vidim da nisam jedina kojoj su gormiti noćna mora 8-)
samo je u nas i kutija s hello kittycama, kutija s peppama, fificama, dorama.
strašno je to kad imaš malu curu koja ima dva starija rođaka.
dobiješ sve, i muške i ženske drangulije
Printable View
vidim da nisam jedina kojoj su gormiti noćna mora 8-)
samo je u nas i kutija s hello kittycama, kutija s peppama, fificama, dorama.
strašno je to kad imaš malu curu koja ima dva starija rođaka.
dobiješ sve, i muške i ženske drangulije
Tome dodajte Polly Pocket i njezine psiće, mačkice, minijaturne rajfove, špangice i cipelice... :roll: :mrgreen:
tim sitnim stvarčicama nikad kraja, koliko god organiziram uvijek imamo premalo kutija i kutijica pa najnovije akvizicije privremeno (?) završe u kutijama od cipela. :roll:
o, sanjo, kako te razumijem :lol:
Mi imamo Trofast ali nemamo ga baš puno, samo jednu onu visoku usku policu i jednu nižu jer nam više ne stane; i nemamo puno plastičnih kutija (dve plitke, jednu duboku) nego ima više polica. Ove sitne stvarčice koje spominjete, a kod nas su tu još i čepovi, papirići od svega što postoji, gomila perlica, razne sitne plastične puzzle - e to stoji u malim plastičnim kutijama koje su složene u tim Trofast policama. Meni je Trofast OK, ali bi nam ga trebalo više - tj. malo je Trofasta a puno je stvarčica.
frendica je farbala jedan ziod u stanu sa tom bojom za krede, ali zelenom i uglavnom, kaže da je jaaako smrdjelo, da nije mogla prozuračiti stan tjedan dana...
sad se pitam, možda je u boji stvar, kažed a su u bauhausu kupili
:-o
užas
ova iz Chemaca nema nikakav miris
na vodenoj bazi je
Ok,skužili smo kako se "ploča"nanosi,ali kako tu boju skinuti?Ima netko iskustva?
I ja bi crni zid, genijalna mi je ideja
kako sam tek sad uočila topic, gledajući tvoje slike mislila sam da je to velika ploča
kako se ono zove boja?
Evo i naše sobe, nisu baš nešto slike, zezao me fotić malo
http://public.fotki.com/kahna/luka-soba/#media
kahna, kuhinjica vam je super, šteta što nisi i nju poslikala
jao.....sobica je mrak...i ja bi slikicu kuhinjice :mrgreen:
kahna, fenomenalna soba!
di ste nabavili ovu prepredobru kuhinjicu?
kuhinjicu i sobu je radio isti stolar :)
a slikice su isto na fotkiju
http://public.fotki.com/kahna/lukina-kuhinja-01/
ajme predivno...i ja bi se tu igrala :mrgreen:
dođi :)
pretpostavljam da iza tebe nebi ja morala sve slagati :mrgreen:
ne... :mrgreen: bolesna djevica sam u horoskopu...još bi ti i prašinu obrisala (ako je ima uoće)
presavršeno!!!
i ja bi se igrala.
sigurno je i stolar guštao :D
kako slatka kuhinjica! i krevet mi je sladak, posebno stepenice.
super kuhinjica!
sam se moj dečko jako kratko htio igrati kuhanja i spremanja, samo kratka faza je to bila (iako svaki dan gleda svog tatu za štednjakom i sudeoperom :) )
samo mačevi, autići, dinosaurusi
Skidanje crne boje: nemam pojma!
pretpostavljam da se prefarba u drugu boju
Prekrasne sobice
kahna, sobica je preprekrasna :heart:
i kuhinjica.
i luka.
Kahna, kuhinja je stvarno fantastična.
što bi moj malac dao za ovakvu kuhinju... divota! i odlično je opskrbljena. 8-)
evo da vam odgovorim oko skidanja boje za ploče.
mi smo u dječjoj sobi obojali dio zida, veliki pravokutni dio u njihovoj visini pisanja dok stoje. velika greška je bila što nismo ničim obrubili, niti stavili nekakvu letvu ispod ploče, jer prah od krede je veeeliki problem (iako sam kupila krede koje ga kao ne stvaraju), to se nije moglo počistititi...a kada njih 3-4 stanu crtati, šarenog praha po svud.
drugi problem, radi kojegg smo makli "ploču" je taj što nije bila obrubljena, pa se prilikom brisanja ploče vlažnom krpom sve razmazivalo po zidu i curilo dole, preko bijelog zida. izgledalo je stvarno očajno, no taj problem nećete imati ako prebojate cijeli zid.
kako je ta boja gusta i "debela" kao nanos na zidu, morali smo šmirglati i nanjeti onu neku vezivnu boju kako bi mogli dobiti bijeli zid. inače je odlična ideja, jako efektna, ali preporučam preko cijelog zida, nikako samo komad zida.
iako, frendovi su kupili komad ploče u iverpanu, obojali ga tom bojom i zapucali na zid, ispod stavili malu policu (radi krede) i mrak izgleda.
Dmagi, soba ti je fenomenalna. I nasa buduca djecja je dosta velika, i pitala sam se s cime cu je popuniti. Od tebe sam dobila nekoliko ideja. :-)Da li ste dali sivati zavjese ili su bile gotove?
Tinaka, mi ti imamo drveni stol i stolac kupili u Baby Media Shopu u Luckom u shopping centru Emezzetta.
Tek kad sam poslala gornju poruku sam vidjela da ima jos 3 prekrasne stranice pun ideja i linkova i fotki.:-) Sobice sve jedna lijepa od druge. Bas sam se odusevila! Kad nasa sobica bude gotova u 12 mjesecu, stavit cu i ja neke fotke. Za sada imam ideju da tema bude morska, brodovi, ribe i sl, pa ako naletite na nesto zgodno od namjestaja sto mislite da bi nam se uklopilo, javite.
kahna, gdje ste kupili gitaricu?
Sanja I da..Ovo me od srca nasmijalo, jer mi smo u Engleskoj imali kompletnu kucu u tepihu od zida do zida. Mislim, zaista kompletnu. Jedino kuhinja i veseraj su imali plocice. Nakon par godina jedva sam nagovorila muza da stavimo plocice u kupaonice. Ponekad mi ovdje fali onaj osjecaj toplog i mekanog tepiha pod bosim nogama. Ali ne fali mi toliko da bih si pozeljela tako nesto opet u kuci. Ipak je lakse s parketima i plocicama.:-)Citiraj:
. Greške iz te stare sobe koje nikako nećemo ponoviti u novoj: više nikad, nikad, nikad nećemo uzeti tapison od zida do zida. Prekrasan je i topao za dječje igranje na podu, ali nemoguć za održavanje (sad imaju tepih na sredini sobe).
crna boja za ploču je u zg najisplativije kupiti ovdje:
http://www.nb-net.hr/maloprodaja/index.html
da, da tako sam i shvatila bez materijala
Onda ok!:-)
mi smo narucli sobicu :) jedva cekam da bude gotova pa stavim slike. L je birala boje pa ce biti bijela i 2 nijanse roze plus jedan rozi zid. valjda bude dobro s toliko roze :)
a jel ima neko šnajdericu koja bi porubila zavjese? i mi imamo materijal iz ikee, a ne da mi se plaćati stotine kuna za porubljivanje...i, znate neke majstore koji bi možda došli par dana zaredom dok smo mi na poslu i pofarbali zid i onda složili namještaj???:-) jer ako čekam svog dragog tromog muškarca koji uvijek ima nešto drugo za raditi i koji za vikend NE MOŽE biti u zgu, onda r. možda i dočeka sobu do, kajaznam - puberteta u najboljem slučaju!