Cak i dr J sam vidla bila u prolazu.ja dobila bolovanje od mone gin.do06.04
Printable View
Cak i dr J sam vidla bila u prolazu.ja dobila bolovanje od mone gin.do06.04
Miuta..drago mi da si sad ok...tako i meni bilo kao i tebi ali sam sutilA da te ne uplasim...proslooooo jeeeee..
Vidimo se da...nadam se da se tulum u labu nastavlja...puse
Cure tako lijepo citati vase postovi... Jedva cekam da budem i ja do toga dosla ... Samo kaj mi toga mislim punkciji najvise strah....
Miuta i zelimo bebu, nadam se da cemo se vidjeti u srijedu! Ja cu vec rano ujutro biti na vv, tako da bi se trebale sresti, valjda cemo se prepoznati!
Bok cure! Drzim vam fige! Evo i ja se odlucila prijaviti na forum
Miuta ima ocale a ja cupavu frizuru...hhhh...prepoznat cemo se....ja sam u 8 tamo isto...sa frendicom dolazim ovaj put...muza pustila nek radi...
Zelja dobrodosla i jos brze otisla...:)
Jesi u pistupku na Vv ili tek startas?
Bila na ET u pon
A ja cu imati podocnjake :-P , idem vlakom koji krece iz vk u pola 3!!! kasno mi sa drugim u 6.. Vidimo se!!!
Smijem ja Lupocet popiti?
Jel imas temperaturu?
Inace lupocet smiju piti i trudnice a za sad neznam.
nemoj se bojati punkcije,nije tako strašno,možda se vidimo jer bi i ja krajem mjeseca trebala krenuti s novim postupkom
Ma nemam temp , ali me boli lijevi jajnik za pop.. nakon punkcije... idem se pripremiti za sutra...
Cure sretno sutra! Javite kako je proslo. Meni malo poruke kasne jer moraju biti odobrene od administratora.
Hvala ti! Bila u pon na ET, sad brojim i
Evo obavljen UZV, endometrij 8 na 10 dan ciklusa. Dr P je jako zadovoljan, kaze sluznica super izgleda. Ako je on zadovoljan ja jos zadovoljnija :) U subotu idem opet gore, pa ako sve bude ok biti ce transfer!!!
miuta to su super vijesti! drzim fige za subotu!
Hvala puno i zelimo_bebu danas je na transfer.bas sam sretna i za niju.
Nisam na kraju isla vlakom.. Dosla sam gore oko 9, vidjela zelimo_bebu i ona mi je rekla da si ti taman otisla! Super za transfer 5 dan!!
Ooo komadi....3 blastice...1 vracena, 2 smrzlica...nitko sretniji od mene...sad stigla home...pusaa svima...
Miuta...zelim ti scenarij kao moj...
Cekam cekam, do 8.4.
Cure moje transferasice...sretno sutra...
Miuta.....sutra ET? Ooooooo super! Javi nam brzo koliko mrva imaš i kako si......
Ujutro ..na dan transfera isto stavljam utrogestan??
Curke, sretno sutra!
Curke kako je prosao transfer?
Kod mene uspjesan fet, 2 mrvice vracene, beta 13.04. :))
Evo i mene ekipa od 11js 5blst.1 zametak i 4 zmarznute.