Gargamelica, čini mi se da bi choragon ipak trebao držati još koji dan (kažeš da si ga primila prije 2 dana), i da ti to smeđe nije početak m. Nemoj raditi test, jer će ti se dogoditi isto što i Žanet.
Printable View
Gargamelica, čini mi se da bi choragon ipak trebao držati još koji dan (kažeš da si ga primila prije 2 dana), i da ti to smeđe nije početak m. Nemoj raditi test, jer će ti se dogoditi isto što i Žanet.
Ups krivo sam srocila ....u pon sam primila choragon a od srijede sam napuhana kao balun:)znaci sutra je peti dan
gargamelica ~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage za jedan veliki +
kod mene nista i nakon 3 nedelje terapije tiroksin se nija snizio nego jos se i povecao :-x
marti_sk :love2: Pa što se to događa!?
Bog! Ja sam prije dva dana stigla iz Praga!I cekam,odmaram kako sam od volje,neznam vise sto bi sa sobom,idem sad kolac spremiti,da malo vrime prodje!!11.10 mi je bio transfer,dali sto to broji kao nulti dan,ili prvi? Ovo mi je prvi transfer,drugi postupak!!I to je to,nadam se da cemo se skratiti vrime i docekati pozitivnu betu!!Doktorica mi je rekla da napravim test 28.10,a to se meni cini malo preeeeedugooo!!!sretno cure
cure koje niste dočekale jesensku betu :love2: želim vam idući postupak donese sreću ~~~~~~~~ i veliki + na testu ~~~~~~~~ :yes:
A vama koje ste uspješno uskočile u jesenski vlakić :-D želim mirnu, dosadnu, školsku trudnoću ~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
A vama koje ste u postupku i čekanju bete ~~~~~~ želim puno puno sreće ~~~~:-D~~~~~ i velike BETE!
Gargamelica ~~~~~~~~~~~~
Cure hvala vam na podrsci :)
Napravila ja test i on pozitivan!!!!
Smede je i dalje prisutno uz bolove kao da cu dobit .
Nadam se da choragon nema veze s ovim rezultatom :(
U pon vadim betu pa ........
Ajjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Gargamelica pa to je prekrasnooooo!!!! :-D:-D:-D pre pre pre krasno!!!! :klap:
ČESTITAM OD :heart:
- koji ti je dan od choragona?
Ajjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Gargamelica pa to je prekrasnooooo!!!! :-D:-D:-D pre pre pre krasno!!!! :klap:
ČESTITAM OD :heart:
Cito Cito je je je Cito Cito Je je je
Koji ti je dan od choragona?
Evo da javim novosti, jučer na uzv ipak imam 5 lijepih folikula 21-22mm. Sinoć mi mm dao štopericu- Ovitrelle, daje se u trbuh.
Punkcija u nedelju ujutro vjerovatno oko 10 ili 11. Malo mi je frka iako sam dogovorila anesteriju, spavanjac od 10-ak minuta. Vidim da su druge cure to super podnjele pa nema smisla da meni bude lošije :-) Uf, samo neka završi uspješno....
amaria 23 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe vrijeme do plusića na testu!
gargamelica i žanet ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plus na testu!
I svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite!
Ajme kako kasni ovaj forum!!!
GARGAMELICE ČESTITAM!!! TO JE ODLIČNO!!
Bublice peti dan mi je tj u pon ujutro sam primila :)
Mare157 drzim fige za punkciju i da bude lijepih stanica ;)
Mene zbunjuje ovaj smedi iscjedak koji i nije velik ali tu je??
gargamelice čestitke od srce nastavlja se veseli jesenki niz:-D:-D:klap: (moja ET u ponedjeljak:klap:)
Gargamelica, mislim da ne bi trebalo bit choragona peti dan, i nemoj da te zabrinjava iscjedak jer on je najnormalniji u trudnoći.
Odmaraj se i u ponedjeljak po VEeEEEliKUUU :joggler:BETU! :-D :klap::-D
:*
Cure, jutros sam ponovila test i opet je dobro pozitivan,nije debela crta ali je tamna dosta.Sad je samo pitanje da ali je sporo izlučivanje choragona ili T.Saznat ću valjda u pon. kad i Gargamelica ali ću vadit betu, nema više testova.Danas 10 dan poslje transfera, peti od choragona 1500.?????????????????????
Gargamelica i Žanet vibrala bih samo da moja tastatura hoće, ali zato držim fige za ponedjeljak!!!
Ja se još danas pikam, a punkcija je u utorak!
žanet, gargamelica, za sada je sve na vašoj strani, šaljem puuuuno~~~~~~~~za dvije lijepe bete
luna, imat ćemo transfer isti dan :-) nadam se da će nam biti objema sretan.
modesty, samo polako, i ja sam imala kasno punkciju pa eto imamo lijepi embrij - jedan ali vrijedan.
žanet, za tetu betu ~~~~~~~~~~~~~~
svima ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marti_sk :love2:...Kakva je terapija, euthirox?
žanet, gargamelica :-D jos vise cemo u ponedeljak :-D
tiki_a, pijem tirozol, eutitoks je za hipotireozu.
Dodorko, ne znam sta se dogadja, zgolemili mi dozu na 3x20 mg. ali tako smem da pijem samo 7 dana jer je tirozol toksican. Valjda ce se srediti :roll:
cestitam cure na +
Za jesenski vlakić!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
Gargamelica i Žanet, trudne ste, :-D samo je pitanje koliko. Divno je kad lijepe vijesti još dođu u množini :-)
Andream, vidiš kako je sve znakovito... bit će to ok, za 2 tjedna ćeš i ti objaviti lijepu vijest :-)
žanet i gargamelice...:-D:-Dbravo..čestitam od srca...
ja nikako da stignem na tu listu pikalica...:-xviše mi je puna kapa...M kasni 2 tjedna..jučer se pojavio smeđi iscjedak i kad se napokon poveselim da je to to...šipak sve prestane...uuuhhhh baš sam jadna.
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
Andream , Ginger je imala isti "scenarij", punkcija i transfer na isti dan i eto čeka još koji tjedan svoju drugu bebicu. Mislim da je prvu curicu rodila nešto ranije 01.11... ako me pamćenje ne vara...
jutro,evo da i ja skuham kavicu,nesicu,fini topli čajek...samo se poslužite..:-)
mislim da sam od sutra pikalica,krenula je M:-D,samo da ne ureknem....puj,puj..:mrgreen:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gargamelica i žanet za sutra,za velike bete...~~~~~
gargamelica i žanet, ~~~~~~~~za betu do neba...
kiara79, sretnooo....
svima ostalima~~~~~~~za sve što teba....
Dobro jutro svima,
najprije čestitke ST trudnicama Gargamelici i Žanet i ~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje bete (kojih očekujemo još:mrgreen:).
~~~~~~~~~~~~~ za sve koje tek kreću, ~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje punkcije...................................... i sve ostalo.
Curama s negativnim betama ili testovima :love2: i :love2: i idemo dalje u nove borbe za naše bebice................
kiara, hvala na kavi, i bravo za početak akcije.
Kadauna, potpis na sve, a pogotovo na ovo zadnje:love2::heart:
Gargamelice i Žanet za velike bete sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima kojima je potrebno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uuuu koliko dobrih vijesti,bravo cure :klap:
svima drugima šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A ja se vratila jučer iz Praga bio FET u petak i sada čekamo....:raspa:
Kiara napokon!! Još nisam čula da se netko toliko veseli vještici :mrgreen:
Mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiara, juhuuuuuuhuuuuuuu~~~~~~~~~~~~~~
kiara76 :klap: za start!
Lua~~~~~~+
Luaaa,i ti si tu??? sad ces mi ti praviti drustvo u cekanju,moja praska kolegice!!! sretno svima!!
Ja se lagano dosadjujem,glavno da vrime ide...
e sad sam više luda....menga stigla danas onako za pravo(ujutro),međutim tokom popodneva i do sada više ništa na ulošku-osim smeđeg iscjetka,krvi samo na papiru kad se obrišem...
pomagajte!!!!!!!!!!!!!!:-(
kaj sad uzeti sutra gonale ili ne....ja ću fakat završiti u Vrapču..:-o
ne mogu više...a stvarno se nisam ni najmanje nervirala oko postupka,baš sam bila onako full opuštena...
kiara 79, jel mozes nazvati svog doktora?
mogu sutra nazvati SD,ne znam da li ću ga moći dobiti na telefon..tj da li će mi ga sestre htjeti dati da razgovaramo...
a otići ne mogu gore jer radim cijeli dan..