MarinaMM prvotno napisa
Grickavjestice, nema straha :love2: Svakakva probadanja i zatezanja ces jos dugo osjecat; tijelo se "namjesta" i priprema za rast maternice. Ligamenti koji je drze na mjestu ce te isto zatezati, neki i po nekoliko dana. Zato nema straha i uzmi to sve u rok sluzbe :)
Ekipa, kakve ste s proljetnim umorom? U zadnje vrijeme mi puls poludi kod penjanja uza skale i sl. I uspusem se k'o lokomotiva... je li to sve u normali i sve ide po planu ili mi je kondicija u kupusu ili je proljece? Kako je vama bilo u 28tt?
Nervira me sto nemam snage za uradit stvari koje sam prije mogla obavit rutinski! :cupakosu: Vidim da ima stvari za sredit po kuci, ali ih ili ne mogu skinit sa to do spiska jer treba se bit oprezan ili su mi izvan dosega ili... Padne mi nesto na pod - to je za poludit.ne bi da je palo na Mjesec, isto bi mi bilo.
Ali ima i dobra strana - danas sam sjela na trosjed, jastuk iza ledja, casa svjezeg sira na stomak (i cice je pridrzavaju), a obje ruke mi slobodne. Ma milina! :lol: Eto da i necemu sluzi ovoliki stomak! ;)