imat cemo i nove zastitne 8)
Printable View
imat cemo i nove zastitne 8)
NOVE? Jel u boji? :shock: :D
KADA?Za dan,dva, tri.................... :mrgreen:
ne u boji ali sa uzorcima :mrgreen:
now we're talkin'...nije da mi trebaju ali... :mrgreen:
kada kada nove??????????????????? da čekam????? :D
Webmama!!!!!!
sutra dolazimo!! zaštitne br i 1 i 2 i 3!!!
kad će nove zaštitne?? :P
kad se naprave :mrgreen:
ha ha ha!!! upadam na tvoju stranicu večeras!! da škicnem... :mrgreen: :*
look at this:
http://smib.net/product_info.php?cPa...db0c4095d9fee0 :D
:( jao, ima novih pelena a ja taman svecano obecala da cu jos samo Rodinu pusu
:lol: znam kak ti je...i MM totalno poludio na moju ovisnost!!! :mrgreen:Citiraj:
nelitza77 prvotno napisa
a ja kao prešla samo na vunene soakere :cry:Citiraj:
nelitza77 prvotno napisa
zaštitne su preslatke! :zaljubljen:
i inače su mi SMIB zaštitne jedne od dražih.
a ja već neko vrijeme pikiram ovu pelenicu.
pa mi MM, da bi suzbio moje platnenopelenaško orgijanje spočitava da izgledaju ko "stolnjaci u selskim krčmama!"
ma mislim, :roll:
:lol: Fakat tako izgleda na fotkama, ali u zivo su puno sladje, dovedi ga da vidi ;)
Najbolji mi je jedan tata koji je dosao i rekao neka mu pokazem one sa sahovnicom :mrgreen:
Mi nekako udaljeni s ovog dijela Foruma (to da ne padnemo u iskušenje, al ne pomaže) pa sad slučajno škicnula i vidim da je ovdje jako dinamično.
Mi upravo kupili dvije Dorice i jedva čekamo dobiti ih. Inače, jako sam se ugodno iznenadila na poštarina 0 kuna. To sam im i rekla. Uglavnom, ipak takvi detalji jako obraduju kupca pa se osijeća bolje iako je i sama kupovina gušt kad su u pitanju platnene pelenice.
Nego, vidim da Webmama škica ovdje, pa pretpostavljam da će mi i ona znat odgovorit.
Jel trebam pazit prvih prekonekoliko puta sa sušenjem. Mi imamo isto sušilicu i dvije Neve još od puno prije (one-size) i nemilice ih sušimo SVE 5, pa me zanima da li da ipak odgodim to s novim Doricama?
Alaj sam se razvezala. Morat ću češće svraćat jer ovako mi jezik odeeee :oops:
A to si tiiiii :mrgreen: a cuj, fakat su testirane na sve, ali ja uvijek volim preporuciti da ih se malo cuva, dulje ce trajati.
Evo da se i mi prijavimo na ovaj topic.Planiramo preci na platnene pelenice potaknuti rodinom super radionicom i standom :D Za prve smo izabrali start paket doru i nestrpljivo ih ocekujemo nadam se vec ovaj tjedan pa cemo se javit sa utiscima :mrgreen:
Zabica :D
znaci i ti si mi medju ovih par paketica koje imam spremne sutra ujutro za slanje :mrgreen:
Da,da Webmama!Prva stvar ujutro sta cu napravit jest izvrsit uplatu i faksirat :D Ovo je bio dugi vikend pa sam bila malo ljena :roll:
Meni su Dore super. Kroj nam je :* samo mi se čine malo plitke i ne znam kako će biti kad M bude imao 1,5 ili više.
Ima li koji dvogodišnjak - vlasnik Dore?
Ima :mrgreen: al kad su veci nije vise ni bitno da su do pazuha jer vise i ne kakaju i piske toliko ;) Bitno je da je "strateski" dio zatvoren.
Zabica, jel stiglo?
O 2godišnjaku trebaš razmišljati bez pelene :mrgreen:
Webmama nisu jos stigle,nestrpljivo ih cekamo :D
Webmama nisu jos stigle,nestrpljivo ih cekamo :D
Webmama na koji broj zvati????
Joj ove Dore su tako krasne. Evo namačem ih na 24 h u hladnoj vodi prije 1ve upotrebe. Jedva čekam da zamotam T. guzu u njih :D.
Da su samo prije postojale. Blago Zabici koja ih uzima toliko. Jedino, nama nezasitnicama nikad dovoljno dezena.
Webmama, mi bi jos koju Doru, al ste s uzorcima tanki. Kad ce opet 'podebljanje' ponude? Ionako planiram jos narucit printane gacice pa sam mislila i bar jos jednu pelenicu :P
Imam prve neve i sad još dvije dore. Dore su mi puuuuuuuno bolje. I sad bi još. A ne trebaju mi...
Uhh postajem nestrpljiva,nikako da stignu :cekam:
jedva cekam da ih prvi put stavim na malu slatku guzu :D
Dorice su zakon :D !!! Premekane, predobro oblikovane na našoj guzi, super upijajuće. Mi naručili još + cover šareni...pa ćemo prodavat druge na FB da pokrijemo minuse :mrgreen: ... još k tomu, poštarina je besplatna za preko 100 kn narudžbe. Ne znam jel to akcija ili....
Inače, Dore smo i sušili u sušilici (malo pripazili na visoku temperatru za početak) i taman se skupila kolko treba (al mislim da se to dogodilo s pranjem).
Vjerojatno su iskrojili tako pelenicu s predumišljajem, naime, prije pranja, kad sam ih uzela u ruke iz paketa, činile su mi se za zericu velike...a nisu :heart:
mi jos svoje cekamo i cekamo :raspa:
mi kupili 1 doru i 1 nevu za probu i obje su mi stvarno super. :D
i sad bih kupila još, a ne treba mi, imam preeeeviše pelena
a mi se konačno dočepali svojih 3Dora!! i šarene zaštitne!! sve 3Dore su nam različite...i kontamo još jednu nabavit...naravno drugačiju!!! a i Nevu bi mogli koju još...doduše tek jednu imamo!!
Mi jos cekamo :/
Stigle nam jucer pelenice,predivne su :D Evo ih potopili u vodicu i jedva cekamo ih probat,ajme sta su smisne za poludit!!!
Bok zabice, jesi ih narucila preko neta? Koja je cijena i kakve ti se cine?Citiraj:
Zabica prvotno napisa
Zabice, koliko si ih kupila za početak (ako ti to je početak?)?
Ja razmišljam o malom start paketu Dora, sad je na sniženju. Ima 5 pelena i jedne gaćice. Ne znam je li to dovoljno za početak?
A još bi trebala kupit kantu za njih i ulje i tak..
Ma, samo da mi ne smanje porodiljni nakon 6. mjeseca na minimalac, onda niš od platnenih...šmrc..
Evo našla sam sama odgovor..da sam malo bolje tražila, ne bi i pitat trebala..al dobro.Citiraj:
Layla prvotno napisa
Layla, kupi rabljene na forumskoj burzi da nadopunis.
Škicnem redovno na FB. No, planovi za platnene su još u povojima, jer se para nema..mislim da će ipak malo pričekat..ali ću ih svakako nabavit!!