mostarko u kojoj si ti sada fazi? nisam dugo primjetila tvoje postove:love2:
Printable View
mostarko u kojoj si ti sada fazi? nisam dugo primjetila tvoje postove:love2:
a draga moja, ne znam ti ni sama. u nekakvom sam čekanju, rado bi u novi postupak, ali me džep žulja :lol: postala sam ovisna od ovih postupaka, nisam se bockala već 5 mjeseci i polako me kriza hvata 8-)
šalu na stranu, nadam se da ću do kraja godine ipak spičiti u cito. spominje se kod nas i taj novi zakon gdje bi dobili dva besplatna postupka, pa ćemo vidjeti.
koliko sam vidjela na pot.u splitu, ti si u postupku, jel tako? sretnooooooo...
Tikki žao mi je mila, uh bit će opet nekako prazna lista :-(
Tina, Loly, Tikki:love2:
tikki:cry:
Tikki draga nemam rijeci :love2:
Joj cure moje, dosta mi je svega trenutno. Jučer sam rekla MM da ako sad opet nismo uspjeli da ne želim do siječnja razmišljat ni o čemu. Da se želim opustit i uživat u vježbanju i posvetit se sebi i njemu. A već sad razmišljam... tko će dočekati siječanj? Baš sam tužna... a ne mogu ni plakat na poslu :(
tikki, daj si vremena, tesko je donijeti takvu odluku, ali kad krenes voditi zivott mimo postupka, godit ce ti... ja sam se preporodila ovo ljeto.
tikki :love2: pusa draga... ti si hrabra, siječanj će brzo, ali kako kažeš, možda malo opuštanja (koliko je i ako je moguće), malo vježbanja... ne mogu ni zamisliti kako ti je :-(
tikki :love2::no: ...
Tikki, zao mi je! :love2:
tikki draga....grlim.... :love2:
tikki draga... jako mi je žao :-(
Tikki draga jako jako mi je žao.
tikki :love2:
Tikki - draga - jako mi je žao...
Tikki neizmjerno mi je žao,grlim:love2:
tikki saljem jedn veliki zagrljaj, drži se!
Uf cure uf pa kaj je ovo?Tako mi je žao...držite se hrabrice!E sad i mene lovi panika i moja beta se bliži a koliko vidim nekako ovaj mjesec je sve tužno...A kaj reć držite se cure i sretno nama još čekalicama možda vas razveselimo ipak malo lijepšim vjestima.
Tikki,Loly, tina_julija cure jako mi je žao, drži te se:love2:
cure grlim vas!
tikki, nemam riječi, žao mi je draga! :-( Ja sam se sad malo ulijenila pa mi se ne rade ni novi nalazi za postupak, i mogu ti reći da mi ovako odgovara - za sad... vjerojatno ću odjednom puknuti i uletiti nekako u postupak. Ne mogu više ni plakati, ni ljutiti se, jednostavno postala sam skoro pa ravnodušna - a to nije dobro!
Konfuzija velike čestitke:-D:-D
Valiana, Žužy samo hrabro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu
Hm više niš ne pričam kaj bu bu ,za sad još glumim trudnicu i uživam :-D
Valiana, sretno!!!
Tiki i ostale tužnice, :love2:, i vaša beta će jednog dana porasti :yes:
tikki :-( jako mi je zao draga :-(
Tiki :love2:....
kaj kaže doktorica?
Siječanj će brzo,nećeš niti skužit...
tikki, tina_julija, loly :love2:
lara, žužy, valiana i ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturine!!!!!
frćka, super za nalaze, nek bude sve 5 pa ćeš zvati ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak!!
jejja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bravo za O, a neka bude T pa da skačemo do neba!!!!!!!! :-*
ja se pripremam za vađenje briseva,sutra zovem soc.dr. da se naručim na pregled,valjda sestra ne štrajka ;-)
konfuzija:-D divne vijesti!!!!!!!!!!!
kameleon strajkaju samo bolnice, ja danas bila po uputnicu kod socijalca, sve proslo ok ;-)
evo jedne zanimljivosti...
http://www.poliklinika-harni.hr/Defa...aStranica=1707
Draga Tikki jako, jako mi je žao, uh preteško je to sve.... :cry:
Snekica i ja se upravo tako osjećam kao i ti, baš kako je napisala Tigrical....
Ali pokrenula sam se s mrtve točke i u petak sam na brdu s friškim nalazima za dogovor i vađenje hormona (kažu da rade normalno s obzirom na štrajk- ja zvala danas). Pa ako koja ide u petak gore nek se javi.
Puno pozdrava svima- tu sam cijelo vrijeme s vama samo se baš ne javljam puno
Bubekica jako zanimljiv link. Mogla bi isprobati promjenu prehrane, možda upadnem u statistićki značajan podatak!
...sviđa mi se djetelina u tvom potpisu.... :yes:
marlen znaci na VV sve normalno mimo strajka? hehe, skuzila si djetelinu, malo praznovjerja nikome ne skodi :-)
ja od sutra prelazim opet na lchf prehranu, vidjet cemo dal ce to pomoci.
sretno u petak!
Bubek kakva je to Ichf prehrana? I ja sam za praznovjerje kad mi paše 8-)
Hvala za petak (rekla sestra na telefon da se normalno radi, samo nema dr.A, ali je doktorica tu)
Bubekice - ovo je uistinu jako zanimljiv članak!!!! A pošto sam na Dukan-dijeti koja je proteinska dijeta - ovo mi daje još veću motivaciju za nastavak!!!!