u cetvrtak
Printable View
u cetvrtak
ja ne vjerujem da ce biti takve guzve
Mercatone je ipak bio prvi shopping centar kod nas, pa time i senzacija
Ikei ce vjerojatno biti udarni ovaj vikend
Bas sam citala da ce prvi san pustiti 5000 ljudi i zatvoriti, te pustati kako ovi izlaze...
Hoce li biti onih koji ce se pojaviti u 6 ujutro da stanu u red? :-D
Ja mislim otici u rujnu jedan radni dan ujutro u 10 tada bi trebala ipak biti manja guzva... ne treba mi nista, nikad bila u ikei u zivotu... idem se prosetati.
san = dan
Ja isto mislim da bu gužva prvi vikend.
Drugo je bio Merkatone i druga su to bila vremena.
Sad ima centara na svakom uglu, a love ni za lijek pa ljudi nemaju volje ići
Pogledajte West gate. Zjapi prazan. Bio je donekle posjećen prvih par dana nakon otvorenja i odonda pustoš.
ih, a ja se naručila kod frizera u četvrtak 8-) A taman sam četvrtak popodne mogla provesti u Ikei i iskoristi zadnje dane bez djeteta doma.
Ma naravno, druga vremena i šira cesta. :-)
5000 ljudi nije malo..
Zar djeca mogu ostati u ikeinoj igraonici samo 1 sat? Premalo je to za optrčati ikeu, a kamoli obaviti suvislu kupovinu :-/
ako imaš ikea family karticu mogu i dulje....
Ali čini mi se da samo pola sata dulje... Nismo nikad koristili pa neznam točno, alil piše sigurno na netu..
Imam karticu, ali neš' ti... Svi će je imati od četvrtka :-/
Jel će ova kartica napavljena u austriji npr, vrijediti i kod nas?
stvarno? moja je iz Italije i nikakve nove upute nisam dobila...
Tako mi je MD rekao, kartica je na njega.
West Gate nije uopće prazan, prepun je ljudi. Istina je da su na početku bili prazni, ali su uveli besplatni autobus, stalno imaju neka događanja i akcije sa popustima, imaju pristojan i vrlo jeftin restoran - i prepuni su. Ja sam na zapadnom dijelu grada i često idem besplatnim autobusom, i dogodi se da nema uopće mjesta za sjesti.
Mislim da će u Ikei dugo biti velika gužva, meni bi jako odgovaralo sada otići da kupim neke stvarčice koje planiram za vikendicu, ali bojim se gužve pa mislim da neću.
Dakle sutra put Graza treba, tamo ce biti mir boziji :D
Mima, ja zaista ne znam kada si bila u West gateu da je bio prepun?!?
U subotu navečer kad je LNS?
Tada još i ima nešto ljudi.
Stanujem preko puta i nažalost; prazan je.
Prepun nije nikada bio.
To je problem s tim ducanima na kraju svemira. Ja sam u wg bila jedanput to jer sam vodila tetu. Ne isplati mi se za dvije majice voziti skroz do tamo.
I u Ikeu ne bih isla samo po tacnu da mi nije 5 minuta od kuce.
Mi smo poštom dobili IKEA katalog - neugodno sam razočarana; izbor nikakav, a cijene prilično visoke za ono što se nudi.
Bit će da sam ostarila.
I potpis na ono što kaže Tanči - ljudi nemaju love, a trgovački centri zjape prazni.
Puno puta, uvijek ima ljudi, red je u pekari Dubravica, restoran pun, a u autobusu sve puno, red na blagajni u Mulleru dakle nikako ne bih rekla da zjapi prazno. WG je meni baš dobar primjer kako se može privući kupce.
Ha ha da baš zjape prazni - u CC1 se teško uopće parkirati, Arena je prepuna
ja sam samo zabrinuta da neće biti dovoljno gnječilica za češnjak dok se mi odlučimo doći, po ovoj temi to im je top proizvod:lol:. baš me veseli, pratit ću ovdje, nadam se da ćete javljati kakvo je stanje po pitanju gužve, tj. kad je vrijeme da uletim na miru.
Muller i Dubravica jedini nešto i rade u WG.
Ostali dućani umiru ili su odavno zatvoreni.
West gate nikad nije bio pun, a kamoli prepun.
Istina je da imaju dobre ponude i to mislim da je zato jer ih svi dućani doživljavaju kao outlet.
Nikad u gradu nisam u H&M- u našla npr. Majice snižene s 69,00 na 20,00 kn, a ovdje jesam.
Ja nisam dobila Ikein katalog.
Samo neko pismo sa srčekom za Ikea family club i to valjda zato jer imam austrijsku karticu, ali kataloga nema.
Po onom što vidim na netu posteljina, koja je meni savršena je poprilično pristupačnih cijena
Kako zatvoreni kad su svi otvoreni, i H&M i Peek&Cloppenburg, i Benetton, i Je*s, i Zara, i C&A, i M&S i još gomila dućana; ja ne znam ima li tamo praznih poslovnih prostora, moguće da ima koji ali to nije masovno niti primjetno. WG ne djeluje prepuno tj. nema one gužve kao po Areni npr. jer je stvarno ogroman, pa je velika gužva samo kad imaju neke sajmove pa postave štandove, ali ljudi definitivno ima puno - u svakom slučaju iz smjera Črnomerca stalno stižu puni autobusi, ja u koje god vrijeme idem bus je uvijek pun do zadnjeg mjesta.
A što se tiče Ikee, tu stvarno ne treba trošiti puno riječi, ne mora se Ikea svakome sviđati ali cjenovno je definitivno povoljna i ima odličan odnos cijene i kvalitete i ogromni raspon cijena. Meni je uvijek bilo fora kako se praktično od svake vrste namještaja može naći neka nenormalno jeftina opcija, pa bi čovjek mogao namjestiti stan za zaista sitne novce.
I sve te stvari su - po mom ukusu - krasnog modernog dizajna, a ne izgledaju kao namještaj iz sedamdesetih.
Ikea ima ogromnu bazu obožavatelja i dugogodišnjih kupaca u Zagrebu i Hrvatskoj, pa uopće ne sumnjam da će mnogi pohrliti u kupovinu.
Hoće li bit i busevi za ikeu?
Da, ali nije besplatan -10 kuna povratna karta. Sa Savskog mosta.
Neznam zašto se svi uvijek groze tih gužvi kod otvaranja nakog dućana ili centra?
Bilo bi čudno da se otvara neš a dođe pedesetak ljudi?
U grazu u ikei je većinom gužva, meni to nimalo ne smeta, uvijek znam po što idem, to i kupim, naravno kupimo često i stvari koje nisu na popisu....
A cijene? koja kuna gore dolje kao u grazu.... I još uvijek jeftinije nego u Kiki npr, i što je meni najvažnije sve je odmah dostupno, svidi ti se kupiš voziš doma i mntiraš, netreba čekati po mjesec dva za komad namještjaa....
Ja u Graz idem u tjednu, vikendom je nepodnošljivo.
Bar meni.
evo, svi mi koji trebamo nešto iz Ikee, komotno smo mogli danas otići
http://www.jutarnji.hr/otvorena-prva...vic--/1214533/
nema gužve - samo 200 ljudi
:)
Baš i ja to sad čitam i smijem se sama sebi.
Nego, otkad predsjednik države otvara dućan?!?
Gnječilica za češnjak? :-)