crtica koja je na kraju izblijedjela u potpunosti (pripisujem joj svojoj mašti).
test je uredno napravljen po propisima kako tamo piše. imala vrtoglavice, osjećam lagane bolove kao kad trebam dobiti M i noge me bole, imam pojačani bijeli iscjedak i sve to traje malo više od tjedan dana. znam da test može pokazati krivo, ali imam pitanja: kada je najbolje ponoviti test? da li je moguće da nakon 14-tog dana kašnjenja gCG bude u normali ili granici normale, kako već, pa se ne očita na testu?
otišla bih ja kod gin.ali sam na faksu i sada su počeli ispiti, tako da ću tek idući tjedan moći ići gin.a umirem od neznanja. i da kašnjenje zbog stresa od faksa je isključen i od bolesti... hvala unaprijed i da sve dobile + koje ga žele :)))
Draga Kyra, svaka crtica, koliko god tanka bila, znaci da je u tijelu prisutan hormon bhcg. S obzirom da ti duljina ciklusa varira nije moguce znati kad je bila ovulacija i koliko dugo si mozda trudna. Naravno da postoje i mnogi drugi razlozi za kasnjenje menstruacije, ali ja ti predlazem da sto prije ponovis kucni test za trudnocu, s jutarnjim urinom ili ako zelis biti 100% sigurna idi vaditi krv u nekon od privatnih laboratorija, cijena je 100-150kn, a nalaz dobis isti dan. Nadam se da sam ti barem malo pomogla. Sretno da ti bude kako si zelis!
hvala ti puno. ta crtica me kopka cijelo vrijeme, a nisam htjela kupit odmah ponovno test upravo jer mi ciklus varira i mogu prerano napravit. znači sada bi test trebao točnije pokazati? joj osjećaj bi htio imati podstanara, a razum i ne...
kyra mislim da nikako nije prerano za test... ponovi sto prije.
Nova sam ovdje pa nemam pojma jesam na dobrom mjestu! Ugl muz i ja pokusavamo vec 2 i pol godine napraviti bebu (policisticni jajnici) trebala sam dobiti 5.2. prošlu ovulaciju prateci ovulacijsku sluz i signale jajnika koje prepoznajem iz doba stimularnog ciklusa i folikumetrije pokrili s nekoliko odnosa i sad menga ne dolazi iako sam imala njene simptome,napravila test jutros negativan,al nemam mira nekako neki simptomi su drugaciji povremeno grcenje u podrucju zdjelice napetost u grudima al blaza negu u PMS-u jel moguce da test pokazao krivo ili sam sve JAKO ZABRIJALA
i koliko jos dana da cekam pa pokusam ponovo s testom.
Čuj moja mala mia, moguće je da test nije točan, pa nisu nepogrešivi...nadam se da je u tvom slučaju krivo pokazao :-)) Napravi drugi odma sutra ujutro, zašto ne..ja kakva sam, napravila sam odma dva zaredom, nisam mogla čekat :-)) sritno ti!!!
Luciana2 zasto bi bilo rano da se vide simptomi????
ako si trudna to bi bilo nekih 16 tjedana.... :/
meni je zadnja m bila 31.10. a isla sam kod ginicke 14.12. i sve se savrseno vidjelo,a bila sam nekih 6 tjedana trudna tada....
ako si trudna to bi bio neki 4 mj tr ako se nevaram ,i vec bi se trebalo apsolutno sve vidjeti...cak i posteljica koja se razvija u 12 tj tr... a cak bi se i spol mogao vidjeti....
meni je spol vidjela u 14 tj tr tako da nemam pojma zasto ti je ginic rekao da je rano...skroz sam zbunjena.... :/
a polako bi i stomacic trebao rasti tako da bi po tome isto mogla vidjeti tr....
cure ajde skroz zanemarite ovaj moj glupi post iznad... uopce nisam skontala da odgovaram na totalno staro pitanje....
sorry...
koji sam ja idiot...hahahahah :)
...hey...ja sam nova, pa vas swe pozdravljam prvo...imam pitanje iako je možda već netko pitao..imam neredovite cikluse, tako da nemam pojma kad imam ovulaciju, u braku sam i već se 8 mj ne čuvamo, al ništa...btv imam 22 god!...imam špeka na trbuhu pa imam pritisak na jajnike tako je ginić rekao...dva mjeseca nisam dobila mengu i taman kada sam pomislila trudna, ono ništa...testovi negativni, hormonalni poremećaj, pila sam duphastone 10 dana i usljedila je vještica...al je trajala 2 dana inače je po 4, 5 dana, e sad ovaj mjesec sam opet dobila al kao neki pojačani smeđkasti iscjedak...a imam pojačan apetit, grčeve u donjem trbuhu i bolove u leđima...al cice ništa, dali je možda neka bila u sličnoj situaciji a da je ostala trudna???? hvala unaprijed...:)
crwenkapica imas li mozda policisticne jajnike? sto se tice simptoma koje navodis, moze biti svasta - bit ces najmirnija ako napravis test. sretno!
...nemam policisticne jajnike...iako sam čula da se i uz njih bez problema može ostati trudna...budem ga napravila ako osjetim još neke simptome moguće trudnoće, muž kaže isto to, da se nebi razočarali...:)..nadamo se plusiću uskoro...:) ;-) bila sam prošli tjedan kod ginekologa i kaže da je swe u redu, papa test uredan...pa ćemo vidjeti, ovaj mj sam dobila 23 dan ciklusa...inače mi je od 28 do 35 dana!
zanima me nešto oko implatacijskog krvarenja..danas mi je 22 dan ciklusa ali jučer se pojavilo neko krvarenje koje nije bilo jako obilno i stalo je navečer(ni sada nema ništa)..jel to to ili? i koliko smije trajati dana takvo krvarenje prilikom ugnježđivanja? :-) nadamo se +
srecno
eee ja neznam kako da pocnem pa cu ovako ja svaki mesec dobijam mestruaciju redovno i svaki mesec tri dana pre a ovaj mesec nema je vec drugi dan a grudi su mi se povecali i ledja me boli sve vreme imam osecaj da cu da dobijem a taj osecaj imam vec dve nedele dali je trudnoca upitanju???
možda je, a možda nije :)
najbolje bi bilo probati test za trudnoću.
da ali mislim da je rano danas je treci dan
Nije rano.
imam jaku zelu sa tim zato zelim da cekam malo da se ne nadam uzalud a sutra je mesec odkad sam dobila zato neznam
Pa da, bilo bi vjerojatno bolje da pričekaš 5 do 7 dana da budeš sigurna.
Ovako ako ne bude + morat ćeš ponoviti (tako je obično sa mnom, radim test prerano jer ne izdržim a poslije sam samo na većoj muci i ponovo ga radim za par dana).
ja sam isto pre deset dana sam dva tri dana krvarla skroz malo ali nije bilo cisto krv pa sam popila neke tablete pet dana za to i zato nisam basss sigurna
kakve tablete?
imala sam taj problem da sam morala da pisam svakik 2 min i za to sam bila kod lekara i oni su mi dali te tablete i i prestalo i jedno i drugo
da
ja sam zadnju imala 05.05.,a 06.05 nisam dobila, taj dan popodne otišla u ljekarnu kupila test koji je bio pozitivan za 10 sec. ...i sada pupa fino raste...i muka mi je od 0-24 bljak... svima Vama želim tako lijep ishod :-D
to je divno a ja cekam jos dva tri dana da vidim i ako svaki dan osecam da cu da dobijem :-(:-(
lijep pozdrav nova sam i imam jedno pitanje,,mens.sam imala 7.7 i bila je bar po mom misljenju normalna,danas mi se pojavio smedji iscjedak prvi put.imali smo bez zastite odnose mene zanima sta bi to moglo biti???
imala sam i ja i lekari kazu da se cisti stomak od onog sto je ostalo unutra bar su meni tako rekli ali posle 10 dana sam dobila infekciju od toga
leona moguce je da je rijec o implantacijskom spottingu, sretno!
i mene je rasturao stomak, osjećala sam se kao da će ''pljusnuti'' iz mene svaki tren, i dugo sam se tako osjećala nakon što sam potvrdila trudnoću, uz užasan pritisak dolje te povremenu bol dolje na lijevoj strani, a trbuh mi je bio napuhan kao da sam već u 5-tom mj.