Uf sok od cikle,ne hvala! Hehe ives gdje se moze nabavit to ulje?
Printable View
Uf sok od cikle,ne hvala! Hehe ives gdje se moze nabavit to ulje?
Nivesa ma nek si ti nama u ljubičicama.. pa taman i do 50dc..:ghug: sam nek urodi plodom :*
Latice, u Nedjelju idem na fm, tako da ćemo tek onda vidjeti kakvo je stanje.. :cekam:
ja sam si naručila s ove stranice, http://alternativa-webshop.com/eteri...avera-5ml.html
i stiglo mi je za dva dana doma. Prezadovoljna.
U ponedjeljak sam u Petrovoj na folikulometriji a u srijedu sam se narucila kod dr.Radoncica na konzultacije... Eto bit ce zanimljiv tjedan, ali ne zelim propustiti ni dana vise :) bas me zanima sto ce mi reci u Petrovoj na loše hormone :/
Ajde napokon se sve pokrenulo! ;)
Kad ti krećeš sa folikulometrijom?
U nedjelju .. sad me poćela trema hvatat :roll:
Ma zašto :) samo opušteno i veseli se svakom odlasku i ultrazvuku... Bit ce sve ok, navijam za ovaj ciklus :)
Hvala ti, ma budem se opustila.. to tako valjda dodje malo :lool: poćela mi je tamnit lh trakica pa se nadam da će biti lijepih folikula :)
Joj bas sam uzbudena zbog tebe :)
Kaj ti gin radi u nedjelju?
Pa hvala ti :*
da, i u nedjelju radi, idem na gin.odjel na uzv.
Danas i sutra nikako ne može jer nije u gradu, pa će me ubaciti u nedjelju na brzinu na fm. Baš se sad veselim!!!
(Do jućer sam bila flegma) danas sam se malo oraspoložila.
Eto i kod tebe se poćelo sve lagano odvijati.. baš mi je drago. Eto mic po mic.. i za čas ćeš nam bit trbušasta :*
Mona krenulo i tebe konacno!!! Bas mi je drago, koliko si samo cekala...
Ives pokusaj se opustit, meditiraj ili neznam sta vec :) nemoj se nervirat, razmisljaj pozitivno!!! Paa idete po svoju bebicu <3 jedva cekam tvoj plus.:ghug:
Jeste vi kad cule za suncani iscjedak? Ja vec danima imam svjetlozuti iscjedak na dnevnom ulosku...
Jesam, ako se ne varam naša dominikslatki je imala takav iscjedak kada je ostala trudna.
To je jedan od simptoma trudnoće. Češ piškit test ovih dana?
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 23.4.2016. :joggler:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:pivo::mama:
Narancica000~~~~~~~~~~ 40.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~37.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~31.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~27.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice: :gumi:
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~11.dc
MonaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 3.dc
1latica ~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Stvarno sam bila odustala od pomisli da se bilo sta dogodilo u ovom ciklusu... Neznam ni sama. Piskit cu, sta cu drugo sad... nema M, a cuda se dogadjaju :) samo mislim da cu pricekat jutro!
Polako.. ima vremena. Napravi testić ležerno i bez ikakvog očekivanja, možda se ugodni iznenadiš..a s tobom i mi sve :lool:
I ja cekam kao i Narancica hoce li M doci ili nece. Danas mi je 30DC. Ovulacija bila prije 15 dana (potvrđeno na folikulometriji).
Dan curke :-)
Mona super za dr. Radončića, vibram da ti odmah napiše tabletice za štitnjaču. Javi detalje nakon konzultacija.
Ives, sretno sutra na folikulometriji, nek budu 2/3 lijepa folikula.
Narancice, sačekaj još dan dva, pa nas iznenadi debelim stupićima.
Kod mene stvari idu kao lude, iako mi ciklus nikad nije isti, ovaj put je baš obilna. Možda zbog Andola 100?! Tko bi ga znao. Zove me kuhinja, vrijeme je za kuhanje ručka, MM uskoro stiže.
Eto da pozdravim!
Mona kao prvo sretna sam jer vidim da ides prema naprijed. Kao drugo moze te dole itekako peckat od apstinencije. Moze i nabubriti malo od iritacije. Nije to mali broj ulazaka i izlazaka hahaha.
Ives zelim ti da sutra od gina ides s osmijehom od uha do uha.
Narancica ne zelim te bedirati al citala sam za taj suncani da kolko je znak za T tolko i nije. U biti trudnice su ga imale i ne imale. Ali bas tako i ne trudnice.
Latice, svu srecu u ovom ciklusu.
Nives, nek sto prije ulosci pocnu sluziti svrsi, ili nek ti uopce ne trebaju narednih mjeseci.
Meni sutra 28dc. Preko toga nikad ne ide pa ak sutra ne stigne u pon piskim. Doduse ak sutra ne stigne nemam test doma pa u pon nece bit prvi urin. Ali za prvi dan potencijalnog kasnjenja i drugi ce biti sasvim dovoljan!
Zuti iscjedak sam ja imala u zadnjoj t. ;)
Nadam se da je to tvoj suncani iscjedak
Ma ne bediras, sve ok... ionak ocekujem minus :)
Ne zelim se nadat vise niti mrvicu! Kak bude trebalo biti, bit ce. Netko ipak od gore povlaci konce i igra se ;-)
Dobro je sto nemas test, neces doci u napast da piskis prije... u pon ce vec biti lijepe dvije crtice ako M ne dode do tada. Saljem ~~~~~~~~~~~~~~ da ne dode do sljedece godine!!!
Narancice bolje da se ne nadas pa da se iznenadis haha! Tak i ja misim. Prosla sam ja pored 2 ljekarne i Kozma na putu do posla ali nisam namjerno htjela kupovati test jer bi onda taj isti bio popisan sutra ujutro. A obzirom da sutra ocekujem M bzvz mi je ne strpit se par sati.
Narancice hvala ti na vibricama! Ne mogu ni zamisliti kak bi mi bilo...
Kak je kod tebe?
Eto i mene curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da vam zavibram za pluseke!!! :fige:
Jedva čekam da pišnete koji testić... sretno !!!
Bilo bi ti tako dobro da bi zaboravila kak je to imat M. Haha ja sam bila tuzna kad sam prvi put nakon poroda dobila... uzas osjecaj!
I neka nisi kupila, to je karakter :D
Mi smo cijelo popodne vani na svjezem zraku pa ja sad imam osjecaj kao da imam laganu temperaturu...
Ives ~~~~~~ vibre tebi za sutraaaaa! Sretno i da se pozitivna vratis sa uzv-a... :)
Narancice dobro da sam bila karakter jer jucer jos poceo tamni trag i nocas dobila.
Ives pisi mi danas 1dc. I znaj da sam u iscekivanju tvojih vijesti s pregleda!
Eto novi ciklus nova nada. Valjda je jos prerano za jagodice. Mozda u Svibnju za rodendan ;)
Dobro jutroooo! Iskoristite najbolje od ovog ruznog dana! Npr filmski maraton ili dan drustvenih igara!
Jutro :)
Jagodice - nema veze, za rockas ces dobiti najbolji poklon :) Hehe
Jutro cure, ima li kave?!
Kod mene kuha voda :-D
Jagodice, žao mi je. Nek idući mjesec bude najljepši dar za rođendan :-*
Ives čekamo info.
Vrijeme je fuj, mrzim kišu :-/
Jutro!!!
Curke, mala pomoć, please :-(
Sinoć sam bila u Ptrovoj na hitnoj ginekološkoj zbog svrbeža i pojačanog iscjedka.
Riječ je o gljivicama, kaže dr da je to zbog antiboitika koji pijem (upala grla), pad imuniteta.
Za terapiju sam dobila Canesten vaginalete i kremu.
Ginekološki nalaz: U spekulima obilan soor colpitis. Cervix tvrd, zatvoren. Maternica uvećana, veličinom odgovara za amenoreju.
UZV nalaz: in utero se prikaže vitalan plod, čiji CRL mjeri 4,10 , 10+6tj., KČS +
Adneksa obostrano b.o.
U Douglasu nema slobodne tekućine. -- što to znači ?
A ono što me zapravo brine, pod dijagnozom pise Soor colpitis (gljivična upala rodnice), ali ima jos jedna skroz gore dijagnoza koju sam vidjela
tek kada sam dosla doma: O20.0- Prijeteći pobačaj ??
Rekli su mi da je sve u redu, s bebom je sve u redu, nema nikakvog krvarenja niti bilo sto slicno, cemu prijeteći pobačaj??:-o
Malo mi pojasnite ako znate molim vas, jer ja nemam mira od kada sam to pročitala, sutra zovem svog gina ... :-(
Sunshine, ja mislim da to oni taki napisu jer moraju imat razlog sto si dosla na hitnu. Lako moguce da im svi hitni pregledi u trudnoci padaju u tu kategoriju.
Sunshine - oni to napišu jer si došla na hitnu, i pravdaju taj pregled. Mislim da nemaš razloga za zabrinutost. Vidi svakako sa svojim ginom ali bez panike. Oni to moraju napisati.
Draga, voljela bih da ti kažem da je colpitis bezopasan.
I nije mi namjera plašiti te.. ali colpitis ti je upala rodnice i nije nimalo bezopasan. Naravno u koliko se na vrijeme otkrije i liječi nije opasan. Dobila si terapiju i strogo se pridržavaj svega. Podiži si imunitet, i odmaraj.
Ne bi bilo loše da se javiš i svom ginekologu. Pa da vidiš što će ti još on reči.. bitno da je bebica dobro i da si reagirala na vrijeme. I molim te probaj se što manje brinuti jer s time pogoršavaš situaciju.
Hvala na bodrenju.. eto mene s pregleda.
Imam jedan vodeći folikul na Lijevoj strani
21mm i pitanje je sata kad će biti O :) tako da od danas startamo !!! :-D
Ives jako lijepe vijesti, neka ovaj ciklus bude dobitan :)
Pozdrav svim curama i puno pluseka vam zelim, sipamvam punoooooo trudnicke prasine :)
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 24.4.2016. :joggler:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:pivo::mama:
Narancica000~~~~~~~~~~ 41.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~38.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~32.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice: :gumi:
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~12.dc
MonaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 4.dc
1latica ~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~~1.dc
Ives sve znas! Jastuk pod dupe i poslije mir. I onaj savjet od nekidan za predigru sama iskoristi!
Sretno!!
Ovo ti znači da je sve u redu. Da ima tekućine ne bi bilo dobro.Citiraj:
U Douglasu nema slobodne tekućine. -- što to znači ?
Sunshine, uzmi obavezno probiotik uz antibiotik. Slušaj savjet ginekologa koristi terapiju i vjerujem da će sve biti dobro.
Ives fino za veliki folikul, krenite s keksom danas da ne pobjegne js. Sretno :-D
Sunshine, kad je meni hematom prokrvario 12. tjednu, na hitnoj su takodjer napisali prijeteci pobacaj, u bolnici su mi rekli da na hitnoj uvijek to pisu, sto god da bilo... nemoj se brinuti. Moja prijateljica je imala gljivice cijelu trudnocu, dobila ih isto kad je pila antibiotik na pocetku trudnoce... nikako ih se nije uspjela rijesiti, na porodu je popucala malo jace jer je bilo upaljeno tkivo medjutim bebi nista nije... imala je samo par savova vise, al nije osjetila to. Tek nakon poroda ih je uspjela rjesit kad je dobila neke tablete koje je pila par dana.
Jagodice, sad mozete u nove pobjede! :-D
Ja jutros popiskila - ko kuca!
Da barem hoce krenut M, al nece :gaah:
Ives, sad na posao!! :-D
Neka bude ovaj dobitan!!!!