Meni je zapravo zanimljivo čitati sve postove koji pišu s toliko žara s koliko Mujica piše. I svaki put ne mogu, a da se ne zapitam-što on ima od toga? Možda griješim, ali nisam do sada vidjela da je ikada igdje spomenuo svoju djecu, a ja sam naivno mislila da su ovdje svi roditelji (ili oni koji to žele postati) koji žele izmjenjivati svoja iskustva upravo o djeci. A jako rijetko ga vidim da piše o bilo čemu drugome osim o promidžbi medicine, doktora i farmaceutskih kompanija i borbi protiv svega što je drugačije.
Ne znam, ali moje osobno mišljenje je da se trebaš držati svoga, ali i poštovati ono što drugi žele i prakticiraju. Svatko svom djetetu želi najbolje i toga treba biti svjestan čovjek kad piše na ovom forumu i da sam ja admin (a hvala Bogu nisam!) sankcionirala bih sve one koji u bilo kojoj temi non-stop tvrdili drugačije i to ne za jednog roditelja, nego za ogromne skupine njih!
I jasno mi je da je ovdje lako izgubiti živce i jednom sam i sama bila upozorena zbog toga, ali treba se čovjek naučiti kontrolirati koliko-toliko i ne tupiti uvijek samo jedno te isto. Jer i ptice na granama znaju već unaprijed šta Mujica hoće reći :lol::lol::lol: (super smajlić, al još je bolji ovaj: :mrgreen: )