jutro!
cure za sve koje danas vadite~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nek vam budu pozitivne!
Printable View
jutro!
cure za sve koje danas vadite~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nek vam budu pozitivne!
Svima ~~~~~~~~~~~
Kako ste mi danas, vibram za pozitivne bete....
Danas mi je 5 dnt blastica i probudila bol u leđima , kao da menga dolazi ???? To bi trebao biti dobar znak ili ????
Napokon idem raditi da si skratim vrijeme
Dino :) bravo bravo, nek bude sve dalje skolski , bas me razveselila ta tvoja beta !!!!
Frcka ~~~~~ za danasnju betu da te smiri i da lakse docekas UZ...
I ostalim curama figice i kolektivne, sto manje stresa i briga....
Velike vibrice za velike bete...
Meni danas 3dnt..i nista posebno.necu uopce gledat simptome jer sam prosli put imala a od trudnoce ni T.
Sretno svima.
kliničke trudnoće = potvrđena trudnoća na uzv
za razliku od
biokemijske trudnoće=potvrđena trudnoća samo uz pozitivnu betu, dakle nije bilo srčane akcije na uzv ili je došlo do ranog aborta
inače preporučujem stranicu:
http://www.neplodnost.hr/trudnoa-v2.html
Meni je danas 4 dnt, i danas sam si piknula svoj Decapeptyl (uz Fragmin koji je standard).
Simptoma nikakvih, sinoć me nešto kao zatezalo, al znam da je prerano za simptome :)
~~~~~~~~~~~ vibrice curama za bete koje vade danas....
ß 5.3 :cry:
saraya žao mi je :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji danas vade betu!
Strašna i clematis u mislima ste mi :yes:
može li mi netko malo pojasniti ß5.3? znam da nekim curama bude 0! Jel to znači da je u jednom trenutku bilo nešto , pa stalo i odustalo ili šta? jel bilo implantacije pa odustalo ili ne??
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnju betu!
dino84 :-D Sretno dalje!
saraya sve je moguće. Kad si dobila zadnju injekciju i koju?
Tantolina žao mi je! Kad će nama osvanuti sunce?! Bio bi red, ne?!
ja sam u prirodnom ciklusu, dobila sam jedino štopericu..ma ne..znam da nije trudnoća samo me zanima zna li netko razjasniti moju oskudnu, ali prisutnu brojčicu...?
svim curama sretno dalje:fige::fige:..oprostite..ja ne funkcioniram danas..
moguće da se nešto ulovilo, ali je i brzo odustalo pa je do sad, i ono bete šta je bilo, palo. žao mi je!
evooo samo da se i tu javim meni je danas 18 dan od transfera i BETA JE 2885 meni je ovo vauuuu moram vadit za dva dana tj prekosutra da vidimo samo el se pravilno dupla :-)
Saraya, teško da ćeš to saznati, da si vadila prekjučer - možda bi vidjela veću brojčicu i znala bi da je ovo biokemijska. Ovako može biti da je bila a ne mora, iako meni 5,3 i tvoj test koji ti bio pozitivan (neko vrijeme iza onih 10 minuta testiranja, koliko je vremena prošlo od piškenja testa do onog trenutka kad si ipak ugledala 2 linije?) ipak izgleda da je bila kratka biokemijska trudnoća.
Ovo može biti dobar znak za ubuduće ali sigurno nije validna trudnoća, rekla bih.
analoneta,bravo super :-D :-D,nek se lijepo podupla
bravo analoneta!!!!!
Analoneta WOW. To se zove beta. Čestitam :klap:
Ja sam danas vidjela moje malo srce :zaljubljen:, sve je u redu i kako treba biti za 6 tjedana, nema hematoma i sad mi je malo lakše.
Ima li novosti od Marlen?
TrudyC bravo za srculence! :zaljubljen:
analoneta,čestitam,beta ti je odlična
trudyc,super za srčeko,nek i dalje sve bude dobro
ko nam još danas vadi betu,sva sam se pogubila?
Analoneta čestitam na supermega beti i vibram za pravilno duplanje!
TrudyC :-D super za srčeko i školsku trudnoću :love:
Soraya najiskrenije mi je žao što si to morala doživjeti... nova nada ostaje za dalje :taps:
Svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite
analoneta predivna vijest! cestitam!
Hvala svima i evo malo za Frčku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A evo i moj izvještaj: 5d od oplodnje preživjelo sedam morulica, na žalost ni jedna nije dogurala do stadija blastice, ali kaže biologica da su lijepe pa sve nade polažemo u njih. Od transfera se odustaje zbog prijetečeg ohss-a, a na godinu možemo na FET. Malo sam "zabrinuta" što uvijek imamo spore embrije i što nikad ne doguraju do blaste....
Znam da ima uspjeha i s odmrznutim morulicama, ali nekako mi nije sve svejedno.... Šta vi mislite?
Pozdrav svima danas! I za jakoooo pozitivne bete, simptome i znakove ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Saraya grlim draga:-(
Analoneta predivno, bravo:-D
Svima sretnooooo
marlen nazalost, VV nema praksu cekanja 6-og dana da se vidi sto ce s morulama biti. u prvoj stimulaciji sam imala slicnu situaciju, a 5-i dan je bilo 8 embrija, svi na prijelazu morula - blastocista, do transfera je 4 prebacilo u rane blastociste, ali to su i dalje sporiji embriji. moguce je da je zbog icsi-ja i loseg sgrama.
Marlen - 7 morula ne zvući uopće loše. Nemam previše iskustva s tim prelazom morula/blastocista, ali držim fige da se sve zamrznu i da iduće godine lijepo u miru odeš po svoju bebu :love2:
Hvala Bubek i Trudy!
A ne znam, srce govori, vidi i želi jedno, a mozak drugo :drama::balon:
Curke :kiss:
vidim da imate i novih trudnica, sretno svima do kraja!!:-)
i mi smo uvijek imali spore embrije, to se najbolje vidlo u Pragu gdje su ih kontinuirano pratili. I eto trudnoća iz transfera treći dan, isto kao što smo jednom ranije imali biokemijsku
no ti imaš lijepi broj morula i to je jako pozitivno, a to da su malo sporiji vjerojanto samo razvoj, no ono što mene buni je kasni transfer pa možda ne dođe do dobre implantacije ako su embriji nezreli za stanje endometrija
Čestitam i držim fige svim novim trudnicama:-D:-D
a svima u postupcima šaljem puno puno **************************************************
analoneta..mislim na tebe ovih dana...ženo pa čestitammmmm :-D :-D
moja beta danas 13dnt dviju blastica je 653....:)...vađenje za dva dana opet...
vrtirepka, analoneta, čestitam na velikim betama,~~~~~~~~~~~~~~~~vibram za duplanje i srculence :)
marlen, meni to zvuči super ;)
mary123, strašna, čuvam fige za dvije crtice i betu kao kod novih trudnica :)
Trudyc, :-D za srčeko...
saraya, žao mi je :(
koga sam izostavila, vibram za šta god da treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vrtirepka cestitam! bas ste se zaredale!
Beta pada, 1095 je sad nakon tri dana!:-(
frćka zao mi je.. kaj veli dr?
A niš, čekamo šta će bit dalje...:-(