Sretno
Printable View
mona,očisti inbox:-)
Hvala ti! :)
Da, imaš pravo, zapravo sve je moguće.
Samo problem je u tome kad si na uzv da oni uopće više ni ne trebaju puno govoriti, vidimo mi i shvatimo i same razvoj situacije....nažalost...nadam se da će ipak u petak biti boljih vijesti, sad sam se već lagano i smirila i nadam se, opet, dobrom ishodu.
Hvala vam.
Mona, zuzi, ljube, hvala :-*
Dal utrogestane koristim od danas ili? Dobila sam recept, al nisam upamtila kaj je Dr. rekao???
Mona tnx na info, prvi Utrići stavljeni..
Orange, nije jako bolilo, sigurno da su inekcije malo smanjile bol... Stvarno ništa strašno i kratko traje... Više me sada bole jajnici i imam lagani spotting, valjda je to normalno?!
cure pitanje, zbog cego nekomu vrati 4 stanicni a nekome 8stanicni???? koja poanta u tome???
iva, kako osjecas se???
pet nas islo na transfer. cetiri cure isli na 4 stanicnog a petoj rekli da bude cekala par dana 8stanicnog....ako nase dijeleli se i dosli do 4stanice pa valjda bi dosli i do 8
Stvar je u tome da na VV transfer rade 2 ili 5 dno i embriji se prenose takvi kakvi jesu taj dan...kod Vas 4 vjerovatno nije bilo više od 2 embrija i onda se nema što čekati nego je et drugi dan ...a ako ih je više onda se čeka peti dan i blastocista a ne 8 stanični...bar je tako bilo do sada
I nemoj se time zamarati meni su sad vraceni cetverostanicni i uspjelo je a kad je bila blastocista beta O
Ja sam 2 dan punkcije imala dogovoreno da dodjem gore da vidimo za transfer i samo mi je rekla da dodjem u sub( to je 5 dp) na transfer.2 dp su bila 4 cetverostanicna embrija i a 5dp ostao mi samo jedan mali misic :)
Tako da vjerujem ako ima vise od 3 puste da se dijele do blastice a ako ih ima manje prije rade transfer..tako sam ja to shvatila ... ;)
Iva i napuhnuta sam ko balon.... Neka sve to izdrzi se samo da curke dodu :)
Vjerujem da je sve individualno i da ce bit sve super : D
U subotu mi je fet, jel se smijem kupat, more je bas privlačno?
hvala vam svima od srca :)
ljube555 i ja sam od samog popcetka bila toliko pozitivna i eto..samo pozitivom do kraja ;)
U postupcima treba biti pozitivan. Pozitivne misli privlace pozitivna djela.
Samo sto se onda dogodi, a meni se dogodilo, da me neuspjeh jako pogodi.
Jos nisam naucila kako izaci na kraj s njime.
Ja i dalje krvarim, mirujem, pojacana mi je doza Duphastona, a u petak vadim betu.
Gin je rekao da su dva moguca scenarija - da je to implantacija ili da je menstruacija.
Beta ce nam reci sto je.
orange80, laura33 za kvalitetne jajne stanice ~~~~~~~~~~
maris 1980 za tulum u labu~~~~~~
medeja da nas tvoja beta pozitivno iznenadi~~~~~~
Darmar, hvala na dobrim zeljama!!! :)
Madeja, nadam se da je ipak implantacija. U svakom slucaju nadamo se ipak dobrim vijestima dalje!
Mene nekako u ovom postupku pozitivna energija napusta, sinoc sam imala totalni raspad sistema, neznam sta mi je doslo, osjecam se tako bespomocno.
Na nista ne mogu utjecati...
Imam osjecaj da nista ni od ovog postupka.
Dva gonala vec 4 dan, a ja uopce ne osjecam jajnike, imam osjecaj da folikuli stoje.
Kao da uopce ne reagiram na te Gonale, opet!!
Ne svidja mi se taj osjecaj...ali ne mogu ga se rijesiti.
Trudim se preorjentirati na pozitivno razmisljanje al ovaj put mi jednostavno ne ide.
Sve me strah uzv sutra ujutro.
Neznam kako cu preboljet drugi prekinuti postupak za redom...
Sinoc primila Pregnyl, sutra punkcija
Laure, drzim fige za folikule i da fm prodje u redu!
Alma, sretno na punkciji! Koliko folikula je u pitanju?