Nek si se ti nama vratila :* :ghug:
Printable View
Cure moje :ghug: uvijek bude lakse kad s vama nesto podijelim. Ja mislim da je danas ipak bila O, kak nisam bas bila azurna sa Lh trakicama nisam ulovila bas tamni peak. Veceras je vec oslabjela crtica, tu je al slabija! I normalno svi oni simptomi plus nadutost i proljev. Proljev je normalan uz O? Jer meni se redovno pojavi dan nakon Lh peaka :škartoc:
Jutrekoooo!
Jedna kava od Jagodice ;)
Nadam se da ne bu izazvala proljev :lol:
Inace kod mene ga nema. Mislim vezano uz O
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 12.08.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :joggler:
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~25.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :gumi:
Narancica~~~~~~~~~~~~~~22.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~8.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~~5.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Ni kod mene ga nema za vrijeme O..ja sam pak uvijek zatvorena :D
Mi danas idemo u Sinj sa prijateljima na ranč klopati, ja ne jahati konjica i tak :)
Pokušati ne razmišljati o tome hoće li biti plusica ili ne :D
Puse svima!
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk
Narancice, i meni to zvuci na ovulaciju.
Nadam se da pokrivate ove dane ;) :storma:
A sto se trckalice tice, i meni je tako znalo biti.
Nisam nikad oko tog obracala paznju :lol: kako je doslo tako je i proslo.
Jagodice, evo ja se posluzila bijelom kavom.. pase mi za poludit!
Bebolinica... tako i treba. Lijepo se opusti i uzivaj u dobrom drustvu. A plusoc kad dodje , dobro dodje. Treba uzivati u zivotu. Samo je jedan. (Makar ja vjerujem da ih zivimo i vise.. al dobro ) :mrgreen:
Bebolinica, yeeeehaaw!
(to vrijedi i za tebe narancice!)
Dobro vidim nisam jedina koja brije na vise zivota. Ja si zabrijavam na dimenzije. I negdje sigurno u nekoj dinenziji postoji jagodica koja sa svojim muzem (valjda bumo se i pozenili jednog dana nas dvoje) gleda svoje malo dijete kak se igra s pesekom svojim.
A u nekoj drugoj dimenziji sam vjerojatno jos uvijek bahata pubertetlija s cigaretom u ustima :lol:
Tako da iako ne vjerujete u to, lijepo je zamisljati hahaha.
Ives ma to sam primjetila u zadnja tri ciklusa, od kad zapravo i pratim da me obavezno uhvati trckalica taj dan kad nastupa O. Pokrili smo preksinoc i sve dane prije, jucer nismo zbog, jelte, mog stanja :lool: nisam si bas bila privlacna :D
Sve je to lako u teoriji al sve mi dodemo u ove dane cekanja plusa na testu gdje svi oni savjeti koje dajemo drugima kak bi se smirili padaju u vodu.:psiholog:
Ja cu ovih dana hendlat sa troje djece od 2, 3 i 4 godinice pa drzite mi fige :)
Eto ako nista imat ces cime okupirati misli! Hahahah!
Nek ti je sa srecom!
Narancice - meni je najgora ta druga faza ciklusa... Užas! Druga sam osoba, imam sad jos tjedan dana fore dok opet ne poludim :/
Drz se, lijepo ste pokrili, pokrijte jos i danas jer O zna biti 2 dana nakon pika, tako je meni bilo :*
Čitam, ponovo čitam i mislim si kako ja pojma nemam ovome a štreberski se keksam oko O. Mislim da nikad nismo pokrili drugi dan nakon O jer nam tada dobro dođe odmor od planiranja.
Nikad neću naučiti :cry: Možda sam stvarno trebala poslušat savjete koji započinju: Još nemaš dijete?? Ma to vi ne znate radit kako treba, daj da ti ja objasnim....
Mona you know what i mean :love:
Sve se mi nademo jednom mjesecno u toj fazi, al kada prodje nekak zaboravimo kak je to :D dok ne dodje opet.
Suncokret nakon Lh peaka O moze nastupiti od 12-48sati. Neka me netko ispravi ako grijesim!
Svi mi ucimo u koracima, i nitko od nas ne zna sve. Pitaj sto god te zanima, niti jedno pitanje ne moze biti glupo - samo odgovor moze :)
Napokon u (ne)cekalicama. Meni je danas seka stavljala trajni lak. Totalno sam si cudna sa crvenim noktima. :mrgreen:
Vec treci dan me ulovi nekakva slabina i to ovako na kraju dana. Dođe mi slabo da moram leci, a ne mogu povracati. Nadam se da nisam kakvu virozu pokupila. :(
Narancice super da si ulovila lh. Jos malo pokrijte, ne moze naskoditi.
Ma mi se keksamo u prosjeku svaki drugi dan. Pod uvjetom da nema nikakvih medicinskih prepreka (jos se ne zna), stvarno ispada da treba ili pogoditi odredeni plodni vremenski prozor (poznat i kao PVP :lol: ) ili cekati da svemir odluci da smo spremne.
Mi smo imali periode kad smo se keksali svaki dan tamo od 8-16 dc,pa tipa usporili na svaki drugi dan ostatak ciklusa. Imali smo periode kad smo se svaki drugi dan.
Imala sam period dizanja nogu uza zid i drzanja plivaca u sebi preko noci.
Svaki mjesec sam testirala novu teoriju.
E onda kad sam skuzila da sam vise manje sve probala i da si s tim nabijam stres sam odlucila ne misliti vise o tome i jednostavno se keksati. I tak smo prilicno dosljedni pa mi nije neka razlika osim kaj sam opustenija.
A ne ono kaze mi dragi da sjednem na njega a ja u sebi kipim jer to nije bebo-stvaralacka poza, a opet necu nis reci jer bi se on mogo uvrijediti jer ga iskoristavam samo u svrhe razmnozavanja!
Pa onda dodem doma doceka me razbacan stan i tak bi mu zasipala sve argumente al sutim da se ne svadamo jer su plodbi dani....na kome to treba!! Kome opce taj stres pomaze?!
Nije da se ne trudimo, nije da ne radimo na bebi. Samo lako se pogubiti u radenji bebe i prestati raditi na sebi.
Auuuuuu al sam se razvezala....sry dosadno mi je :lool:
Chiara nadam se da nije viroza i da ti je muka i slabo iz nekih drugih razloga!
Kad smo kod LH i ovlacije, da znam za idući ciklus...
Kad probadaju jajnici i pojavi se ovulacijska sluz, jel to upravo ovulacija ili je samo najava?
Mah, meni je već dosadilo ovo praćenje iako se tek nekoliko ciklusa trudimo zapraf.
Jagodice, nema šanse da se keksam svaki dan pa tako pola mjeseca. Nadam se da nećemo morati doći do toga da se ne istrošim ko sapun :)
Danas sam s osjećala čudno kod frizera kad sam na pitan je o djeci odgovorila da nemam. Inače djelujem vrlo zrelo i majčinski pa se ljudi šokiraju.
Chiara, koliko bi trebao trajati taj trajni lak?
Suncokret pojasni ovo zrelo i majcinski :trep:
Sto se tice sluzi, (Billingsova ovulacijska metoda) to bi trebalo svaki dan pratiti i zapisivati. Kad je onako prozirna i rastezljiva ko bjelanjak, to su plodni dani. Najplodniji je onaj zadnji dan s tom sluzi. Znaci ne mozes unaprijed znati, nego retrogradno kad vec prođe. A poslije vise sluz nije takva nego bjelkasta, to su onda neplodni dani. Nadam se da sam ti pomogla. ;)
Trajni lak ce valjda oko 2 tjedna trajati. S obzirom da ona nema iskustva i tek se uci (na meni), vidjet cemo koliko ce trajati.
Narancica uživaj u bejbisitanju :)
Dobro će ti doći malo zagrijavanja ;)
Baš ste me nasmijale Ives i Jagodica :)
Chiara uživaj u svojim lijepim nokticima :)
Mi kupili testove (cijela dva) :D. Ne mogu čekati nedjelju i vidjeti hoću procuriti ili ne, sutra radim prvi, a drugi će čekati neki drugi ciklus vjerovatni. Dala nam je teta Geratherm early detect.
Ima koja od vas iskustva sa njim?
Nije pomogao izlet. Bebice posvuda, čak smo i prvi put vidjeli naša kolica koja si hoćemo uživo. Shvatila sam to kao znak. :D (nisam se znakovima opirala) :D
Počinje nam vikend, jupiii :)
Može još jedno pitanje? Ne znam koliko gluoavo, ali evo..
Ako me probudi glava luda u 4 ujutro mogu li tada praviti testic ili moram čekati pravo ustajanje?
Bebolinice ovisi kada si zadnji put piskila. Ak si piskila na primjer u ponoc, onda se strpi do ujutro kako bi urin bio sto koncentriraniji... moglo bi se dogoditi da dobijes lazno negativan rezultat, pa onda bolje pricekati zar ne? :D
I sretnooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡
Uvijek u noći idem piskiti i tako je bilo i ovaj put i vidim vani mrak i reko vjerovatno sad nije vrijeme. Popiskim se i vidim pet ujutro. :(
Tak sam ljuta bila.. Sad ne znam kaj da radim :(
Ni popiskit se ne znam kak spada.. :D
P.s: Sad bi mogla opet piskit.. A ne znam kamo :D
Bebolinica više ne čeka, bebolinica i njen M. imaju plusic. :)
Ne mogu vjerovati!!! Tresem se, šok, mučnina i najljepši plusic <3
Najljepša subota ikad!!!
:-D :-D :-D Bravo!!! ČESTITAM od sveg srca :love:
Ajme koje lijepe vjesti!
Bebolinice, čestitam!!!
Neka ti je sa srećom :-D :-D
Hvala cure! :)
Sutra ću ponovit test jer sve ne vjerujem, a opet imala sam osjećaj :)
Posipam vas vagonima bebi prasinice! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Tko će mi se pridruziti? :)
ajme bembolinice, cestitam od srca!!!
:-D:-D:-D:-D
Bebolinice CESTITAAAM!
Jao kak lijepi pocetak subote! Sve mi toplo oko srca kad god cujem za plusic! Divno da vam je odma uspjelo!
Neka slika testica mozda? ;)
Naravno da može, sam da skuzim kako da ju stavim :)
Nije da sam nepismena informatički nego sam još u transu :) sutra navečer idemo doma sa mora (trebali smo u srijedu) da odem ginicu..
Naime, prije nego smo došli na more, preselili smo se iz Zagreba u Karlovac i sad moram sredjivati prebacivanja silna.. Fun fun fun :)
http://i1378.photobucket.com/albums/...pswkurvsd0.jpg
Malo se još sramimo, ali tu smo! :zaljubljen:
Nadam se da slika nije prevelika. :unsure:
Znam da si sad presretna ali mozda da jos nejdes ginu? On ti u ovako ranoj trudnoci ne moze nista reci!
Ako ides zato da bi dobila potvrdu onda radije idi vaditi krv odnosno betu. Ona ce ti sad vec pokazati da si trudna a ginekolog te ja mislim moze ovak rano samo zbedirati ak ti kaze slucajno da vidi gestacijsku bez ploda (a to se uglavnom ovako rano ne vidi) onda bi te to moglo stresirati.
Ili ako oces otidi ali si ipak izvadi betu da ako gin nista ne vidi imas jos neki dokaz osim testa. Cisto radi sebe.
Mislim da ce ti gin moci konkretno nesto reci oko 7tt. Odnosno za jedno dva tjedna recimo....
Kak se osjecas? ^^
bebolinica čestitam!!! :-D:-D divne vijesti za početak dana!
Divan test! Bravo!
Samo mislim da ce ti admini maknuti sliku da smijes staviti samo link od slike a ne nju direkt
Bebolinica - aaaaaaaaa čestitaaaaaaaam!!!!!!!!!! Bome si brza, sada uzivaj u svakom danu trudnoće i samo opušteno. Dobro ti Ives kaze, izvadi betu za sebe da imas :*
Suncokret- kada te jajnici bole to ne mora jos značiti O, meni je doktor rekao da to znaci da folikul raste. Mene je npr bolilo jako u subotu a O je bila u pon ujutro. Tako da bi bilo dobro pokriti sve te dane :)
Hehehe Mona, za onaj savjet o beti je ipak jagodica zasluzna. (Ne bi se kitila tudjim perijem :lol:) ali ju svakako potpisujem. Ja nisam htjela ici prije 6-tog tjedna. Prvi pregled sam isla sa 6+4 jer smo sumnjali na zarazu vodenim kozicama inace me nebi vidio prije sedmog tj .
Jagodice hvala ti na savjetu. Mislila sam ici zbog preporuke za folnu i nekih smjernica što trebam uzimati, ali onda cu prvo svakako krv vaditi i potkrijepiti se dokazima. :)
Ma ni sama ne znam koji je proces. Hvala vam puno svima, bila bih izgubljena da vas nema! :)
Samo da prodju ovi prvi tjedni bez problema. Kad gledam okolo trudnice mislim si kako vrijeme brzo leti, a meni ce, imam osjecaj, biti dugo i predugo cekanje. :D
E da trebala sam samo link staviti,a ne mogu editirati post. :/
Kako se osjećam? Van sebe, zbunjena sam, smotana. A ovako fizicki, ne pitajte :D
Mučnina, spavam hodajući, leđa me ubijaju, jučer sam se osjećala kao da ću dobiti temperaturu, glavobolja.
Mislila sam ako ovo nije trudnoća, ja se raspadam. :D
Ma daaaa, kaj bi Jagodica dala dobar savjet! Njoj se samo budalastine pripisuju :oklagija:
Hahahaha umrla sam od smijeha :lol:
Monina podsvijest odbija prihvatiti da se ja mogu i uozbiljiti :lool:
Ma nije bitno ciji je savjet bitno da valja! I da se Ives slaze :lol:
Joj cure cure! Nasmijete me ali sam toliko naucila!
Kad sam prije 8mj dosla nisam znala kaj je beta, kaj je endometrij, di su folikuli...nisam znala ni kak se ciklus prati!!
A vid' me sad!! :D