Gimnazije i srednje škole
Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
joj, mi jučer imali svečanu dodjelu svjedodžbi. ja se tri put rasplakala. bili su svi učitelji i profesori, od prvog razreda, razredniku isto bio grop u grlu, oni su mu prva generacija, jako je mlad.
prvi put sam se rasplakala kad sam ih vidjela u dvorištu škole, dugo ih nisam vidjela na okupu. kad ono - mladi ljudi :-o
one dječje face koje pamtim su nestale.
onda je bio slide show zajedničkih fotki, od prvog razreda, evo i sad plačem dok pišem.
kad su prozvali mog j nekako sam uspjela ne plakati, al onda, za kraj, pustili neku pjesmu koja ubija i ali ruže profesoricama. i onda je bila velika torta s imenima svih učenika - dvije torte, 8a i 8b.
uf.
inače, nisam primjetila druge s maramicama, ja fakat nisam normalna. mm je umirao od smijeha, da šta mi je. :lool:
Nisam bila na dodjeli svjedodžbi, ali kad mi je danas preko Vibera kći poslala sliku svoje netom preuzete svjedodžbe i ja sam se rasplakala.
Od sreće.
Iako sam znala kako će svjedodžba izgledati, svejedno me obuzela nevjerojatna količina sreće i ponosa kakvu mi samo moja kći može pružiti.
Nema toga što bi me više razveselilo osim nje i svega vezanog uz nju.
Dakle, Cvijeto, normalna si mama.
Sretna i ponosna na svoje dijete :-)
I samo ti plači.
I ja ću.