:love2:!
Printable View
a klara bas mi je zao :-(
cini mi se da ja betu neću ni dočekati :-(
evo stomak me rastura i kad se obrišem vidim tempera-like brljavljenje.... a shit, baš sam tužna :cry:
Klara bas mi je zao :love2:
za 9 mjesec cemo jace vibrirati
klara žao mi je draga :love2:
pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ne dođe vještica!!!!!
...još uvijek ne mogu doći k sebi...beta nam je 1600...znam da bi trebala biti sretna, a ja sam zbunjena i uplašena...
Natalina :-D :-D :-D :-D kad dođeš k sebi ćeš se obradovati! Do tada skačem ja u znak sreće i veselja za tvoju beturinu!!!!!!!!!!!!!!
Klara i Iberc baš mi je žao. Držite se!:love2: Pinky držim fige da sve dobro završi. Natalina BRAVO! Prekrasna beturina!
Natalina mislim da ne trebaš strahovat beta ti je PREKRASNA!!!!!!
sve tužnice vama veliki :love2: i ne predajte se
mravak :-*
enya22 :-D:-D na prirodnoj mrvici
Natalina vauuuuu koja beta koliko ti je vračeno i koji dan
trudničice sve mazite i ljubite bušice od nas troje
pinky puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ß bude velika i da brljavljenje stane
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
ogromna :-* od nas mi napunili 5mj obavili uzv kukića i sve je ok !!!!!!
Iberc, žao mi je.
Pinky, vibram za betu, nikad se ne može prije sto posto znati ~~~~~.
Natalina, čestitam :)!
Natalina čestitam, prekrasna beta!! :-D
Natalina imaš razloga biti vesela i veseli se!!!super
Cure odlične ste hvala vam na svim korisnim informacijama,podrškama!Sve vas pozdravljam!
I nadam se da će nam se svima ostvariti: ludo ljeto, udarnička jesen i pobjednička zima! Ijuuuhuuu!!! :-D:-D:-D:-
ps.od sutra sam u novoj akciji prirodnoj :lol::lol:
Klara moja draga bas mi je zao, nekako sam drzala u saci da je to kod tebe sve dobro proslo ali idemo dalje, hvala Bogu pa su smrzlici tu i dolaze na jesen. Do tada draga odmaraj da napunis baterije za nove pobjede.
Natalina svaka cast za betu, cifra za najvecu radost. Bices ti presrecna kad malo dodjes sebi od srece i straha, bas mi je drago.
Vidjecemo sta ce biti sa mojom betom u petak!
Evo cure da vas razveselim, moja betica danas 191 :-D
Hvala vam cure, vraćena mi je jedna blastica i jedna morula 5 dan, danas mi je 13dpt...nisam ni sanjala da bi se meni moglo dogoditi da imam ovako veliku betu...zadnji put mi je vraćeno 3 embrija drugi dan i beta je 16dpt bila 136. Primio se jedan, nažalost na kraju se ispostavilo da je vanmaterična, ali plod je bio vitalan i kucalo je srce... i zato me ova beta ušokirala, a i svakakvi strahovi se motaju po glavi...
venera21 čestitke i tebi na pozitivnoj beti! :-D
sandric ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak :)
klara :love2: držimo palčeve za jesen i smrzliće!
čestitke cure na betama!!!!!
pinky nemoj još odustat draga evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice
venera21 :-D :-D :-D :-D jupi!!!!!!!! Za lijepu betu!!!!!!
klara žao mi je
pinky:heart:
natalina beta ti je vauuuu
venera21 bravo
Svim čekalicama svega i svačega~~~~~~~~~~~~~~~~~
klara žao mi je jako, al sigurna sam da ti je najveća utjeha tvoja Sunčica i velika si sretnica zbog toga. sigurna sam da će doć vrijeme i za drugo "blago"!
natalina lako meni reći opusti se i uživaj u beti, a sigurna sam da je nakon toliko strepnje, straha i razočaranja (koje sve mi prolazimo) malo teže opustiti se i uživati u sreći. al gledaj na to ovako, da si ti svoj križ iznosila i donila ga do odredišta koje ti je u sudbini propisano, sad nastupa drugo vrijeme, vrijeme sreće, užitka i svega lijepoga...pa zato ne dozvoli ni jedan jedini trenutak da ti promakne...uživaj uživaj i samo uživaj!
venera21 čestitam od sveg srca i želim ti svu sreću!
di su moje istrijanke? cure pa nema vas...počelo ljeto, more i sunce!
Venera i Natalina, super za dobitni postupak!
Lberc i Klara, za dobitni sljedeći put ~~~~~~~~~~~~~~~~~
I posebne vibrice za drage Dragu i Enyu da uskoro ugledaju srčeka kako trepere ~~~~~~~~~~~~~~~
Inače i mi smo u niskom startu, pa možemo na listu čekalice koječega - radimo pripreme ovih dana za postupak u listopadu. Malo ćemo se opet podsjetiti na hormone, briseve i druge stvarčice koje idu s tim...
andream - idete po drugu bebu??...joj drzim fige od srca...
Cure cestitam na beti!!!
Draga, idemo... naša bebica osim toga obožava druge bebice pa ćemo se potruditi...
Natalina, venera21, cestitam od :heart:
Natalina nakon svega nije cudno da te malo strah ali sve ce to brzo sjesti na svoje i pocinje samo veselje!
klara za jesen cvrsto drzim palceve!
lberc zao mi je, neka slijedeci bude dobitni!
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
Sali – 2 stimulirani IVF Ljubljana (nakon 1X stimulirani IVF, 2X klomifenski IVF)
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF (nakon 1 stim., 4. prirodna I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 -
kika 84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
sandric 02.07.
Pinky 03.07.
loks 07.07.
nokia 07.07.
aleksandraj 08.07.
issa11 09.07.
vesnare
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Bab
Pikalice
skandy
beba.2
Klomifenke/Femarke
kiara79
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
medena8
andream
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetne leptirice
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, issa11, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, taca70, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, ivica_k, Tigrical, Iberc, Beba.2, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, Cranky, tiki_a, mare157, Sanjička, dani82, Jim,venera21, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, Suzzie2, Corina II, rose, Mia74, Tia, Sanja1, lastavica1979,trunčicabalunčica,crvenkapica77,og la,mravak, mini3, tlatinčica, NINA30,klara
molim vesnare da mi javi u kojoj je fazi (ako je čekalica bete, koji je datum) i čupko1 da mi javi koji je bio dobitni postupak i gdje da mogu upisati na listu. hvala!
mrkvica84 je čekalica bete za 05.07. pa je ubaci
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
Sali – 2 stimulirani IVF Ljubljana (nakon 1X stimulirani IVF, 2X klomifenski IVF)
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 -
kika 84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
sandric 02.07.
Pinky 03.07.
mrkvica84 05.07.
loks 07.07.
nokia 07.07.
aleksandraj 08.07.
issa11 09.07.
vesnare
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Bab
Pikalice
skandy
beba.2
Klomifenke/Femarke
kiara79
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
medena8
andream
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetne leptirice
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, issa11, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, taca70, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, ivica_k, Tigrical, Iberc, Beba.2, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, Cranky, tiki_a, mare157, Sanjička, dani82, Jim,venera21, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, Suzzie2, Corina II, rose, Mia74, Tia, Sanja1, lastavica1979,trunčicabalunčica,crvenkapica77,og la,mravak, mini3, tlatinčica, NINA30,klara
a ja čekam transfer
loks eko istrijanke! Za tebe i tvoju betu puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i velika :*
skandy draga, vjerujem da ćes već biti čekalica bete kad ja drugi put uredim listu, pa nam nemoj zaboraviti prijaviti! sretno!
Iberc i Klara bit će drage moje. Nemojte odustati:love2::love2:
Natalina i Venera21 bravo cure:-D:-D
Pinky šaljem ti vibre i za listu podatak: još uvijek čekam punkciju, točnije to ćemo odraditi u subotu, a za transfer ne znam (ima oko 10-ak solidnih folikula i nešto malih) - pitala Š. i on veli da o transferu odlučuje biolog. Zadnji put su izvadili 8.js pa nismo išli na blastice. Valjda nisu bile dovoljno kvalitetne... Vidjet ćemo ovaj put.
vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da će biti koja js za zamrznit
rijetko tko danas ide na blastice - sa 3 oplođene stanice malo tko želi riskirati da ne dožive 5. dan...
Čestitke novopećenom trudnicama! Moja beta danas je 2002! Visoka je ali se nije baš pravilno poduplala pa sam malo u brizi, al vidjet ćemo sutra na pregledu što se događa.
kika, pa kako se nije poduplala? sta nije bila oko 800 prije 2 dana?