Ja na ovaj način živim i to nastojim prenijet svojoj djeci.
Nadam se da ću uspjet.
Jurana, suosjećam, MM isto voli brinut brige,al sam s vremenom naučila pritisnut tipku Ignore i od mene se odbija ko od oklopa :lool:
Printable View
Betty pa možda i jesi, ne ulazim u to. Nisam ja Bog optimizma. :lool: I sama sam pisala par puta ovdje da ja nisam prirodno optimistična nego da sam se učila biti. Tako da uopće nemam problem s tim da je netko optimističniji od mene, meni je i drago da jeste. :lool:
Sirius, možeš umrijeti i ako se liječiš. Od bakterije. Jer recimo doktori ne znaju da je imaš jer te ne šalju na pretrage. Onda kad napokon saznaju, daju ti lijekove koji ne djeluju. Pa govore da hoće jer ono, to su lijekovi, kako se uopće usuđuješ primjećivati da lijek ne djeluje. Medicina je napredovala i on MORA djelovati. Onda dobiješ sepsu. Onda ne znaju ni to riješiti. Onda umreš. Onda obitelj ne može nikoga ni tužiti jer ono Bože mi oprosti pa to su samo liječnici, nisu Bogovi, šta oni jadni mogu.
Peterlin hahaha, hvala. :lool:
Cuj, mozda zapravo samo ne vibriras dovoljno dobro pa zbog toga lijek ne djeluje?
I moj glas ide za ovaj predlog.
Riri je nesumnjivo osoba sa prirodnim darom za samoostvarivanje.
Otvoriti temu ovog tipa "kakve su ti misli takav ti je život" uz istovremenu nehajnu crticu objavljivanja svima srećne vesti o pozitivnoj beti, to je nesumnjivo potez visoko socijalno inteligentne osobe, šah-mat u dva poteza.
Kojim god smerom da tema ode, Riri je samim otvaranjem teme moralni pobednik, svi mi superozbiljni ljubitelji logike, nauke i edukacije smo samo gladijatori protiv dosade...
Tako da ću ja Riri samo iskreno da čestitam i na talentu ali i na beti, poželim sve najbolje i školski idućih meseci i godina, a moj odgovor na ovu temu će biti ovako nekako:
:kokice::pivo::mrgreen:
zašto je to nisko, ne kužim? pa zar nije to ta filozofija? da ti možda ni ne trebaju tablete jer samo trebaš odlučiti da ćeš biti dobro?
Pulinka jesi ti normalna osoba?
Ti za ozbiljno želiš reći da sam ja otvorila temu kako bih reklamirala zakon privlačenja uz napomenu da mi je beta pozitivna upravo zbog toga?
Još uvijek vjerujem u dobro u ljudima pa ću se nadati da nisi to htjela reći, ali u slučaju da jesi:
1. Ova tema je započela na temi Prekomjerna težina. Magriz je spomenula A.B., ne ja.
2. Ova tema je otvorena sinoć, ja sam na vađenju bete bila jutros.
I u usporedbi sa ovakvim insinuacijama, da, ja stvarno jesam jedan veliki pobjednik. Hvala na čestitkama.
Ne, Betty, nije to filozofija. Odnosno ja tu filozofiju ne shvaćam na takav način pa možda da više o tome pitaš nekoga tko to tako shvaća. :)
nisam pulinka ali njen post sam shvatila kao da uz takve okolnosti u kojima si ti otvorila temu rasprava nema smisla jer će se voda uvijek okrenuti na tvoj mlin
a što se tiče namjera, pa nije li čokolada ta koja u njih sumnja?
Nisam Čokoladu shvatila tako, ali eto da napomenem odmah da mi je odgovor univerzalan za svakoga tko je to pomislio.
hm, jel onda treba pročitati sve što je ona napisala i objavila da bi se demantirale neke njezine vlastite izjave?
evo kopiram što je čokolada citirala:
"Depresija znači da ste dugo vremena bili na niskoj vibraciji i toliko toga se skupilo da je sada momentum koji se zove depresija. Da bi izašli iz depresije, nešto morate promijeniti. Ne možete iznova raditi istu stvar, a očekivati drugačije rezultate. Ako uzimate tablete, da li prestati ili ne? To ovisi o vama. Da li je vama lakše povjerovati u to – od danas više ne pijem tablete, ukročit ću u novu realnost u kojoj ne pijem tablete. Kako se osjećam u novoj realnosti u kojoj nemam depresiju? Tada se isti tren netko može ostaviti tableta i kreirati posve novi život”
sad ako pročitam samo ovo, to nije dovoljno nego trebam pročitati sve što je napisala da bih drugačije razumjela ovaj dio o prestanku uzimanja terapije?
Ja samo, kao i Peterlin, uviđam veliki Ririn potencijal. Izvrsno se izražava, pismena je, može zapakirati misli tako da ih ne moraš nužno (ili bar ne odmah) propitivati. Hoće li otvoriti kanal za šminkanje ili lajfkoučing, svejedno je. Bučevićka joj nije ni do koljena (ovo nije ironija, dapače - Riri je 3 koplja iznad).
skroz potpisujem betty blue i ostale slicnomisljenice
ja sam prekonkretna osoba i precvrsto na zemlji da bi na plodno tlo pale ove price
posebno ovo sa sve je vec zadano, ali nije ustvari, pa je zadano ljubavno iskustvo, ali kakvo, to cemo sami
onda bih i ja mogla biti dobra gatara
i netko odabere roditi se s neizljecivom, teskom bolesti i umrijeti u patnji mlad? nanijeti patnju sebi i obitelji? zbog osobnog ili njihovog rasta? jer svemir sve zna i sve ima smisla? svemir je po meni teski idiot, ako je to tako
zasto biti depresivan zbog smrti bliznjih, kad su oni tako izabrali? zasto izabrati biti maltretirana?
ili se samo tjesis da si nesto izabrao, jer bi onda to iskustvo moglo biti nesto smisleno? neka iluzija kontrole i upravljanja?
ne znam, meni je stran taj nacin razmisljanja
razumijem vaznost optimizma i pozitivnog misljenja, ali u ovo privlacenje pozitivnog ne vjerujem nimalo
uvijek sam za rad na sebi, svi imamo svoje lose obrasce, misljenja, koja mozemo poboljsati
i svaku cemo stvar razlicito dozivjeti, zbog te nase perspektive
ali da ce se zbog toga poceti dogadjati nekima bolje, a nekima losije stvari, u to nimalo ne vjerujem
i volim zivot i ovakav kakav je, random
Odgovorila bih ti, ali ne bih htjela dobiti opomenu zbog reklamiranja svoje trudnoće po forumu. Ipak je sezona kiselih krastavaca pa je i više posla i tako..
Edit: pišem Betty
ja bih cestitala na pozitivnoj beti :pivo:
a sebi skidam sve svece sto nisam odabrala rodit se u obitelji viseg srednjeg sloja u skandinaviji, švicarskoj....
vec u ovom buretu baruta
Alex, dijete ti još stigne ući u vortex s nekim Švajcerom pa nek vrtlog i tebe usiše.
Ja na temi iščitavam da zapravo ne postoje toliko velike razlike u poimanju pozitivnog pristupa životu nego se “zapinje“ na samoj Bučevićki i njenoj zaradi.
Ne pratim je da bih mogla komentirati detaljnije, al mislim da joj nitko ne može osporit smisao za business. Sviđalo se nekome kako ona zarađuje ili ne.
I mislim da bi neke naše forumašice bile uspješne u nekim takvim poslićima sirius, Riri, čoksa, Peterlin.
A ne znam...
Probala samgledati linkani video i izdržala sam minutu.
Meni se ta ženska razgovara kao da se obraća maloumnima.
Meni je to dosta i previše.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa vidiš da moraš čak napomenut da pišeš bez sarkazma jer skoro uvijek su tvoji postovi obojeni “teškim“ sarkazmom a počesto i podjebavanjem.
Samo kažem kako je. Rekla sam istinu.
a lili, kakav je bio ovaj tvoj post prema betty?
i ne slazem se uopce da je to 'kako je' i da je to istina, to je kako ti citas betty, ja je citam drugacije
sorry na preuzimanju uloge braniteljice :)
Zao mi je Lili, ne mogu ti pomoci u tome kako citas moje postove.
Istina je da ne cvrkucem forumasicama, ali dosad nisam mislila da je to imperativ da bi bio shvacen ne-zlonamjerno.
Zao mi je i da takve snazne emocije prema meni imas.
Ali to uostalom uopce nije tema, mene (iskreno i bez podjebqvanja) zanima odgovor od Riri.
Summer
To je bio moj orvi post takvim tonom Betty, namjerno takvim (njenim sarkastičnim) tonom da proba “osjetit“ kako je drugima čitat njene postove.
inače izbjegavam spušta se na te grane i tako komunicirat na forumu ili u rl. To mi je ispod časti.
I da, slažem se različito tumačimo razne postove, inače sarkazam s foruma koji MENI leži je npr.onaj od sirius.
Opa
Opet spuštanje rasprave na osobnu razinu [emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Summer ajd falatiBože neka braniteljica na obje strane, ravnoteže radi :mrgreen: :lool:
Iako ih nijedna ne treba :-)
Betty,
Nemam ja nikakve snažne negativne emocije prema tebi (izbjegavam sve negativno :mrgreen: da ostanemo u temi)
Druga stvar je što je meni ružno čitat stalno sarkastične postove s podhebavanjem drugih, pa onda svaki 20-ti post isteistnapisan osobe napisan normalnim tonom u kojem se iznosi svoje mišljenje. I onda me taj post oduševi.
Ton i način komunikacije čine čuda