Imas tu razne. Ne znam koja je razlika. Ja sam isla u Kovacicevu u centru.
http://www.hrvatski-streljacki.hr/cl...php?zupanija=1
Printable View
Imas tu razne. Ne znam koja je razlika. Ja sam isla u Kovacicevu u centru.
http://www.hrvatski-streljacki.hr/cl...php?zupanija=1
Eto ga. Sad neki pavijani dole tule. :) A Hrvatska tek sutra.
A što. Psovat im sve po spisku.
Ma krkani. Gade mi se svaki put.Svako malo se okupe na igralistu, drmaju cugu i zavijaju do u noc. Gadost ovog kvarta. Deru se dinamo, boysi i pjevaju lako vole Hrvatsku.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kaj misliš da je to samo na istoku, i na zapadu ista priča
Ne mislim. Svugdje ih ima. Sljam su svakoga kvarta. Da kojim slucajem toliko gadno zahebem u odgoju i jednog dana sina vidim u takvoj skupini, prebila bih ga ko macku.
Nego Kris, želim ti večeras barem nekoliko (pozitivnih) razloga za uzvikivanje:-):-)
Neće se žuta ljutiti:-)
Neću se ljutiti, ali teško da će biti razloga za vrisku. Portugal je, realno, prejak. To su te zemljice kojima je nogomet zaštitni simbol.
I Španjolska je bila "realno" prejaka, sa najboljom prvom postavom koju su mogli složiti, ako se ne varam. Mi bez ključnoga igrača, ili dva?
Na kraju smo slavili.
Večeras se nadam istom scenariju, može i bolje:-)
No, kako god bude i kako god se završi, sigurna sam da će Kris naći barem jedan razlog za urlik tokom 90min..ne mora to isključivo biti gol:-)
Vidjet ćete.
Aha, nisam skužila da ti ustvari pratiš nogomet.
Možda ne baš koncentrirano, jer Portugal ni realno ni nerealno nije prejak.
Mi jedino možemo sami sebe pobijediti, ako se mentalno vratimo unatrag. Zasad se pokazalo da smo dosta jaki u glavi, što je svim generacijama prije ove falilo.
A, u konačnici, i mi smo jedna od tih "zemljica kojima je nogomet zaštitni znak"
Ne pratim, ali neke stvari ne možeš izbjeći, osim ako nisi u vakuumu.
Mi smo od portugala realno jaci. Ali zuta to zna. Ona se samo joj nije uotala ko krkanica.
:mrgreen:
Onda nam je samo nebo granica. :coffee:
Vidjet cemo. Portugal je ni sim ni tam.Da nema Ronalda ne bi bili nista specijalno. Mogla bi biti dobra tekma:) Ja se samo bojim onog naseg klasicnog pada nakon uzleta. Nadam se barem kojem uzviku :mrgreen: iako tesko da ce nas se cuti jer sada je ipak klima u igri
I mene je strah da ce nasi bit presigurni u sebe i podcjeniti protivnika.
Ako izgube, bit ce to izdaja domovine! :roll:
A ukoliko pobijede - imamo na cemu zivjet do 2017., ma ni Vlada nam ne treba!
Ne treba nam Vlada. Dovoljna je ljubav. Ljubav prema domovini.
Gospi neće biti lako odlučiti za koga će navijati jer su i jedni i drugi veliki vjernici. Morat će ići na lijepe oči.
Ja imam pitanje. Kako biste reagirale da vase dijete pozeli biti i ima sve predispozicije da postane jedan/jedna od tih preplacenih? Koliko ste spremne hraniti takvu ambiciju, poticati i bodriti i odricati se mnogo toga skupa s djetetom koje silno zeli izazvati urlik i suzu u oku svih navijackih krkana u lijepoj nasoj i sire, a za to ima potencijala? U bilo kojem sportu.
Uz ta dva početna uvjeta imalo bi svu moju podršku.
Što ne znači da nužno moram zavoljeti navijanje. Zadržavam pravo njurganja.
Muha se ne cuje na kvartu. Sa razlogom nazalost :\ mandzukic me nervira.
I tebe? Moj stari ce uci u tv i izvuci ga iz igre :mrgreen:
Zasad zakoceno, bezidejno, s previse respekta.
Jedino sto su uspjesno neutralizirali Ronalda. Ali...vec sam se odvikla od Hrvatske koja se samo brani i tu i tamo hvata priliku iz kontre ili prekida.
A i sudac mrzi sve Hrvate :mrgreen:
kod nas ose i pčele se čuju
Ma stoka, Rakitica su 4x rusili. Spanjolac im je sklon samo tako.
Svaki put kada mandzukic pogleda loptu jedno dijete izgubi volju za nogometom. Lik nije za ovu vrstu igre. Nadam se suprajsu u drugom
Taj Ronaldo izgleda ko plastični Ken.
Kris lijeci frustracije na forumu, da ne smeta zutoj u zivo :mrgreen:
Trebas mu vidjeti selfije na instagramu. Presmjesan je.
Nisam ocekivala ovakve bunkere od portugala.Frka ih je.
A mora se priznati da mu je i frizura postojana.
O bogati, ja kao da sam na nekom ženskom forumu :mrgreen: kad se kao najbitnije izdvaja kako Ronaldo izgleda. Kako ste ga uopće uspjele vidjeti, nije niti jedan udarac uputio