Milis prvotno napisa
Ma tu sam ja, ali nekako u ulozi promatrača... Tu i tamo pročitam ovaj topic ali samu sebe tjeram da što manje uopće razmišljam o ovoj temi, zato što me baca tamo natrag gdje sam bila kad sam započela ovu temu, u najveći psihički očaj ikad kojeg se sjećam u svom životu...
Ne znam jesmo li riješili problem, ali situacija je svakako bolja. Jede onoliko koliko sam napisala prije (650- 700 ml mlijeka, 1 velika voćna kašica od 190 g, 6- 7 velikih žlica nekih žitnih pahuljica ubačenih u nešto, ručak- tu mislim na meso, žitarice i povrće, i popije nešto čaja), to je ukupno dnevno, raspoređeno u 4 obroka.
Već ste mi napisale da vam se čini da je to količinski dosta za dijete od skoro 6 mj i 7,6 kg? Sad kad pričam sa sestrom, i njena mala je u to doba jela otprilike iste količine, ali raspoređeno u 5 obroka.
Ono što me muči je to što od 7 navečer pa do 7 ujutro NEMA ŠANSE da mu ubacim obrok, popije malo čaja preko noći ali mlijeko NIKAKO (to je unatrag 2 tjedna, prije bi u snu popio oko 100- 130 ml). Valjda mu je to dosta, šta ja znam... Kaj vi mislite o tome? (evo viče mi sestra da je i nećakinja jela zadnji puta oko 7 navečer i onda do jutra nije ništa)
Inače jede sve na žlicu (čaj popije iz bočice), nekad obrok pojede u 5 minuta, nekad s pauzama i zabavljanjem traje i do pola sata. Ali sve u svemu, ipak nam je nekako krenulo. Ja se još uvijek, zbog straha od prije, ne usuđujem ni opustiti, ni proglasiti da jede dobro, još uvijek mi je svaki obrok stres i strah...