wm, ajde ne okolišaj, odma ispali recept za to tvoje štajaznamštajeveć..ali sigurno je dobro
mi ćemo danas lešo meso i dinstani kiseli kupus
za desert imamo tortu od bresaka i fritule (sve od jučer)
Printable View
wm, ajde ne okolišaj, odma ispali recept za to tvoje štajaznamštajeveć..ali sigurno je dobro
mi ćemo danas lešo meso i dinstani kiseli kupus
za desert imamo tortu od bresaka i fritule (sve od jučer)
tak je ;)Citiraj:
ekica prvotno napisa
Citiraj:
white_musk prvotno napisa
hoćemo recept za taj ....ČEBĆE :)
Danas kuham samo tjesteninu kao prilog ostacima junećeg safta od jučer. UZ to nekakva salata.
[quote="anek"]moze, ali TTTTTEEEEKKKK kad napravis moje muffine :mrgreen:Citiraj:
neke ljude moram tjerati njihovoj sreci :roll:
Što, onda moram tražiti najskuplju ribu u ribarnici? ;)
kad su se već našle white_musk i mala sirena: napravila sam whitemuskinu palentu s onim paprika-paradajz umakom male sirene... fenomenalna kombinacija, mm je cijeli vikend vikao "svaka čast na ideji! svaka čast!" a andrej sretno mljackao. :)
[quote="white_musk"]a ja ????? zar te nije briga za me ženo?Citiraj:
anek prvotno napisa
[quote="MajaMajica"]ti ces dobiti preko pp ;)Citiraj:
Ne nužno. Ima i ribe koja je "neuzgojiva" pa kada ju vidiš -> go for it!Citiraj:
branka1 prvotno napisa
To bi npr. bila
- grdobina (ja ju obožavam na brudet)
-šampjer tj. kovač ->e, to mi je najbolja riba na svijetu, može lešo, može pečena, ma super je svakako
- škrpina -> za nju nisam sigurna, ali mislim da se ne uzgaja, a sjajna je u svakoj varijanti, što god da s njom napraviš
Ja volim još i pišmolje, jeftini i super za friganje, a i ne uzgajaju se.
Nadam se da sam pomogla! ;)
Jucer je MM spremio za veceru Shepherd's Pie, ostalo je i za danas za rucak.
Sutra cu raditi teriyaki govedinu i uz to zelena salata.
Picek se peče u rolu...i dodat ću krumpir
Krem juha od brokule, spageti s brokulom i pestom, salata.
Navecer radim muffine, samo ne znam koje!!!??
Mi danas imamo piletinu na roštilju, pečeni mladi krompir i zelenu salatu i juhu od prosa i mrkve.
Imam i svježe šampinjoe. Mogu li njih ispeči a da su jestivi na električnom kućnom roštilju?
ah, slatke brige
Ajd bolje reci jel mogu ili ne nego što uzdišeš.
A kako peces krompir? Ako je u pecnici, tada unutra ubacis i sampnjone i sve super. Samo njih ne treba peci koliko i krumpir, pa ih dodas kasnije.
ja danas radim minestrone juhu, sojine medaljone ne grilu, pire krumpir, zelenu salatu s rotkvicama ;)
Ma mislila sam ih peči a tavi pa ih na kraju posipati s peršin listom. Ali ne znam sad, vidjet ću zbog šampinjona, možda ih onda i u pećnici.Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
a što mislite o onoj fori da se pile peče u najlonu u kojem je i kupljeno? vidjela na tv-u, nekako mi je to sumnjivo. je li tko probao?
možeš, super su, ali ti je jednostavnije zbog pranja roštilja sve skupa uvalit u pećnicu ;)Citiraj:
ivancica prvotno napisa
Ivančice, meni su ti šampinjoni mrak pečeni na kapi ulja u tefalovoj tavi - mirišu ko s grilla, a jednostavnije za oprati.
Ispravak ;):Citiraj:
Elly prvotno napisa
- danas su bili integralni spaghetti s pestom alla genovese i za desert jagode sa slagom;
- sutra je teriyaki govedina (veceras ju stavljam u marinadu) i zelena salata.
kako se sprema ??Citiraj:
Elly prvotno napisa
Evo, sutra cu poslikati i staviti recept. :)Citiraj:
Lu prvotno napisa
:D
ajde, čekamo :DCitiraj:
anek prvotno napisa
White Musk, ne budi škrtica! :*
Šampinjoni na roštilju su ispali super! Ma cijeli ručak.
Danas imamo varivo s crvenom lećom od Lu. :)
napisaću večeras ;)Citiraj:
Metvica prvotno napisa
nitko ne zna ništa o piletu iz najlona? je li ono uopće Gordan Kožulj u reklami?
ja sam probala pile iz najlona. cekin ak se ne varam. znam da je puno svega i svačega ali je fakat ukusno i uopće nije "papirnato" nego zbilja ispadne sočno. ma odlično, ali neću to često prakticirati.