ja krenula na AT kod jadranke škarice i moram priznat da sam i vise nego odusevljena!! :D
Printable View
ja krenula na AT kod jadranke škarice i moram priznat da sam i vise nego odusevljena!! :D
bucka super, uživaj! :)
ja se tako često sjetim stvari s tih njenih predavanja, ili se susretnem s nekom situacijom koja me podsjeti na nešto što sam tamo čula.
zapravo se jako puno toga prođe na tom tečaju /osim same tehnike AT-a/, i treba ti vremena kasnije da ti se sve to slegne.
a ako uspiješ primijenjivati barem jedan dio toga o čemu ona govori u svom životu, i napraviš neki pomak u sebi - sretna si osoba :heart:
I opet novi početni tečaj autogenog treninga kod dr. Škarica (lokacija: Adžijina, kod ugla sa Badalićevom), termin uvodnog predavanja (besplatno i bez obaveze dolaska na tečaj): 12.11.2008., 19h
Još jedan novi početni tečaj autogenog treninga kod dr. Škarica (lokacija: Adžijina, kod ugla sa Badalićevom), termin uvodnog predavanja (besplatno i bez obaveze dolaska na tečaj): 11.02.2009., 19h
XCitiraj:
anek prvotno napisa
jel bio tko na dočeku NG?
Jel poznat neki novi datum pošto sam ovaj 11.02. propustila, a zainteresiralo me kad sam sve ovo čitala.
Ako može info kad bude poznat novi datum, hvala.
Javit ću, bit će vjerojatno nešto nakon Uskrsa!Citiraj:
Kavin prvotno napisa
tenx tatek
Evo, saznao sam!
Uvodno predavanje za početni tečaj Autogenog treninga kod dr. Jadranke Škarica će se održati u srijedu 22.04.2009. u 19h u prostorijama na uglu Ulice Božidara Adžije i Badalićeve (roza jednokatnica).
Uvodno predavanje je besplatno i neobavezujuće, dakle možete doći i poslušati ga bez obaveze da idete dalje na tečaj.
Sami tečaj počinje tjedan nakon predavanja i traje 5 tjedana, podatak o trenutačnoj cijeni ne znam.
Hvala na info :)
Znači ne treba najava, samo dođem, ili se ipak treba najaviti?
2200kn?
Jel to vama nije malo too much?
prije par mjeseci kad sam ja isla je bilo 1200kn!!
U Modusu je 600 kn.
Ovo je sve bolje i bolje, kao neka aukcija, ali obrnuta :mrgreen:
Meni je moram priznati cijena jedan veliki teret, a htjela bih nešto tako sebi priuštiti.
Možda se i tatek javi sa konkretnom cijenom.
Već par puta sam naišla na ovu temu i čitala je u par navrata. Nisam znala da i u Modusu ima AT? Anvi, ti ideš tamo? Možeš napisati dojmove, pliz?Citiraj:
Anvi prvotno napisa
Meni je lokacijski bliže, a i s Modusom imam neka druga dobra iskustva, pa bi voljela ići tamo ako je ok (a i cijena je ipak povoljnija!).
Već par puta sam naišla na ovu temu i čitala je u par navrata. Nisam znala da i u Modusu ima AT? Anvi, ti ideš tamo? Možeš napisati dojmove, pliz?Citiraj:
Anvi prvotno napisa
Meni je lokacijski bliže, a i s Modusom imam neka druga dobra iskustva, pa bi voljela ići tamo ako je ok (a i cijena je ipak povoljnija!).
ne znam koja je sad cijena, ali mislim da je i dalje 1200 kn.Citiraj:
Kavin prvotno napisa
Niti u jednom trenutku nisam zažalio niti jednu lipu od te cijene za tečaj AT-a, mislim da je kod dr. Škarica to ipak nešto sasvim drugačije nego kdo ostalih (bio sam na još dva tečaja AT-a, jedan kod dr. grudena i jedan u beču i oba su bila desetinama milja ispod ovoga). Koliko poznajem Modus (išao sam tamo na tečaj roditeljskih vještina), njihov tečaj je sigurno korektan, ali ne vjerujem da može biti blizu onog kod dr. Škarica. Naime, ona ne daje samo znanja o samom AT-u kao što to čine ostali tečajevi već ga stavlja u širi kontekst njegove primjene u cilju rješavanja problema svakog od polaznika (zdravlje, stres, osobni problemi itd).
Dakle, moj izbor bi bio jasan.
Za uvodno predavanje nije potrebna nikakva najava. Za pohađanja samog tečaja se najbolje javiti Miri (ajmo reć tajnici dr. Škarica), najbolje nakon uvodnog predavanja.
Prošla sam tečaj jesenas i zadovoljna sam. Dolazi se 1x tjedno, po 2 sata, ima ukupno 6 susreta. Grupa je mala, nas je bilo 5. Prije polaska treba doći na uvodni razgovor s psihologom. Atmosfera na treningu je vrlo ugodna, voditeljica profesionalna i sve dobro objasni. U konačnici, autogeni trening ovisi o polazniku, koliko ćeš mu se posvetiti i vježbati.Citiraj:
modesty71 prvotno napisa
ako se dobro sjecam cijena je bla preko 2000kn. :/
bucka, ti si bila zadnja - kolika je sad cijena početnog tečaja AT-a kod dr. Škarica?
Jel i dalje 5 tjedana po 2x3 sata tjedno?
e kvragu, sad kad razmiljam vrti mi se u glavi prvi i drugi stupanj i vise fakat ne znam koliko je prvi..buckaaaaa :)
1200knCitiraj:
tatek prvotno napisa
je, 5tjedana po 2x tjedno po cca 2,5h!!
moje osobno iskustvo s Modusom jest da su oni korektni ako ne znaš za bolje; a bolje ima.
Ako su grupe tako male a cijena niska - hmmm, zakaj je kod Škarice tako velika gužva?
To ti je kao i kod frizera - imaš farbanje kose za sitno para i za puno para. Moja frizerka me je samo pitala - jel gužva kod ovih frizera za sitno para? E, tu vam leži odgovor.
i ja mislim da svaka kuna vrijedi kod dr.skarice...puno je na pocetku, na kraju nitko ne pita kolko je, al se nitko ni ne bi maknuo od tamo. bar ne vecina. i dalje ljudi dolaze na mjesecne sastanke....
doduse, ja sam bila prije 15tak godina, ali nista se u tom smislu nije promijenilo.
potpisujem!!Citiraj:
nika612 prvotno napisa
zena je stvarno nevjerojatna!!
zanima me jel itko od vas bio na privatnom razgovoru kod dr. škarice i kako to (bar otprilike) izgleda??
moze i na pp!! ;)
mm je bio nedavno. Trajalo je sat vremena i on je došao baš preporođen, napunjen pozitivnom energijom i podsticajima za daljnji rad :D
zvuci super! :DCitiraj:
nadica_b prvotno napisa
Propustila sam uvodno predavanje, a jaaaako sam zainteresirana za tecaj..
Ne mogu pronaci br.telefona na koji bih se mogla najaviti, odnosno provjeriti da li ipak mogu doci u ponedjeljak na sam tecaj, pa ako netko ima bilo kakav kontakt, moze mi javiti na pp pls...
Naravno da možeš doći na tečaj, nema nikakvih prijava. Samo provjeri u koliko sati počinje tečaj!Citiraj:
dzani_sa prvotno napisa
(obično piše na vratima ili pokucaj pa uđi unutra i pitaj, trenutno ti ne znam nikakav upotrebljivi broj telefona)
tatek, hvala na info.. :)
Ia sam nešto istraživala, pa evo broja za prijave: 3668268.
Inače, novi trening ide najvjerojatnije od kraja rujna 2009.g.
Slijedeće uvodno predavanje za početni tečaj AT-a kod dr. Škarica je 30.09.2009. u 19h.
Lokacija je stara: ćošak Adžijine i Badalićeve, ovo predavanje je besplatno i neobavezno (nije nužno da zaista krenete na tečaj).
I ja sam zavrsila pocetni tecaj kod Skarice i pomogao mi je da se izvucem iz neke depresije u koju sam upala, kasnije bas nisam redovita s treninzima, ali ako zatreba, tu je i stvarno mi tako i funkcionira. Bas jedno lijepo i korisno iskustvo koje bi svakom mogla preporuciti.
Sad imam jednu molbu za sve iskusne, ako netko slucajno zna, neka mi please posalje PP kako uciniti porod bezbolnijim pomocu AT. Sjecam se da je Skarica to spomenula na treningu, ali sve kontam imam vremena, zvat cu je i sad sam skuzila da je na godisnjem do rujna, a ja trebam roditi u srpnju :( A bas bi htjela i to isprobati, evo vec sam krenula s redovitim treninzima neki dan, smrc, smrc, nadam se da ce netko znati ...
Puno hvala!
Dizem malo ovaj topic u nadi da se ipak netko koristio autogenim treningom na porodu :(
Danas sam bila i do prostorija nebi li tamo bio neki telefonski broj na koji se moze obratiti u medjuvremenu, ali nema nista do jeseni, osim fixnog broja na koji se nitko ne javlja. A meni termin za 3 tjedna ...
Eh, žao mi je ... šteta što se nisi prije sjetila, ljeto je uvijek mrtva sezona za sve ... budi ustrajna i zovi taj fiksni broj!Citiraj:
mamica13 prvotno napisa
Ma ostavljala sam im i poruku na tom broju, ali ne pomaze.
A prije sam bila na mirovanju pa mi to bas nije bio prioritet, no nekako sam si ipak mislila da nece 3 mjeseca skroz zatvoriti bilo kakvu mogucnost da ih kontaktiras.
A nis, izgleda da cu ostati zakinuta za to iskustvo (barem u ovom zivotu vise ne planiram radjati), nema veze, ostaje mi onaj kratki trening samo s tezinom i tehnike disanja. Bum ja to nekako vec izgurala :joggler:
Pitat ću poznate koji su išli na AT, možda znaju nekoga tko bi ti mogao pomoći!Citiraj:
mamica13 prvotno napisa
da li netko zna za mogućnost AT u Splitu?
ili barem za audio pomagala (CD npr) kojima bi samostalno savladavanje AT išlo lakše.
hvala.