cure nemam dobre vijesti, nuhalni nabor je 6,7 mm .. jako lose, beba nije dobro :(((( bol,nevjerica,tuga.. uzas
Printable View
cure nemam dobre vijesti, nuhalni nabor je 6,7 mm .. jako lose, beba nije dobro :(((( bol,nevjerica,tuga.. uzas
da su sanse 20% da na kraju bude ok
Viki, sad sam išla čitati o tom nuhalnom naboru i kažu da ga se zna lako krivo izmjeriti i da na kraju ne bude ništa. Pa gdje si bila? Kod onog svog ginekologa koji nije ni vidio bebicu kad joj je već srce kucalo??
Daj molim te odi privatno negdje provjeriti, poštedi se užasa brige sad, mogu zamisliti šta sad prolaziš...
nisam tamo nego dr vasilj sa sv duha.. privatno kod njega,sumnjam da je krivo izmjerio
Sad čitam dalje o tome i vidim da ženama preporučuju amniocentezu u ovakvim slučajevima... jel ti to preporučio?
Ja nisam to imala a nisam nikad ni pitala za to..za taj nuhalni nabor...dok sam cula od dr da sve uredu bila sam presretna... Meni u zadnjej trudnoci nuhalni bio u granicams normale i opet stalo srceko ..i beba odgovara tjednima po ZM i po uzv ali ipak nazalost lose zavrsilo se... Rekao dr.da priroda odradila svoje i najvjerojatno nesto nije bilo uredu sa plodom
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Joj Viki... Nadam se ipak da ce se situacija nekako preokrenuti... Ne razumijem se bas u to. Bas mi je zao sto prolazis sad sve to. Vibram ipak za pozitivan ishod ~~~~~~~~~~~~~~~~
Drzi se...
bila sam u Letrovoj rekli su mi slicno..ljudi moji beba je toliko zivahna,aktivna ,prekrasna..srcekk kuca kao ludo..ja se nemogu pomiriti sa time evo ,raspuknuti cu se od tuge ;(
Istina je...
Meni nije doslo do spontanog a dok vratim sve bolje da to doslo prije nego vleklo se do 15tt .. i neki mi vrag nije dao mira i isla sam doma da poslusam srceko sa baby watcher i ono vise nije kucalo a kod dr.tek sam trebala ici za tjedan dana na kontrolu i sa sam to doma ne imala onda bi sigurno u toku tog tjedan do kontrole krenuo spontani...
Chicha, kam si ti nestala??? Kako napreduje trudnoce, simptome????
Viki bas mi je zao sto sad ovo prolazis. Nemam rijeci... Sve sto kazem suvisno je. Molim se da ipak tih 20% prevlada
Viki, ne mogu zamisliti kroz šta sad prolazite, i ja se nadam da ćete biti u ovih 20 % pozitivne statistike :love2:
Jesu li bebi mjerili nosnu kost, je li vidljiva?
Traži sve dodatne pretrage, neka sve detaljno ispitaju.
Uh Viki88. Jako mi je žao.
Lista za 27.04.2019.
(Ne) čekalice :heart:
angie_88~~~~~~~~~~ 35. dc
Andydea123~~~~~~~~~33. dc
Odbrojavalice
Buncek~~~~~~~~~~~~16. dc
ljube555~~~~~~~~~~~15. dc
justme409~~~~~~~~~~12. dc
iva_777~~~~~~~~~~~~5. dc
jagodicabobica~~~~~~~2. dc
Viki malo sam citala isto dr forume, spominjali su neku pretragu krvi, te su spominjaki da cesto dodje do greske kod tog mjerenja.
I ono sto znam, moja poznanica je imala povecan taj nabor u trudnoci, ne znam koliko, i rodila je zdravog decka na kraju.
Sto ti je dalje na redu?
Na to i ja nailazim. Kažu da je razlika u vaginalnom i abdominalnom ultrazvuku i da nerijetko bude krivo, zato ljudi idu na nifty i slične testove, jer ti u pravilu može pokazati sve u redu i na kraju ispadne da nije. I obrnuto.
Meni samo nije jasno zašto su mjerili tako rano. Viki i ja smo tu negdje po trudnoći i meni je doktor u srijedu rekao da odem nakon 13.5. na kombinirani probir, da je tad najsigurnije, jer prije može biti prerano i nejasno. A od 13. ulazim u 13. tjedan. Tako da pregled u 10. tjednu, pa čak i 11. za tako mali plod može biti velika razlika...
Nasla sam masu iskustava gdje su u 10tom tj vidjeli preveliki nn, a u pravo vrijeme kad se mjeri (najranije nakon 11tt) on je bio normalan. Viki, znam da je nama lako reci da se smiris... Ali nekako se uhvati za tu aktivnu bebicu sa dobrim otkucajima i dobrim drugim nalazima i druge pretrage pomalo. Pitala sam ovu curu bas za njeno iskustvo pa ti javim i to.
da i trebala sam ici tek 9.5 na kombinirani probir jer prije nema smisla ali ni u ovim tjednima nesmije biti toliki.. i ne kuzim kako mi oni mogu povecati tjedne na uvz po velicini bebe jer nema sanse da sam trudna po njihovom danas 11+6, mogu biti najvise trudna 10+6 danas, po Ovulaciji gledano a i po zadnjem uvz
ali do 12 ,13 tt nuhalni jos raste onda pada tako da u svakom slucaju nije dobro ..nije :(