Teoretski mogla bi biti implantacija..ali eto teoretski:fige:
Printable View
Teoretski mogla bi biti implantacija..ali eto teoretski:fige:
...a oče i imunitet pasti kod trudnoče! :fige:
Di nam je sankris?
https://imageshack.com/i/g9tuuvj
Pliz,recite mi da nisam čorava??
nisi corava, opet sjena. na tvom mjestu bih zbilja isla vadit betu sad. odmah.
Ma nemam kam sad.
Pa kaj je moguče da je O bila kasnije,il implant. kasnija :?:
To sam sad pišnula. 16. dpo mi je danas kao.
draga, ja sam ti svoje misljenje o tvojim sjenama rekla odavno.
ma moras moc negdje privatno izvadit betu. ja zbilja mislim da ti imas male biokemijske.
To je bil najosjetljiviji kojeg su imali,20.
Kak se suši,tak jača.
Krv mogu izvaditi u jutro do 9 kod nas u bo.To je jedino mjesto gdje mogu.
Ja jedva vidim,al vidim sjenu :-) gledam s moba
:fige:
onda idi sutra izvadi krv, ako je bilo danas imalo bete, vidjet ce se i sutra tragovi (moja je recimo u petak bila 22,5; u ponedjeljak pala na 5). i pofotkaj skroz suhi test pa posalji.
Budem išla u jutro svakak..gle,znam da test reagira samo na hcg,i mada je slaba crtica,nečeg ima.
Jebate...
Žužy, na prvu nisam vidjela, ali onda sam i ja nešto ugledala!:-D Aajajjjjj:-D
https://imageshack.com/i/g951swj
E,ruke mi se stepaju da ne vjerujem.. nagledala sam se sjenki,al ovak još ne,bar ne u "običnim" ciklusima.
Teško je ulovit lijepo da se vidi..
:-D
Vidiš, nije ti bilo ni na kraj pameti...
žužy :fige:
Ja vidjela s moba i to na semaforu :)
O Žužy :-D :fige: :fige: :fige: :fige: svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuzy, moj + je bio 14 DPO, ponovi ujutro :-*:-*
žužy- i ja čorava ju vidla:-D
Zuzy vidim i ja sjenicu!:-D:-D:-D
Krenulo smeđe... :gaah:
i sad opet nece izvadit betu, zadavila bih te...
Auuuu nema me 1 dan i svašta ovdje!
Žužy ~~~~~~~~ da stane to smeđarenje!
žužy vidi se dobro!Ja bih na tvom mjestu isla vaditi kako kaze bubekica..premda, meni je u 3 mj prosle baby check pokazao vidljiviju crticu i odmah smo isli u pvt lab vaditi betu i bila je 0.103 IU/L znaci nikaj...:fige:da ostane na smedarenju
Idem vadit betu u jutro..pa ako bude viša od 1,2 znam da se nekaj događa.Rekla mi dr da stavim utriće,a dalje ćemo ovisno o nalazu sutra.
MM ne prizna ovog testića,veli da smo se preveč takvih crtica nagledali pa ništ...al ja se nedam dok me beta ne razuvjeri.
Fala cure! :-*
Samo razmisljaj pozitivno i ne divljaj! :heart:
Ja cu sutra ako ne padne temp isto popishati jedan, cisto onako :)
A ja ti želim da su ovi do sad bili pokvareni,eventualno prerano napravljeni. :-) :fige:
Ne vjerujem ali ajde :)
Žužy potvrđujem sjenu, vidi se i držim ti fige do neba da beta sutra bude visoka :fige: P.S Cervixa nisam više ni tražila, nisam se htjela još i s tim poćeti zamarati...
Uvijek se hvatamo za slamku i najmanji znak nam prija, prosli put kad mi je kasnilo 12 dana, test je na svijetlosti pokazivao drugu crtu al samo ono kad okrenem prema sijalici???Čak sam pomislila da sam stvarno bila trudna i da mi se trudnoća prekinula :O doktor je kasnije rekao da trudnoće nije bilo...
Danas me poćele grudi strašno boljeti, nikad ovako rano, tek mi 19 DC...
Sretno svim pišalicama sutra :love2:
Esperansa moguce je da si vidjela odbljesak od mjesta gdje se nalazi reagens, na nekom testovima, pogotovo onima koji imaju plastiku, se dobro vidi.
bubekica sve mi zgleda kak si proučila sve vrste testića iz svih kuteva i pod svim osvjetljenjima :lol:
Ok, ak bu mi ubuduće kaj sumnjivo, prvo tebi šaljem na provjeru 8-)
Zuzy i ja potvrdjujem da sam vidjela crticu :-):-):-) slabo se vidi ali bitno da je tu, tako ste i vi meni govorile prije točno dva tjedna i bile ste upravu :-) držim figice*i za lijepu betu :-*
[/B]Zuzy[/B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Evo ja imam osjecaj kao da cu dobiti, cak sad i vise poslije aerobika..a danas me zigalo ....a tek 22 dc, ludog li ciklusa.
Eto mene nazad na listicu :mrgreen::roll: ništ od postupka imam cistu na ljevom jajniku..
pišite sutra 4dc.
komentara nemam:mrgreen:, nije me cista iznenadila !!!
toliko se toga izdogađalo mom MPO stažu da me valjda više ništa ne može iznenaditi ..
malo ću opet pročačkati po štitnjači!!
Žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Šiškice a k jarcu, kakvih imaš problema sa štitnjačom?
Visoka antitjela štitnjače .. i ubi se tražeći stare nalaze i povijest bolesti s Rebra kao da su u zemlju propali..
(inače sam prava krtica i te stvari uvjek čuvam, čak sam našla starih nalaza iz 2003. godine al ove nikako a s njima su bili i papiri iz ovih 6 neuspješnih MPO postupaka) istina selila sam se prije godinu dana al nisam tip koji baca lječničku dokumentaciju:roll:
Žužy zaboravih prokomentirat i ja vidim sjenu al molim te idi izvadi betu..
a za spoting ne znam što da ti kažem moj vječni problem:roll: mislim da je vezano uz štitnjaču!!
Siskica kvrapcu! Jesi sad na piluli ili? Nadam se da ce iduci posjet brdu donijeti bolje vijesti!
Žužy, draga, pratim sve što se s tobom događa... Sretno danas, javi nam se čim prije! Samo smireno i drži se! (lakše reći, nego učiniti, znam)