kakvo je to obračunsko razdoblje? :?
Printable View
kakvo je to obračunsko razdoblje? :?
I mene zanima :? jaaaviiii seeeeeeeeee :)
ana.m čekamo odgovor :raspa:
http://www.amis.hr/privatni_dvaujednom_cjenik.php
Evo, mi smo uzeli paket B.
E sada, da vas ne zbunim previše, ovo traje do 31.07. i onaj tko se sada za to odluči, više ne ulazi u akciju, akcija je trajala do 01.01.
Ali i ovo je još uvijek jeftinije od onoga što smo plaćali prije.
I meni je bilo malo čudno kad smo dobili račun ali objasnili su nam da tako šalju prvi račun a s obzirom da nam je mjesečno kako god okreneš 84kn, mogli su poslati i za 3. mjesec.
Uglavnom, to je flat inetrnet, u ovoj akciji imamo neograničene pozive.
Sve u svemu zadovoljni smo. I velim, ako gledate i ovu već cifru nakon akcije još uvijek je jeftinije i to dosta.
Mi smo se danas odlučili za promjenu operatera za neki jeftiniji i na kraju uzimamo Iskon Duo jer nam se čini da su najsigurniji, a jeftini (ne i najjeftiniji). Uzeli smo opciju Surf jer više surfamo no što telefoniramo i čini nam se da će nam to biti bolje od dosadašnjeg T-Coma na kojem smo imali astronomske račune (dobro, to je bilo i do toga što smo u iščekivanju Metroneta smanjili pretplate na minimum pa smo skupo plaćali tlf. impulse i gigabajte).
Jučer smo otkazali Metronet za koji smo se prijavili još u prosincu jer su nas do 11.2. trebali doći priključiti, ali otad ništ pa moraju vući neke kablove i sl. i još neko vrijeme neće doći do nas (dostupni su na našem broju, ali je problematična neka parica za cijelo područje, kajaznam). Također, moj tata je nedavno imao problem s njima - krepao modem i nije imao vezu (niti telefonsku, niti internet) tjedan dana dok nisu došli i konačno zamijenili modem (a on ih je zvao svaki dan da vidi što ima i kad će više).
U opciji nam je čak nakratko bio i B.net ali smo zaključili da im nekak ne vjerujemo jer nismo pretjerano zadovoljni niti kabelskom (nervira me što mi već mjesecima A kanal sniježi, što povremeno nestane veza na pojedinim programima, što nema teleteksta skoro niti na jednom programu i njihovo prijašnje povisivanje cijena).
Evo i mi smo se odlučili za amis jer smo zaključili da su najjeftiniji i nismo čuli nekakve pritužbe na njih.
Ova akcija besplatnih razgovora sa fixnim u Hr vrijedi jos uvijek do 31.7 :D , samo se naplaćuje uspostava poziva od 7 lipa :lol:
ana.m koliko ste čekali na uključenje, i jer bilo kakvih problema sa t-com-om ako si prije bila kod njih?
Jako su nam bili brzi i efikasni a s t-comom nismo imali nikakvih problema. Mi smo odjavili samo MAXadsl a Amis je sve ostalo riješio za nas. Čak ti ni doma ne dolaze.
MalaSirena joj baš si me usrećila :( to za Metronet.
a zar nije Iskon t-comov?
Pa normalno je da ne plaćate mjesečnu pretplatu za cijeli mjesec a uključe vas sredinom mjeseca...
Tako je bilo i kada smo uveli telefon preko T-coma i sada kada smo se prebacili na Metronet a uključili nas, čini mi se 12.2.
Meni je bilo lijepo iznenađenje dobiti račun od T-coma na 0kn a od Metroneta (uz flat Internet i neograničene pozive na fiksnu telefoniju) 106kn :mrgreen:
Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Je, ali smo razmišljali kako to i nije tako bed jer je bolja podrška (možda smo u krivu?), a cijena je povoljnija (prema onome kak smo sad, pretplata, telefonski impulsi i internet koštaju nas blizu 400 kn :shock: , a preko Iskona bi nas to isto koštalo oko 250 kn.
Što se tiče Metroneta - moji ga imaju od 6. mjeseca prošle godine, uključili su im za oko dva tjedna po predaji zahtjeva i do prije mjesec dana, kad se dogodilo to s modemom, nije bilo nikakvih problema (doduše, oni su u Koprivnici, žive blizu Podravke koju je isto umrežio Metronet i pretpostavljam da je bilo utoliko lakše što nisu imali nikakav ADSL prije). Čini mi se da Metronet ima dosta problema s T-Comom :roll:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
MalaSirena :* hvala na utjesi :) .
Koliko se čeka uključenje kod amisa? :P
Malo više od tjedan dana.
Super :D jedva čekam :D
Evo, u ponedjeljak smo poslali zahtjev Iskonu, a danas su nas zvali da provjere odgovara li nam uključenje 31.3.
I to je dosta brzo s obzirom da su nam u t-comu prije par dana kad smo još bili u nedoumici gdje i kako rekli da se čeka oko 3-4 tjedna :/
Evo upravo sam potpisala ugovor za amis :D
Dobili smo neku super ponudu za naš kvart (tako je navedeno) ,dakle za 168 kn mjesečno uključena tel pretplata,neograničeni pozivi prema fixnim u Hr, flat internet brzine do 4 Mb, s modemom za 1kn (redovita cijena je 199kn), i što je najvaznije ugovor je na neodređeno, e da ponuda vrijedi do 1.4. 2008, ne znam jel to samo za moj kvart ili inače :D
može se zvrcnuti na 0800 50 10 pa pitati :D
još nešto :DDodan je i popust od 500kn jednokratno ...popust u iznosu 500kn se ostvarujenakon 12 mjeseci neprekidnog korištenja usluge amis 2 u 1 i svoj popust ostvarujete na idućim računima za amisove usluge (ovo sam prepisala pa ne znam objasniti)
mi smo u roku manjem od 1tj. dobili to sve za tcom adsl.
i sad s dial up sam se preporodila, iako ne kužim baš puno :mrgreen: ali s vremenom....
niccoleta, mislim da se ipak varaš ili možda ja nemam dobru informaciju šta sve t-com nudi za tu cijenu od 168 kn što ja plaćam kod amisa :?
daj nas prosvijetli kakva je to izuzetno povoljna ponuda kod t-coma :)
Ma nema šanse da t-com ima tak nekaj, a ako je takva cifra nema šanse da je flat interent. Jer tko bi onda uopće odlazio od njih?
Pa zato sam i otišla od njih..niccoleta kaže da je sve to i dobila od njihpa čekamo njen odgovor :D
Javili se jutros da dolaze, došli u točno vrijeme i sve pet!! Juhuuu!!! :D :D
pa sad je i t-com smanjio cijene...moja sogi je uzela amis,pa mi se cini da nema nista manji tel.racun...kad tad ce sve to doci na isto.....
Pa bilo je i vrijame da snize cijene, iako je to još uvijek skuplje od konkurencije...još kad bi malo poboljšali i odnos prema klijentima :mrgreen:
ma ne kužim ja ništa, izgleda da sam ja krivo napisala,
dobila sa to sve što mi je potrebno za povezivanje u roku 1tj. ne za to kod amisa, a vidjet ćemo šta je na računu, nešto sniženo je.
ja sam zadovoljna.
Nisam dobila to ko na amisu, krivo sam se izrazila, ispričavam se :oops:
do 13.4. traje ponuda za telefonsku liniju za 1kn. uveden je i "socijalni paket" s pretplatom od 30 kn, ali u njemu nema uračunatih impulsa.
još uvijek traje akcija za maxtv try&buy
http://www.t-com.hr/privatni/televiz...obniperiod.asp
novu liniju ne trebam, ali mi je maxtv super legao ;) ...
Evo nama su priključili amis za 10 dana, točnije ja sam sve instalirala :D jer je fakat super objašnjeno u uputstvima, sve ok., bili su jako profesionalni i brzi :D
zeza veza, zeza maxtv, vama?
ne :?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
kaj te zeza? jesi resetirala stb? (ištekaš iz struje, pa ponovo uštekaš...)
zeza, zeza! :x
krči, zapinje, zacrni se, nestane, nema... i tako parstoputa
i to baš Cartoon N. za najdraži crtić
(fala bogu još nam nisu otkopčali B.net)
a ja mislila da pričaš o b-netu :lol: ...Citiraj:
Imga prvotno napisa
sad trljam oči jer mi je slika kristalno čista (za razliku od kabelske), imala sam samo jednom smetnje, i onda sam ištekala pa uštekala... i prošlo.
daj please prebaci na Cartoon pa vidi kako je kod tebe
nismo valjda samo mi takve pegule
evo idem... na kojoj si centrali?Citiraj:
Imga prvotno napisa
ummmm, centrali?
to ide prema mjestu stanovanja?
Trešnjevka - jug, valjda
:?
:oops: totalno sam neuka
imaš pravo, šteka :?
ali sad sam prijavila kvar, pa su dečki obećali da će provjeriti o čemu se radi. imali su samo prijavu za jetix (onaj na 205), a ovo je na 206... sad imaju obadvije :mrgreen:
:naklon:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
dok se ja doma objašnjavam (ovo je understatement) s najmanjim ukućanom i prebacujem na kabelsku, sorci djeluje!
hvala! :*
ja to kao stoički podnosim, umjesto da zgrabim telefon :roll:
e neš više