Djevojčicama zelim toplu dobrodoslicu a ponosnim roditeljima iskrene cestitke!!!
Printable View
Djevojčicama zelim toplu dobrodoslicu a ponosnim roditeljima iskrene cestitke!!!
cestitam mareeeee pusaaaaa!!!!!
e da , lijepa imena :)
Draga mare41, čestitam i želim pune sreće!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
Bravo cure! A sad što prije kući.
:-)
:heart:
Mare čestitke tebi i tvom mužu! Ljubite svoje curice!
Mare čestitam od srca na predivnim curicama !!! :-D
Mare čestitam od srca tebi i tvom mužu. Curkama puseeeeee :zaljubljen: :zaljubljen:
Mare cestitam veliki poljubac tebi i curama. Prekrasna vijest tako dugo ocekivana. Bravo mama ! Cmok
Prelijepe su draga, cestitam jos jednom
mare :zaljubljen:
hura za mamu i tri puta hura cure
brz oporavak!!!!!!!!
Draga mare,
od srca ti čestitam na curicama! Da su vam žive i zdrave, uživajte!
Nazdravljam za vas:pivo:
Mare kako su cure slatke, prekrasno. Tako ih je lijepo vidjeti.
Djevojčice će vam učiniti ljubav jačom, dane kraćim, noći dužima, a dom sretnijim. Pokazat će vam da brige ostaju u prošlosti, a da je budućnost vrijedna truda i ljubavi.
Dobrodošla mare u klub sretnih mama duplića!
Puno čestitki i velika pusa od našeg čopora!
Cestitam od srca! :heart: :heart:
čestitke od srca a curama dobrodošlica
Mare, čestitam na ovoj velikoj sreći!
:heart:
Djevojčice, budite zdrave, lijepe, pametne, dobre i vedre kao vaša majčica.
Majčice od srca čestitam tebi i tati i svu snagu i strpljenje ovog svijeta želim.:heart::zaljubljen:
Mare41, čestitam od :heart:!
Mare čestitam ti na kćerima, a tvojim kćerima čestitke na divnoj i hrabroj mami:-)
mare draga,a što reći...čestitam tebi i mužiću na ljepoticama..:zaljubljen:
Ajme tek sad vidim divnu vijest!
Mare41 čestitam tebi i tm na divnim curama! Sretne, zdrave i vesele bile!! :-D
Tek sad sam vidila ;)
Mare, ma cestitke od srca!!!!! I tati isto!!!!
Djevojcice, dobro nam dosle i neka vas sreca prati!!!!
uzivajtee!!!!!!
mare čestitam od srca,puno sreće cijeloj obitelji...
Bravo mama, bravo curke! Čestitam!!!
Mare avatar ti je prekasan:-)
Super za curke :). Vidiš.... iako ja u to ne vjerujem, i nemam pojma niti nikakav osjećaj ko će u IVF ruletu uspjet, a ko ne, tebi sam rekla da ću ziher toliko forumirat dok tebe ne ispratim pa mi sad to simpa i jako mi je drago da je za vas taj relativno nedokučivi rulet dobro ispao :).
Čestitke i od iva_luce prenosim :).
Ajme Mare čestitam od srca, neka je samo sve dobro prošlo! Neka vam i dalje vaše djevojčice nastave uljepšavati život i donositi sreću i veselje. Želim im zdravlja i sreće, a sve ostalo dobro će nasljediti od svojih plemenitih roditelja! Ajme ovo je tako lijepa vijest, veselim se s vama!:sing::zaljubljen::pivo:
Evo i mene kasnopaleće :oops:
MAAAAREEEE :love2: ČEEESTIIIITAM tebi i tm i dobro nam došle male slatkice :-D:klap::-D
Draga Mare tebi i tm čestitam i želim svu sreću ovog svijeta a curicama šaljem velike pusice!!!!!!!!
Znala sam da će to biti kobasica od čestitarskog topica kad naša Mare rodi, pratila sam tjedne kako napreduju (bolje nego nekad svoje) , sad me nije bilo malo na webu i vidi koje iznenađenje...
čestitam Mare draga, na duplanju vaše obitelji, dugo se čekalo, sve se isplatilo:-D:-D, uživajte, puse malim curkama:heart::heart:
Ja sam sva naježena od dragosti :-)
Draga moja Mare, čestitam ti iz dubine srca a tvojim ljepoticama želim najljepši životni put :zaljubljen:
Grlim te do neba mama Mare :love2:
Čestitke :-D
Sretno!
Draga moja hrabra majko ... :heart:...koliko veselja...ostvarenih snova!!!
Dobro došle lijepe moje djevojčice... :heart::heart: ...ne dajte mami i tati spavati, a zauzvrat ćete im život ukrasiti smijehom, veseljem, igrom i beskrajnom toplinom, ispunjenjem i ljubavlju!
cestitam vam od srca :-D:-D :zaljubljen::zaljubljen:
Dvostruke čestitke za dvostruku sreću :joggler:
OOOOOO koje prekrasne vijesti!
Čestitam draga mare! Veselim se s tobom i tvojom obitelji! :heart: