hvala ŠV. Meni je rečeno da vadim betu 22 dan...
Printable View
hvala ŠV. Meni je rečeno da vadim betu 22 dan...
jučer dok sam čekala red na humanoj,četiri cure su imale transfer.Neka im je svakoj sa srećom :)
I ja bila jučer, neka im je sretno, sretno!!! Ja čekam subotu da vidim hoće li biti uopće transfera od mojih smrznutih?? Tješim se što ih je devet pa možda barem jedna preživi ali sudeći po tome da me nisu zvali znači da se nešto i oplodilo. Imam sve pohvale za osoblje na humanoj, uz sav onaj stres i gužvu i dalje su divni. Samo neka tako nastave. Svima puno sreće i svega što im treba.
nina32 :o 22 dnt - jeli se razbahatio :lol: Nema veze, samo poslušaj kako ti je rekao i beta će bit ogroooooooooooooooooooomna
dorina199 sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se oplodilo i da se fino zakači za mamicu i tako ostane dugo dogo - do Valentinova 2012 :*
:-DHvala Šumsko neka mi bude kao i tebi :klap:
Hvala dorina199 i tebi nek je sa srećom..Hvala i tebi skandy..
Šumskovoće ma vadila bi ja i trideseti dan samo da bude sve ok..
nina32 znači na blastice ste išli... super!!! Nadam se da će ti ta 22 dana brzo proć i da ćeš nas obradovati lijepom betom!
dorina199 sretno sa smrzolinama!!
sari i svim mojim kafenušama koje su u postupku želim samo da sve na idućoj kavi budu trbušaste :*
O pa nisam ni znala da nas je toliko s rode trenutno tamo u postupku!
Sretno svima!
nina32 dobro nam došla i što prije otišla na trudnički pdf! S obzirom da znam koja je tvoja situacija, ja jako vjerujem u ovaj tvoj postupak, iako sam bila malo u šoku što su ti na prvom postupku vraćene 2 blastociste!
A, što se tiče gužve u čekaoni....:evil: stvarno pretjerano!
Svim curama u postupku želim puno sreće i velike bete!
Skandy ne mogu ti odgovoriti, inbox ti je pun :-).
e moj Tigre, ja u ništa ne vjerujem dok ne vidim..zapravo trebala sam staviti nick TOMA -(ako jedna blastica preživi tako će se zvati :)
Jesu li to utrići ili što, ali meni se spava i spava i spava...
hvala svima na dobrim željama..
Cure samo da vam se malo javim!
Svima vam želim puno dobrih vijesti i velike bete!!
Mi smo u 11.tj i za sada sve ok!
Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni! :-*
nina32 dobro nam došla :kiss:
Sretno svima :heart:
Drage moje, prijavljujem transfer 2 X blastociste!!!!
Ne mogu vjerovati ali spermiogram se jako popravio i nikada do sada nismo imali blastociste. Imala sam 5 stanica, tri su oplodili, 2 se razvile do 5. dana, ostale 2 nisu bile dovoljno kvalitetne za zamrzavanje.
Baš mi je drago da je sve nekako krenulo, imala sam baš individualan pristup, svi su bili jako ljubazni. Čak me došao i doktor pozdraviti i popričati samnom nakon transfera, a pacijentica sam od profesorice, tako da nije ni trebao.
Svim curama u postupku ~~~~~~~sretno!!!
Ambra ma zaista sjajno :-D HURRA za blastice :-D Pa u zadnje vrijeme u Rijeci same blastice :-D
Prekrasno za čuti. Sve nade polažem u Tigrical, Dorinu i tebe Ambra :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GO Rijeka - GO!!!!
Bravo Ambra baš super
Ambra, mrak! Super! Ova Rijeka me svaki dan sve više i više ohrabljuje!
Cure hvala vam puno!!
Snekice mogla bi i ti do Rijeke ili ideš privatno?
Imam puno planova, vidjeti ćemo koji će igrati.
Prijavljujem transfer od odmrznute jajne stanice dva embrija jedan 4-stan i jedan 6-stan. Čekamo. Ostalima sve naj naj...
Suprug i ja smo danas bili na humanoj i dogovorili nas drugi stimulirani postupak za 7 mjesec. Danas smo izmjedju ostalog ponovili i spermiogram i obzirom da je nalaz ponovo slican onom s pocetka nase mpo price (teska olligoastheno + hypo) odlucili smo ne gubit vrijeme nego krenuti u akciju nesto ranije od plana. Bit cu u dugom protokolu kao i prvi put pa sam od 24.06 ponovo pikalica (samo da mi cervikalni brisevi budu OK:cekam:)
Moja draga dr. House:zaljubljen: mi je obecala i anesteziju na punkciji pa sam barem upola manje ustrtarena od svega:-)
Inace, jedna od novosti je da se sada umjesto utrogestana moze dobiti i Crynone vaginalni gel. Da li ga je tko koristio?
Super je, jer se aplicira samo jednom na dan (prije spavanja), nadam se i da je jednako ili cak vise ucinkovit od utrica.....
Ja ču ga koristit čim stigne,nema nigdje na lageru! Dalje crinone gel ide na recept, tako da se ne plaća.
otkad crinone gel ide na recept?? jer kad sam ga ja htjela koristiti,prije 8mj,placao se i isao na privatni recept a cijena mu je bila oko 400kn..tako da sam se ipak odlucila za utrice..
Zato kazem da je novost, od nedavno crynone ide na recept, prije nije bio na listi hzzo-a.
Mayica na tebe nisam dugo "naletila" vidim termin se jako priblizio:) nadam se da ste i ti i bebica odlicno!:heart:
a super da je od sad na recept..
mi smo odlicno ..za sad..evo danas brojimo 35+5..svakim danom blize cilju i jedva cekamo..za sad je proslo relativno sve ok..ja se nadam da ce i na porodu tako biti :))
svima zelim srecu u nadolazecim postupcima i onima koje su u postupcima..velike puse od mene i malog misa :* :*
Šta nam ga onda ne propisuju, meni jučer bio transfer naravno da je docentica napisala utrogestane.
BTW ovaj tjedan izgleda nema dr. Vlašića
I meni su dani utrogestani uz uputu da kad ih potrošim da krenem s crinone gelom. Meni je ovo prvi put da koristim utrogestan, crinone g. nisam nikad, ali iz onoga što sam pročitala na netu mislim da je efekt obaju proizvoda jednak s tim da je crinone gel puno praktičniji za aplikaciju..Ako je meni (a prvi put mi je) već dosta 3x2 utrogestana na dan mogu misliti što je s vama ostalima koje ste nažalost već duže u ovoj priči. Stoga- tri put hura za C.G.!
pozdrav svima, evo da se uključim sa betom 3119.3tj.od punkcije. sretno cure
Čestitam Olivera, lijepa beta!!!
Sada se odmaraj i uživaj!
olivera cestitkeee..uzivaj u trudnoci :-*
olivera Čestitam ti na lijepoj beti, sada samo polako...puno je dana pred tobom :)
nina32 nemoj da ti utrići dosade, evo ja sam na utrićima od 26.04. - pazi danas je 17.06. i bit ću na njima do 03.07. (dakle još dva tjedna) i znaš šta - uopće mi ne smetaju više. To što sam tako dugo na utrićima je znak da sam T - a u tom scenariju mi ništa nije teško :) Da mi kažu da ih moram do poroda stavljat, stavljala bi ih pjevajući od sreće. Nadam se da me razumiješ. A crinone gel je i njima skuplji, pa radije pripisuju utriće (koji koštaju 45 kuna za 5 dana, pa to nije uopće skupo). Da nisam na kraju s progesteronom žicala bih moju ginicu da mi pripiše gel.
Samo ću kratko zavibrati Innu, Tantolini, Dorini i Sari za čekanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i našoj LOTV za novi raniji postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ogromne čestitke Sali na krasnoj krasnoj beti! Još jedan veliki uspjeh za naš KBC Rijeka :-D
Cure, jel i vama nije radio forum tjedan dana?? Meni je bas nedostajao jako.
Cestitam Oliveri, ali i nasoj Nini32 na njenoj krasnoj beti: 1311
Nina, popratila sam tvoje postove unatrag ali nisam skuzila koja je bila vasa dg. Bas me zanima, kao i za svkog tko je u RI.
Sumskovoce, hvala ti na vibricama:) Procitala sma da si bila u bolnici tjedan dana, vec sam se bila prepala ali vidim da je sve OK i da tvoje bebe i dalje lijepo napreduju :klap: :heart::heart:
Kako je u RI bolnici? Jesu svi OK kao i inace?
Ajme, mora da si se nasmrt prepala kad je krenulo krvarenje, to mora biti grozan osjecaj jer nemas pojma sto se zbiva dok ne stignes na pregled.....
Mi u ponedjeljak imamo date na humanoj s dr. Manestrom jer dr. House koristi lanjski godisnji od danas pa sljedeca dva tjedna ja mislim, pa eto, vi koje ste kod nje da znate isto da je nema. Brisevi su mi OK fala bogu pa cu pokupit Decapeptyle i pocet s bockanjem 24-og:-)
Da se i ja malo javim!Ni meni nije dobrih tjedan dana radio forum?!!!
Čestitam Olivera na velikoj beti, bravoo!
Sretno cure!!!
LillyOfTheValley, hvala na čestitkama. On ok, ja jedan jajovod nemam(extrauterina), a drugi je za baciti:)
Olivera, dobro došla u klub sretnih riječkih trudnica!!!!
Hvala na odgovoru Nina.
Kako god lose izgledala tvoja dijagnoza ona je zapravo pod uvjetom da je sve drugo OK, zapravo super dijagnoza za postupak ivf-a, ali vjerojatno vec to i sama znas, a evo desilo vam se i lijepo malo cudo, tj. vjerojatno dva? Nadam se da ce dalje sve biti u najboljem redu:)
PS. Pretpostavljam da vama nisu radili icsi?