:lol: :lol: :lol:
Printable View
:lol: :lol: :lol:
Ja sam prije jedno 8 godina izvalila takvu provalu da mi se mm i danas zna smijati zbog toga. Uglavnom, Dinamo je trebao igrati s Manchester United-om u gostima, a ja sam bila sva entuzijastična povodom te tekme da sam sva oduševljena rekla "Zamisli da ih razvalimo usred Londona!" :lol: (misleći, naravno, usred Engleske, odnosno njihovog teritorija), na što je mm samo pogledao :shock:
Odmah sam skužila i pokušala se ispraviti, ali očito neuspješno kad me i danas poklope s tim (inače sam diplomirala anglistiku, da stvar bude bolja, a zemljopis mi je velika ljubav :roll: )
ma ne znam koji je bolji :lol: :lol: :lol:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
sad me Znatizeljna podsjetila da sam ja ljetos tako uskakala panicno u more i derala se za nekom curicom za koju sam bila uvjerena da je moja kci. Jos ne mogu vjerovati kako me ne slusa i pliva i dalje prema pucini, a tek je naucila plivati, a valovi veliki. I tako ja bjesomucno plivam, a mala sva preplasena isto odmice od mene. :roll:
Tek nakon nekog vremena ugledam svoju malu kako zacudjeno sjedi u plicaku i gleda kaje meni. :?
preksinoć prelazim granicu između hrvatske i hercegovine i stanem, otvorim prozor, dobra večer kaže policajac, molim vaše isprave.
i počnem ja kopat di je vozačka, di je osobna, di su papiri od auta...i kopam, kopam, a policajac se svako malo nagne i pogleda malu u sidalici. a ja se mislim: evo ga na, sad će pitat i od male putovnicu koju nemam. ajme. i još ja tražim za kompletirat sve dokumente kad nekako priko uha čujem: je li ovo auto j.? (kaže moje prezime).
a ja nemam pojma šta mi bi i di su mi misli bile odgovorim: nije, ovo je opel astra :oops:
policajac: molim :?
ja: molim :?
policajac: jeste vi žena od m?
ja: ajme, jesam, skroz sam vas krivo razumila. je, je, ovo je naše auto. :oops:
policajac: ma nisam ga odma pripozna, ali sad vidim da je sidalica unutra pa sam poveza da je to to auto. u redu je, ne tribaju mi dokumenti, doviđenja, polako vozite (očito se pročulo kako vozim :oops: ) i pozdravite muža.
ajme aleta :lol:
loryblue, baš si provala. :lol:
Kako sam se ja ismijala!!!!!!!!
Ma hvala vam na ovom i sutra ujutro odmah idem na prijašnje šale....
Ovo mi je nedavno ispričao prijatelj.Neki njegov poznanik popio previše i kasno se vraćao kući s autom.Zaustavi ga policajac i prepozna"Jesi li to ti Ivane?"A ovaj će "Srca mi volio bi da nisam"! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
sandra123 prvotno napisa
jooooj bacam se od smjeha :lol:
anek,kloklo,josie :lol:
evo i od mene jedan:
moja mama je prije par godina počela da fura zdravu hranu sa tendencijom ka makrobiotici, a nama dotužilo(nema pite, nema hurmašica ... )
izađemo ja i brat tako jednom na ćevape, pa odemo na kolače, pa na kafu sa šlagom, pa još boza :mrgreen: ) i sad vraćamo se kući,a moj će ti brat:u kući makro ,a vani mikrobiotika :)
peoples uljepšali ste mi dan, kako ranije nisam vidjela ovaj topic.... :lol: :lol: :lol:
Najjači mi je onaj sa posteljicom od Bomballurine
Koji dobar topik, pišam od smijeha!!! Evo i jedan od mojih bisera:
Kolegica i ja rano došle na posao, vani mrak, nigdje nikog. I tako kuhamo mi kavu u čajnoj kuhinji i raspravljamo o grudnjacima. Ja oduševljena nekim modelom koji sam kupila prije par dana, bez šavova, super drži, ne steže i naravno mrak izgleda. Nju zanima gdje da ga kupi i kak izgleda, a meni se nije dalo opisivat pa sam skinula majicu da joj ga pokažem. U taj tren prolazi naš šef i naravno vidi mene i nju zajedno, ja u grudnjaku, ona ga pipa (materijal, naravno). Zemljo otvori se!!!!!!!!!!!!!!!!! Kasnije u toku dana, nosila sam mu dokumente na potpis: ja crvena, on crven. Ne znaš kome je više neugodno. Trebalo mi je puuuuno vremena da pređem preko te blamaže.
:)
:lol:
Hrana za lisice :lol:
Super je ovaj topic. Čitam i davim se od smijeha.
Dragonfly, scena je mitska :lol:
evo i mene :)
Ulazim ja u prodavnicu i molim tetu da mi da sok i hljeb. Dok se ova okrece da bi uzela to sto trazim ja na sav glas pocnem pjevati: "U sumarku skrivenom medvjeda je mali dom..." :shock: Ma ne mozete ni zamisliti izraz njenog lica. Jel' potrebno reci da nikad vise nisam usla u tu prodavnicu.
Ovo nije moja provala, ali je provala (bar tako mislim)
U cetvrtom mjesecu trudnoce radjena mi je serklaza, naravno pod totalnom anestezijom. I tako se ja budim iz narkoze kad moja dr., anesteziolog i sestra u glas pjevaju: "haj prosetala Suljagina Fata" :? Jos uvijek ne znam da li je to bila halucinacija ili su oni zaista pjevali
:lol:Citiraj:
Ivanchica prvotno napisa
.."šeta Fata po avliji samaaaaaaaaa..."
:lol: :lol:
ti si kraljica kraljica :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Ivanchica prvotno napisa
i ja sam neki dan zapjevala"Boba graditelja" na autobuskoj stani :shock:
ljudi se kreću(gužva je bila),a i ja se okrećem kao da vidim ko pjeva :oops: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
[quote="white_musk
a i ja se okrećem kao da vidim ko pjeva :oops: :mrgreen:[/quote]
:lol: :lol:
Idem s frendom prvi put na nogometnu utakmicu na Dinamov stadion. Sva sam bila impresionirana gužvom, dernjavom i svim ostalim da sam slabo pratila što se dešavalo na terenu. U međuvremenu se dogodi gol koji mi je promaknuo. Uhvatim sebe kak buljim prema golu i pitam "a kad će reprizirat gol da ga ja vidim?" :lol:
Ne moram reći da me nakon ovog nije više vodio na tekme....
luuuuude ste :lol: :lol: :lol:
neki dan mi Kristijan kaze:"mama nacrtaj mi vlakic" (na pisi-brisi ploci)
u nedostatku inspiracije nacrtam ja njemu tracnice i kazem:" sad cemo cekati da vlakic dodje" 8)
evo da i ja isprićam jednu anegdoticu:
kad sam bila cura mama i ja smo spavale u istoj sobi. Prije gašenja svjetla provjeravamo koliko je sati i da li su budilice uključene kako treba.
Za napomenu, obje smo slabovidne..
U sobi gori samo televizija. Prije gašenja provjera. Naočale i leće su skinute. Pitam ja mamu: "Koliko je kod tebe sati?" Prinoseći sat bliže nosu, mama odgovara: "Evo točno ponoć. Kod tebe?" Ja (u šoku): "Auuu, kod mene PODNE!!!"
Jer, vidite, ja sam mislila da mi je stao sat :roll:
A kako smo se smijale točno u ponoć :lol:
malo podižem ovaj topic......trenutno se ne mogu sjetiti svojih biser ,ali bilo ih je .....sjetit ću se ja :mrgreen: , a do tada prepuštam vama :mrgreen:
ajoj pa što prije nisam skužila ovaj topic, koje ludosti od vas.
Ja se na brzaka 1 sjetila:
maturalac u srednjoj
Španjolska
ja i frendica odlučile same važne prošetat po gradu i tražit zgodne Španjolce
hodamo mi i hodamo, nakon sat vremena odlučimo nazad u hotel i panika - izgubljene smo!
tražimo put unazad no uzalud, sve nam nepoznato, ne znamo španjolski a ni eng. nam baš nije pomogao - il nas nisu razumjeli ili nisu htjeli, već su nam suze išle, stanemo tako na kraju neke ulice i držimo se za glavu i razmišljamo kud sada, prvo nam palo na pamet tražit policiju, ja se slučajno okrenem ne bi li našla bilo koga i vikala POLICIJA a kad ono iza nas na 5 m udaljenosti - naš hotel, nismo se mogle u oči pogledat od srama kolke smo kokoši.
Ostatak maturalca se nismo odvajali od grupe....
haribo :lol:
genije si!!!
trebaš vidjet kak ja konja crtam, moj mali viče - "to vauvo" (pas) a ja uvrijeđena - "Ne, to je konj!"
Starosjedateljice će se i same prisjetiti legendarnog Andreinog ginekološkog pregleda :lol: , a za nove generacije evo i linka na taj davni topic
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...r=asc&start=50
Nakon poroda pita mene sestra gdje su mi gačice i uložak da mi ih stavi, a ja joj objašnjavam da imam jednokratne gačice. Izvuče ona iz torbe pelenu (ponijela ja za svaki slučaj) 2-5 kg, gleda mene, pa pelenu: Gospođo, pa ja ne znam kako će te vi stati u ovo.
sorry, ovo je trebao biti quote! :oops:
Ne mogu sebi doći!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Andreja je zakon! Predobro!
Kod nas na poslu - tek sam počela raditi i trac tema je bila o Robi Williamsu (valjda sam dobro napisala - pjevač no) i tako mi o njemu pričamo i ja se na časak dva izgubim u svojim mislima i idem se ja opet uključiti na temu o Robieu....... kad ono razgovor krene u smjeru da je Robi tu radio kod nas prije par godina kad je bio skoro klinac, ja se zgražavam i tvrdim im pa nije moguće, nije on nikako tu mogao raditi, one tvrde da je,
- pa kak je on tu radio što je vama?
- a Bože pa je, kratko vrijeme
- cure pa kaj mi pričamo o istom Robieu???
- da Robie je tu radio
Ja sam tek počela raditi i s obzirom da radim na mjestu gdje se stvarno i mogu sresti slavni (al ne baš tolko), mislim si pa dobro pa gdje ja to radim? to je ipak previše! I opet ja:
- pa dobro jel hrvatski govorio?
- a ne nego kaj bi govorio???
- a tu je radio prije pjevačke karijere?
- kakve karijere?
- PA JEL TO ROBBIE WILLIAMS IL KOJI VRAG????
- one su se potrgale, govorile su naravno o nekom svom kolegi običnom Robiju.....
:oops: užasno me sram bilo
:lol: :lol: :lol: :D
he,he cure super ste!
DiLala, proplakala sam. :lol:
andrea , legendo :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Ninči prvotno napisa
i ja sa tobom :lol: :lol: :lol:Citiraj:
camel prvotno napisa
moja laruska bolesna doma s tatom. ja se vratila s posla mrtva umorna i ustanovim da gotovo nista nije jela. jako se nasekiram i onako umorna da jedva govorim krenem popovati mrtva ozbiljna: "lara slabo jebes, moras bolje jesti!" pogledam u muza koji sjedi za kompjuterom i trudi se da ne prasne u smijeh. laruska me gleda zbunjena, sirom otvorenih okica i usta i ja prasnem u smijeh prva, a oni za mnom. nato jos muz isprica kako je u prvom - drugom razredu osnovnjaka napisao u biljeznicu: "mi *****o u kuhinji." smijala sam se iduca tri dana kad god bih se sjetila scene.
Čitavm od početka do kraja i ne mogu sebi doći od smijeha, krepat ću. :lol: :lol:
Predobar topic!!
DiLala, sjetila si me mog bisera iz Španjolske: izlazimo iz hotela i šećemo niz ulicu kad oko moje sokolovo spazi ogromnu hrpu dreka. Ko da se konj istovario, majke mi. Uglavnom, upozorim ja ekipu na nagaznu minu pred nama, ali u međuvremenu smo nešto zastali i zapričali se.
I pogodite ko je na kraju stao u nju :mrgreen:
Morala sam kupit nove tenisice jer su mi stare ostale u hrpi :lol:
eh jesam se nasmijala do suza.... :lol: :lol: :lol: ...