evo uzet ću si malo ~~~~~~~~~~~~, a onda šaljem vama malo ~~~~~~~~~~~, a najviše ~~~~~~~~~ strategiji da brzo dođe doma
Printable View
evo uzet ću si malo ~~~~~~~~~~~~, a onda šaljem vama malo ~~~~~~~~~~~, a najviše ~~~~~~~~~ strategiji da brzo dođe doma
Big Blue pa ti si prava vrijednica :klap: mene već kod iduće možeš prebaciti za 10/2012
žužy ne znam što bih ti rekla, osim se osvrnula na tvoju zadnju rečenicu :alexis:
~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba!
Big Blue hvala za listu:-*
Još malo i 10mj je tu i opet se javlja nova nada:iskušenje:
Cure ja ću vam skuhati popodnevni čajek za žene.
Za sve fine, friške, pozitivne i čudonosne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joj marlen,daj nam bože svima takve avatare u stvarnosti kakav imaš ti :heart:
moze! cajek bi pasao na ovaj sugavi bronhitis koji sam si uspjela priskrbiti :/ rakiju ionako ne mogu ni prismrdit, odmah smo si skoljka i ja BFF a kavu nekak ne preferiram jos od prve stimulacije, rijetko kad mi pase. Inace okorjeli kavopija. ah...
al da malo zavibram za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
Ja sam u siječnju na IVF...jedva čekam....drugi pokušaj....nadam se uspjehu...neznam koja sam "mary" na listi??
Ja te uopce ne vidim no kasno je i s mobitela sam al na listi ces bit Mary123,ne nek druga:)
jutro evo:coffee: za sve i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala na kavici laky :alexis:
jel te posjetila prijateljica? mene još ne, jučer nisam uspjela dobiti svoju gin, danas ću probati opet pa da odem na uzv...
hvala laky :-D
evo da se i ja sluzbeno prijavim
moj aih ce biti ivf ipak
klomifeni su dobru reakciju izazvali i dobila jucer gonal danas gonal i cetrotide i sutra isto u ned u 10 ujutro fm i stoperica
nana0501 želim ti da ovaj iznenadni ivf rezultira veeeeeelikom betom!
nana,super za ivf,nek bude dobitni
taj cetrotide je i meni sad dr zapisala,uz menopure...joj kad će to:cekam:
Pardon,2013!
Dobro subotnje jutro!
Ja pijem svoju drugu kavu, pa da treću (koju ne smijem) podijelim s vama!
Vidim da ima svakakvih novosti...
Strategija - nadam se da je to bio "samo" hematom koji je odlučio otići i da će sve biti u redu i s tobom i s malim mrvicama
nana - da prirodnjak bude dobitan!
Mary123 - još popunjavam listu s postupcima, pa mi je drago da si se javila. Izgleda da te nigdje nije bilo :(
Ako sam koga zaboravila, pripišite to trudničkoj sklerozi :roll:
Svim curkama u postupku, čekalicama koječega, a pogotovo mojim inkognitušama ~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da sve prođe točno onako kako želite!
I želim vam prekrasan, topli vikend :*
Hvala na kavici! Ja se ipak odlučujem na jedan mirišljavi čaj pa dijelim vama :)
Od jutros sam šmrkalica, jeeeee! (joj kak to grozno zvuči :lol: )
Cure, vidim da se zahuktava, pa vam svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~za što god vam treba!!
Možda i ja ove jeseni ipak skupim snage za pokušaj br.10 (valjda, ako sam dobro izbrojala) :mrgreen:
Drage moje evo nova sam na ovom predivnom forumu. Ne snalazim se baš najbolje,pa imajte malkice razumijevanja please ako sam se sad uključila u krivu temu ili bilo šta drugo :oops:
Ako ništa preusmjerite me gdje treba ;-)
Moj muž i ja već tri i pol godine pokušavamo dobit bebu,ali negdje nešto očito zapinje,a šta je to ne znamo..jer su svi nalazi koje smo radili u redu,uključujući i HSG. Bili smo kod privatnika,ali sad smo se nakon razočaranja i gubitka povjerenja u dosadašnje privatne doktore i pauze od 5.mj odlučili ići na KBC Split pa me zanima ima li netko tko je bio na KBC Split zbog steriliteta..da dobijem bar neke informacije prije nego odem dole :coffee:
Sorry na dugom postu..nadam se ugodnom druženju s vama i svakoj od vas želim od srca što prije da postanete trudnice :heart::heart::
A onda neka mene stavi u trudnice za sljedeću godinu ak je to tako...hehehe...neznam kako me nigdje nema...ali nema veze...vjerujem da sam na sljedećoj listi....:-)
prebacit ću ti pitanje i predstavljanje na temu Potpomognuta u Splitu, vidi ovdje:
http://forum.roda.hr/threads/65072-P...=1#post2228720
vjerujem da će ti se cure uskoro javiti.
SRETNO!
Amyx :lol: :lol: :lol:
Mury bas lijepo, drago mi je da ipak ne odustajes :-)
BB mene isto prebaci u 10. Mjesec, necemo sad stici, a mozes me pisati i u trudnice za sljedece ljeto :-D
Amyx, ja nisam trudna, ali sam svejedno smotana i zaboravna, osobit lately. :-P
Jel to znači da se pripremam za trudnoću? :lol:
bravo mury hrabrice nasa, ne odustaj !!!
Hvala svima na podršci, zlatne ste!!! Ma najrađe bih odustala, to bi, čini mi se bilo najlakše,ali teško je odustati dok postoji i najmanja nada (i dok imam još postupaka preko HZZO)....mada ponekad mrzim tu svoju nadu koja je prije lažna, nego realna...i čini mi se samo me sve dublje zavlači!!!
Mury, nekako ipak osjetim pozitivu, i to me veseli!
Draga Mury, stara poslovica kaže "Kad čovjek očajava, uvijek treba da se nada, a kad se nada, treba da sumnja." Samo nemoj gubiti nadu... :)
A po novom dobrom običaju večeras služimo rakijicu :alexis: pa se poslužite.
Tnx Brunaa, cure živjele! :pivo:za buduće potomstvo
Ja samo da vas sve pozdravim...iscitah vas ovde...nisam ni znala da postoji ova lista...autorki sve pohvale...
Inace ja sam u oktobru u Pronatalu...Po svoje smrzlice..(FET)
Gledah malo listu...izgleda da sam samo ja u otobru u Pronatalu od prijavljenih....
Veliki poljubac svima...
BB ja ću betu vadit u srijedu 26.9. to mi je 12 dnt. plan je bio 25. zbog toga da se mogu vratit radit ali sam nešto skemijala pa ću je vadit u srijedu. eto da znaš zbog liste.
uz to nisam mogla izdržat pa sam vadila privat u petak i bila je 17.13 7dnt. molim se i nadam da se lijepo podupla do srijede.
Hvala na listi!!!!!!
evo mene na vecernji zivjeli!
mala ma, pozitivna beta! cekamo dalje s tobom!
pipi i miny, prazanke sretno!
evo novosti od mene
u 22h veceras bila stoperica i u utorak ujutro je punkcija