e stvarno si me utjesila.... sad se idem bacit s mosta :x
Printable View
e stvarno si me utjesila.... sad se idem bacit s mosta :x
Moram priznati da su me kloklo i njezin "marketinški podvig" potpuno oduševili (morala bi tražiti proviziju od proizvođača) :lol: , tako da je i moja čašica neki dan stigla.
Na prvi pogled mi je zaista izgledao kao lonac za grah, a nisam ga tako lako niti stavila. Znam da je to početnička nespretnost i da praksa čini majstora, pa će s vremenom sigurno biti lakše. Jedino me malo smeta onaj pipak koji viri (cijelo vrijeme ga osjećam), a vidim da ga je dosta vas odrezalo. Ja se malo bojim da će mi bez njega biti teže vađenje. Ovo je možda bedasto pitanje, ali može li ostati unutra da ga ne mogu izvaditi. Može li se uopće gurnuti preduboko, pa da ga ne mogu izvaditi.
Inače, ja sam već iskusna tamponuša i oduvijek preferiram tampone, za razliku od uložaka, pa sam bila uvjerena da će početak biti malo lakši. Ipak, ideja je sjajna i optimist sam! 8)
Još nešto, kad sam ga izvadila, na njemu je bilo malo krvi (nemam m.)- izgleda da sam se malo povrijedila od nespretnog umetanja.
jao ljudi ja ga čekam već 3 mjeseca... Jel se to samo meni događa? Naručila ga početkom 6-og mjeseca, uredno platila i još ništa.. Pisala im pa se ispričavaju pa evo sad će evo sad će i još uvijek ništa, već sam luda od vaših hvalospjeva :x
Meni je stigao nakon 12 dana. Ne kužim gdje je zapelo. :?
:lol:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
imaš još kojeg viška?
Citiraj:
Linda prvotno napisa
ne moze. meni podje skroz do vrha, mogu mu dohvatiti samo dno i uspijem ga izvaditi
Uspiješ i bez onog pipka?
da, otkinula sam ga prije nego sto sam mc uopce probala.
iako, kako sam napisala, meni vadjenje potraje. a i prolije mi se :/
ja nemam mengu al nisam izdrzala i probala sam je staviti...ful jednostavno udje i dosta lako sam je izvadila(iako mi pipak smeta, morat cu ga odrezat) mislim da nece bit problema ni kad vjestica stigne
al sam jos luda zbog carine :roll:
ivka, moze opet jedan izvjestaj za jedno tri mjeseca?
To čudo definitivno nije za mene. Meni je vaginaletu staviti posao koji traži krv, znoj i suze. Staviti u nju neku čašicu, u stvari dudu za slona, nema šanse. Poslije ivkinog izvještaja, definitivno sam sigurna da to nije za mene. :/
Živjeli platneni ulošci. :)
i meni stigao.nabili mi carinu i razne pristojbe,svega 97 kuna :xCitiraj:
daphne prvotno napisa
lali izgleda da je rijecka carina nesto posebno.... na mojoj koverti je bila oznaka iste... kad sve zbrojis dodje i meni 97 kn..
al sad mi je lakse kad znam da su jos nekog opalili za carinu(sorry) :mrgreen:
evo, ja pukla i narucila....sad je cekam....
dobro,a jel netko od vas ikada imao bolove u trbuhu zbog tampona? svaki put kad ga stavim nakon 15-min ili pola sata počne me rasturati dolje...kako bi onda bilo s mc?
Inače, pogledah linkove jer nikada nisam vidjela mc i pročitah vaše postove i sad sam zatečena...
E, cure moje, ja sam davnih dana planirala naručiti, i onda se predomislim, mislim, neće vještica (kako daphne kaže) još, i na istoj stranici naručim pelene umjesto MC-a i onda na moru dobijem mengu, a i platneni ulošci ostali doma :roll: sad, prva narudžba ide MC!!!
daphne,danas smo se raspitali i carina ne ide ispod 300 kn.
Nešto su fulali,ići ću ovih dana tražiti povrat novca.Javim kako je prošlo!
lali izgleda da sam ja coccineline srece, sve sto mi stigne ocarine...
:cry:
cekana, meni je vjestica stigla dva mj nakon poroda.... :/
kakva vjestica?
sto je vama zene? pricate o menstruaciji!
ivka, da imas mengu ko i ja po 8-9 dana ko iz slavine pitala bi te jel menga ili vjestica....
A ja sam se bas pitala o kakvoj vjestici pricate!
Hm... nije da mi jos treba, ali ovaj ivaricin opis stvari sam nekako (nazalost) mogla zamisliti u scenariju u kojem i ja igram...
Muci me to sto je to umjetan materijal, pa se bojim tog vakuuma ili da mi ne ode preduboko ili da mi se ne odcepi i ne prolije negdje, pa kako cu znati da je vrijeme da ga promjenim, pa cu precesto to vaditi i stavljati i kako necu osjetiti da mi je nesto u rodnici cijelo vrijeme (mozda ste vi zato i tak sretne s tim!):P .... ne znam jos, ali znam da necu moci po starom. Daj Boze da mi menga ne dodje prije nego se odlucim sto cu dalje.
I moje su bile vjesticje.... treba mi neko pravo, jako, konkretno rjesenje!
Promjeni spol :lol:Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Citiraj:
treba mi neko pravo, jako, konkretno rjesenje!
anita pricekaj otprilike 10-15 dana da meni opet dodje menga, pa kad ja isprobam kako to funkcionira sa mojim izljevima, napisat cu tu.
ja inace za jedan ciklus potrosim 2,5 kutije super plus tampona i pola paketa ulozaka(dok sam koristila jednokratne)
Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
pogle moj komentar pod b).
sitna slova.
:shock: :shock:
ivka!!!!!!
i, moj demanti, ja zaista, najiskrenije, uopće ne osjećam MC dok je unutra.
Ajme Ivka, ne mogu vjerovati! Neke zene bi se sigurno odusevile s tim osjecajem, pa se zbog tog i odluce kupiti :lol:
Bas dobro da si nam otkrila ta sitna slova.. od sad cu svaki tvoj post gledati pod povecalom :lol:
a ja jos uvijek ne vidim ta sitna slova.... :/
nek me netko prosvijetli, moze i na pp
ne moze
skrtice :P
sama sam nasla....
ivka :shock: :shock:
ja je uopce ne osjecam neki dan sam je stavila(iako nemam mengu) i pustila dva sata... zaboravila sam da je imam... puno bolji osjecaj nego tampon
ja samo nemrem vjerovat da je ivarica napisala takav komentar tak da se uopće ne kuži, a onda nam to odala tek nakon deset dana!! deset! :roll:
Umireeeeeeeeem na Ivkin komentar! :lol:
Ju! :shock: :oops:
ja sam isto narucila mc i zasad nisam imala nikakvih curenje ni slicnih sranja. Lijepo ga ne osjetim-odrezala sma pipac skroz-pipac se jako osjeti. sve ok, al moram priznat da ga koristim samo doma, za van jos uvijek tampone, po noci platnene uloske al planiram ga isprobat i vani nosit. Jedino me muce javni wci.Fuj!
ja samo prijavljujem da je stigla moja casica, docekala me u postanskom sanducicu, carina 0 bodova.
curama s rijeckog podrucja se vise isplati da naruce mooncup da stigne na neciju adresu tko zivi na podrucju gdje se ne ocarinjuje i neka im ta osoba posalje normalno postom, manje ce kostati
izvjestaj o mooncupu ide kroz 10-ak dana
quotaj daphne njen post pa ces vidjeti. I ja sam to tek sad ucinila! :lol:Citiraj:
daphne prvotno napisa
vijela sam odmah cim sam to napisala... quotala sam joj svaki post od pocetka topica... :lol:
ja već mjesecima tu škicam
jel bi tko prodao mc? ako je odustao od njega
Školjkice i ja to čekam... :mrgreen: