Evo, tu je ispitni katalog: https://s3-eu-central-1.amazonaws.co...ATSKI-2018.pdf
Printable View
Evo, tu je ispitni katalog: https://s3-eu-central-1.amazonaws.co...ATSKI-2018.pdf
Cathy jel to zet?
Kaže frendica da je ispao drugi izbor,prvi je za dlaku pobjego
I da ništ mala ne plaća
Ništ ne kužim
Pa nije prošla na svom prvom izboru. Dakle, tu nema što plaćati kad se ne može upisati.
Da je prošla prvi izbor i naknadno se predomislila, vjerojatno bi tada trebalo platiti. Tako sam ja to shvatila. Nisam još istraživala, ali to me čeka ove škg.
U vezi priprema - jučer je stariji došao doma s punom torbom knjiga koje je second hand kupio od prijatelja koji se upravo upisao na faks. Nisam imala primjedbi. On sam zna što mu treba.
i kaj planira režiju ili fer?
ne Cathy je rekla da samo s prvim izborom ništa ne plača.
a frendica je rekla da sa bilo kojim izborom ne plača ništa, tj. ne plača tam gdi upada pa bio to i 5 izbor.
ma mislila na to pa krivo stisla, ali buš nagodinu rekla kaj ne? knjigu su za ?
Naravno...
Tko zna kako se stvari još mogu okrenuti - njega zanima i FSB (robotika), promet (naročito šinska vozila - mislim da ti to zvuči poznato), a našlo bi se još toga...
Knjige su za matematiku i fiziku. Nisam ni gledala, uzeo je Elementova izdanja i još nešto.
to je upotrebljivo na više fakseva
i meni je robotika super napose na fsb, ali u moje doba toga nije bilo tolko
i kaj je odabro?
moja je zadovoljna s drugim izborom, jer ima šanse ako bude ok faks, da možda otiđe na prvi bez puno razlike. mada je i drugi po meni super izbor i jednako težak/lak ko prvi.
Viš i moja isto
Zanimljivo je dok je ta cura bila mala rekla je da bi išla na PMS,i eto vraga baš upisala to
Mi imamo skripte od Trinoma kakve oni daju na pripremama.
A imam i profesoricu hrvatskog koja baš radi na maturi i već godinama tamo ocjenjuje.
Rekla je što god da treba, nema problema.
Ako tko treba kaj od navedenog, javite se.
Tanči to imaš na kompiću ili listovnom izdanju?
Tančijeva će sad u četvrti ko i tvoja cathy
:lol:
Koji faksevi imaju još i prijemni uz maturu?
Medicina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji još ima prijemne?
I kaj ima za prijemni fiziku i biologiju?
medicina (kem, fiz, bio), arhitektura/dizajn (o prijemnom ovisi gotovo sve, ocjene malo nose), sve akademije, sve na FF ima onaj njihov opći test, isto tako na pravu i socijalnom radu...itd.
sad vidim da pravo i soc.rad nemaju taj test (a kao da mi zvoni da su ga imali).
Išla sam se neki dan raspitati u Trinom o opcijama i cijenama.
Koja gužva, hrpa srednjoškolaca ispunjava papire, prijavnice, maše svjedođbama....
Uspoređivala sam malo cijene i čini mi se da je u odnosu na Algebru Trinom jeftiniji u kontekstu broja sati koje daje.
Što si ti odlučila Forka...?
To jest što tvoja sada želi?
Moja kći će ići, najvjerojatnije na pripreme za prijemni iz fizike.
Neposredno prije prijemnog.
I to zato jer su promijenili nekoliko profesora tokom ove četiri godine i smatra da im nastava nije bila dovoljno kvalitetna.
Za maturu ne treba pripreme.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kaj trebaju imati svjedodžbe za trinom.., ak da jel kopije i od kolko godina?
A kolko zadnjih godina treba bit,i jel kopije?