Čestitam!!!!
Printable View
Čestitam!!!!
A sad sretno! Dosadno i skolski do kraja!!!
Tooo Srećo! :dancingfever::-D Čestitam!
Srećo draga, čestitam od <3 :)
Sreća baš mi je drago :-D mene cice ni danas ne bole, u i tam su pikale i boluckale povremeno sa strane, 3 tjedna su me gnjavile sitne mučnine i to je to. BT mi se isto nije otpočetka popela iznad 36,8 i evo, HB guramo 13. tt.
Moje smeđarenje prestalo, valjda je samo malo bila iziritirana sluznica, jedino i dalje je prisutan lagani pritisak i nelagoda pa sam još 2x maznula po 1/2 normabela. Bude to ok, iako sam od jutra u pogonu, nemrem si danas priuštit ležanje.
Sreća je govorila da joj stvara određeni pritisak kad je pratila ciklus sa svima nama i maknula se. Na koncu opet ispada točna ona iritirajuća fraza "samo opušteno"! (Sad će neke :cupakosu: ) :lol:
Sreca cestitaam :)) Da vam se i ja malo javim, bila jucer kod dr. specijalista za neplodnost, sto se tice nalaza rekao mi je samo da su jajnici blago policisticni, ne potpuno. Kod njega je i MM radio sgram i super je, normo, prije je bio losiji, tako da sam bas sretna. Meni je preporucio da radim HSG, pa sam sad u dubiozama gdje sto kako i tako to. Ugl previse je to razmisljanja trenutno za mene haha
sreco :klap: :klap: :-D :-D
lista za 16.11.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutro!
Kavica i ostali napitci posluženi!
Mišice maknula sa te s liste jer je prošao 50 dc, kad dobiješ javi se.
Žuži jesi li odlučila, vraćaš li se na listu?
Kudri, mami - sretno u akciji :)
Dal postoje pamucne hulahopke?? Ako netko zna nek javi di se mogu kupit pliz trebam ih!
Uh, to nisam dugo vidjela. Možda c&a, calzedonia
Bok cure!! Sreća čestitam!!!!
Nivesa probaj u DM ja sam tamo zadnji put kupila. Imaju baš ok izbor jedino kaj je cijena znala biti malo paprena, ali su dobre.
Malo sam zapela u poslu preko vikenda al škicala sam vas redovito
Sreco tebi cestitke na plusicu :)
Nivesa,
probaj u skinyu (drze onu neku super marku) ili muelleru (imaju cijeli odjel carapa!)
Ma platit cu ih kolko god treba. Od obicnih mi izbija alergija na ledima pa se prosiri po cjelom gornjem djelu tjela. Po nogama nista. Ak pazim da mi najlonke ne taknu kozu od guze prema gore ok je al valjda sam zbrljavila ovih dana jer sam se opet osula a svrbi za poludit. Krema me kosta 150 kn losion isto tolko. Onda mi je jeftinije kupit te pamucne...jer ovak il nosim samostojece il zaguram potkusulju u gace a ne daj Boze da se sagnem pa se pptkusulja iznmakne
cure, ostajem s vama do siječnja. bila danas na dogovoru na vv i kaže doktorica da se idući mjesec ne rade postupci, a za ovaj nisam još sve nalaze pripremila, tako da, čekamo do siječnja.do tada, kućna radinost, iako s obzirom na dg (samo jedan, desni jajovod prohodan, ali "loš"; lijevi neprohodan nakon nekoliko pokušaja), nemam se čemu nadati. a i ovaj mjesec je ovulacija na lijevoj strani, tako da mi ostaje samo idući ciklus za probati još jedno doma, a ona idemo fino po tu bebicu iz epruvete :)
Cure dosla vam ja danas kod drzavne ginekologice jer ih nikako na tel dobiti.
Sestra zapisala podatke o trudnoci i papir u ladicu i rekla zvat me.ocekivala sam da ce mi dati termin da dodem na prvi pregled i otvoriti trudnicku.i cudila se sto nemam trudnicku jer mi je privatnica rekla otvoriti u 12.tt.jer se ona otvara u 8. Ili 9.tt.
U petak ce biti 10tt.
Neka ludara od sestre.svi kazu da je cudna.
Jesi znači obavila danas...ja samo polovno,dr Jukić nisam vidjela,bila je prevelika gužva i sestre me nisu pustile da čekam,makar ni za 2 min. kod nje. I bez obzira kaj sam se naručila prije tj. dana. :evil:
Lani smo i mi došli točno u ovo vrijeme na VV i zbog blagdana je ispalo da smo tek u veljači upali u postupak.
Ništa,ostaje nam kućna radinost...bez obzira na sve,bumo delale,ne. :pivo:
voljela bi se veselit kucnoj radinosti i dozvolit si nadu, al kad nemas ovulacije, nemas se cemu ni veselit. ubit cu se ak budem morala cekat do 2.mj :facepalm: svaka vam cast sto vi to "trpite" sve
lista za 18.11.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26 dc
odbrojavalice:
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18 dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Jutro komadi!
Kavica je kuhana!
Žuži dobro došla nazad na listu!
Iako bi mi bilo draže da se nisi vratila.
Dobro jutro drage moje, evo i moja vjestica dosla... more luck next time, nema veze kad prodje opet akcija!!!
Bok komadi...
Mami stigla je vještica 5 dana ranije, tako da me vrati na početak :-(
idem sljedeći tjedan na bris za klamidiju da provjerimo da li je riješena. a i dr je predložila da MM ide na spermiogram da vidimo da li je nešto utjecala na njega. pa ćemo ona i mene morati. rekla je da bi možda na laparoskopiju. Ima li tko kakvih iskustva? Malo me strah :unsure:
MAMI,i ja bi rado da se nisam vratila..a kaj ćeš.
ivchica30,ludnica, :ghug:
Ima tu na rodi tema o laparoskopiji,pročitaj malo kaj vele cure koje su bile...ja bi eto vrlo rado i na histeroskopiju i na laparo.
Di nam je lady.x?
Pozdrav!
MAMI2, imam pitanje. Primjetila sam da sam jucer bila 22ds, a danas 24, pa ne znam koji sam tocno dan. Da li je ovo jucer bilo pogresno napisano ili danas? xx
Pozdrav svima..curekako ste se vi osjecale kad ste koristile crinone gel ?
Ok, thanx! Ne pratim vise svoj ciklus, mislim da je tako najbolje. Onda kad zelim provjeriti dojdem ovdje. Nisam skuzila da je preskocen dan. xx
Žužy hvala, budem malo istražila.
Nivesa rekla je jajnika. ako sam ju ja dobro shvatila. da provjeri da li su začepljeni i da li je sve ok.
Evo moja menga pri kraju...posao me doslovno ubio ovih dana..mislim da cu se veceras napiti ;)
Drage moje heroine,evo da vam se i ja prikljucim,ja idem u KBC Rijeka,ali sam vidjeka na ovom forumu toliko topline i obzirnosti da sam htjela bit s vama,meni nisu uspijeli prirodni ni stimulirani,ostale mi4 inseminacije,prva bila prije 13 dana,sad u cetvrtak trebam dobit,ako ne onda slijedeci vadim betu,imam neke cudne simptome,bole me kriza cike neko cudno probadanje ispod pupka a jajnici su isto nekako cudni,simptomi kakve do sad nisam imala osim sto mi se spava imam jutarnje i vecernje lagane temperatutr 37%4,i neovjasnjivu glad navecer,saljem kisss svima
LadyB živjela :)