Loly pa jel mogao opet dati uzorak? sigurno će napraviti Icsi pa bude nešto za transfer..
želim ti puno sreće..
Printable View
Loly pa jel mogao opet dati uzorak? sigurno će napraviti Icsi pa bude nešto za transfer..
želim ti puno sreće..
:-)mala bu sretno za veliku betu~~~~~~~~~~~~~:-)
drage moje, od sada sam i ja po prvi put, čekalica bete. taman sam došla iz splita, noćili smo sinoć, jer sam se plašila vozikati se 150 km do mostara netom nakon ET. ugl, 2 lijepa 8-stanična embrija su u maminoj pupi, i nadam se da će im se tamo svidjeti i da će ostati sve je odlično prošlo. dobila sam brevactide jučer, nakon ET i jednu injekciju za doma, koju trebaam dati u guzu u subotu. doktor P je zadovoljan. ostaje nam nadati se... za 14 dana beta ili test ( iako mislim da ću koji testić i ranije uraditi ).
hvala svima na podršci, i narvno sretnoooo do nebaaaa
Mostarka sretno...za veliku betu~~~~~~~~
hvala :heart:
Fala tikice!
Nakon punkcije su nas poslali da napravimo đir i popijemo kavu, kad smo se vratili mm je opet dao uzorak!
Mislili su ga posalati na biopsiju testisa na urologiju, jer je i ta opcija bila dogovorena, ali su na kraju odlučili da ipak ne, jer s obzirom da sam ja dobila mali br js da se ne isplati praviti biopsijsu.
A ništa, posli ću zvati pa ćemo viditi imali što za transfer.
joj nadam se da će vam biti sve ok.. da bude bar dva mišića za vratiti..
SIJEČANJ 2012. (1)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
Thubbe
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012.[/COLOR]
Đerekica, VV
Mury, VV
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
Spodoba, IVF centar, 3.ICSI prirodni
PetraP
sirena28, prirodno u čekanju 1.IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
20.4 kinki
20.4 MaliMimI
23.4 zrinkič
24.4 matko
26.4 ayan
26.4 Tomek1221
27.4 butterfly101
27.4 Vedre
30.4 Snekica
30.4 NADA II
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
18.4 mala bu, 17.4 mostarka86, CorinaII, mrvica7
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
18.4 Loly,,
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
BlaBla123, tatjana76, bili, MalaMa, lucija83, Laki, Mery13, kristina 1977, Markko Marttin
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
črkica, ,:suncica, dino84, vesnare
ON-GO~~~~~~~~~~~~
4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, Pirica, jo1974, Hoću bebu, hrki, luci07, ivanamaricic, Bluebella, adria13, Reny 76, MARINA25, 1977,
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Palcicazg, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Bubimitka81, Melem33, drizl, Mare 85, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507 , strategija, Richy, Bab, maza975, darmar, Maybe baby, kameleon, Argente, geceta,
6.mjesec: beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, bubiloo, Olivera ,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, donatela, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam, kiki30, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena, ljiljan79, luna1, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Strašna, Štrumfet@, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu
Dragi moji, linalena više ne može pisati listu pa bigblue i ja preuzimamo no isto smo rastrgane na sve strane. Gore sigurno ima grešaka pa eto,upozorite nas jer ne stignemo trenutno sve detaljno pratiti :( neki datumi ET nisu tocni, tj vec su gotovi pa ako i tu sto treba ispraviti, recite.
Ako ima netko s malo vise vremena, slobodno nam pomogne :)
Bigblue i geceta :klap:
Evo prijavljujem transfer 23.4., oplodila se samo jedna jajna stanica :-(
Baš smo malo razočarani, prošli put je bila dosta slabija stimulacija i dobili smo 7 js, a sad nakon 23 decap., 15 gonala i 13 menopura samo jedna jajna stanica. Da sam imala više js, radili bi mm bbiopsiju, pa bi rezultat bio sigurno drugačiji. Ah, što je tu je, malo sam tužna, ali triba se nadati..
Geceta i Bigblue- svaka vam cast cure!!!! Mozete me sad prebaciti na listu cekalica bete 30.4.(iako bi realno mogla vec i 28.4. buduci su bile blastociste i 5 dno transfer?):yes:
Loly, drzim fige- nek bude jedna ali vrijedna...sretno u pon...:-)
Geceta i Bigblue- svaka vam cast cure!!!! Mozete me sad prebaciti na listu cekalica bete 30.4.(iako bi realno mogla vec i 28.4. buduci su bile blastociste i 5 dno transfer?):yes:
Loly, drzim fige- nek bude jedna ali vrijedna...sretno u pon...:-)
Sretno svima,i bozji blagoslov da sve dobijete pozzitivne bete,i u naručju drzite svoju dječicu.:saint:
Ja sam svrstana u "Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~" a trebam biti u "on-go" za 5.mj.
Ali nema veze, bitno da sam tu negdje... :)
Geceta i Bigblue, kao i mala bu, i ja sam sada čekalica bete :)
geceta i bigblue :naklon: :naklon:
Ja bi rado da sam u 5mj na on-go ali tad idem samo na konzultacije za dalje pa sam do daljnjeg hrabrica i čekalica. :cekam:
Svima šaljem pozitivne vibrice i da vas roda što prije posjeti sa malenim smotuljcima :kiss:
Drage mamice i buduce mamice! Ja sam majka 20 mj Marka i Leona jos malo 2mj! Lezajuci u bolnici (9dana nakon poroda), cula sam raznih prica! Naravno sve zavrsene sa bebicom u ruci! Cak jedna mamica 45x na oplodnji! Zato vam zelim puno snage i sve je moguce, zelim vam da ne odustajete i da vam beta rasteeee i rasteeee! I da sto prije cujete djecji plac! Uvjerena sam da ce tako i biti :)
drage cure, prijavljujem punkciju sutra. obzirom da imamo dva folikula nadam se da nešto bude od toga. sretno svima!!!
MalaMa
zelim ti sutra 2 dobre jajne stanice i da prodje cim bezbolnije.
Kod mene isto bila samo 2 folikula i sad cuvam 2 mrve (valjda su jos uvijek tu :-)).
Sretno i da se javis sa dobrim vijestima.
Malama sretno sutra na punkciji
dreamgirl za veliku betu~~~~~~~~~~~~
Danas vračene dvije mrvice treći dan.....čekamo betu 30.04 i nadamo se......
BB i geceta super za Listu i hvala za preuzimanje
a curama koje čekaju betu da brzo prođe i naravno da bude pozitivno
velka pusa svima i sretno
CorinaII sretno za veliku betu~~~~~~~~~~~~~
Hvala Vam na pomoći oko izmjena, evo nesto je promijenjeno/nadopunjeno a i otvoreno je novo odbrojavanje kako bi se sve lakše popratile, http://forum.roda.hr/threads/72927-Odbrojavanje-2-2012