I mene to zanima.
A zanima me jos nesto, vidim uglavnom pohvale na racun dr i babica, al ne vidim bas zbog kojeg konkretnog razloga su oni vama "super". Bila sam tamo rodila jednom i spremam se i drugi put, a dojam koji su na mene ostavli je takodjer pozitivan. Ali... je li dovoljno da su prema nama nasmjeseni i ljubazni?
Cini mi se da te tako navedu da im vjerujes i tad ti mogu radit kaj zele (molim ispravite me ako nije tako u vasem slucaju). Ja sam prvi put bila jako protiv dripa, ali protest mi nije pomogao. Ne samo da sam ga dobila nego je tome predhodio hvalospjev na njegov racun. Uz osmjeh i malo humora. Tak da se poslije nisam lose osjecala. O dolantinu da i ne pricam. Fuj! Sad kad hodam gore na zadnje kontrole pred drugi porod, opet slusam kako je drip super, i sva sreca da smo ga izmislili!!!???? A sad je tu i epiduralna! Sve jasno uz osmjeh i simpaticnost.
Jedino kaj sam uspjela izbjec na prvom porodu je rezanje zahvaljujuci predivnoj babici koja se oko toga jako potrudila (al nije bila raspolozena za neku komunikaciju). Od cura koje su rezane (nije vezano nuzno uz vinogradsku) slusam kak je ekipa bila stvarno super, al da su je morali rezat iz tih i tih razloga. Meni ti razlozi nisu opravdani, njima jesu.
Ima li to smisla kaj sam sve nadrobila?